FormationVidenskab

Elektrolyse af vand. Hvad er den proces, og hvorfor du har brug for det

Kaldet elektrolyse særlig fysisk-kemisk proces , i hvilken væsken eller, med andre ord, elektrolytten deler sig i positive og negative ioner. Dette sker under indflydelse af en elektrisk strøm. Hvordan så tager denne proces?

Elektrolyse af vand forekommer på grund af det faktum, at den elektriske strøm, der passerer gennem elektrolytten forårsager en reaktion ved elektroderne, der er deponeret, og de positive og negative ioner. Ved den negativt ladede elektrode (katode) aflejres kationer i henholdsvis den positive (anode) - anioner. Elektrolytten kan bestå af vand, hvortil syre tilsættes, eller er en saltopløsning. Desintegration metalsalte og syrerest forekommer efter elektrolytten ledes gennem en elektrisk strøm. Ladet med positiv elektricitet metal velegnet til katoden (negativt ladede elektrode), nemlig metallet kaldes en kation. Syrerest, et negativt ladet, det har en tendens til anoden (den positivt ladede elektrode), og kaldes en anion. Elektrolyse muliggør modtagelse af salte er godt rengjorte elementer, så er meget udbredt i forskellige grene af moderne industri.

Elektrolyse af vand er afgørende i dag, som tusindvis af virksomheder bruger vand for individuelle stadier af sin produktion. Dette forklares ved det faktum, at efter at størstedelen af de processer, der udføres i virksomheder, vand efter brug bliver en farlig for mennesker og dyreliv væske. Vand elektrolyse anvendes til spildevandsrensning, som ikke må komme i jorden eller en kilde til rent vand. Dette spildevand skal renses for at undgå en økologisk katastrofe, er risikoen for der er allerede ret højt i mange regioner i Rusland.

I dag er der flere metoder til elektrolyse af vand. Disse omfatter electroextraction, elektrokoagulation og elektroflotation. Elektrolyse af vand, der anvendes til rensning af spildevand, der er produceret i elektrolyseceller. Dette er specielle strukturer, hvor organiske stoffer nedbrydes til metaller, syrer og andre stoffer, der tilhører kategorien af uorganisk oprindelse. Særligt vigtigt at spildevandsrensning i farlige industrier såsom kemiske industri, hvor der er arbejdet med kobber og bly, samt på planter, der producerer maling, lak, emalje. Selvfølgelig er det ikke den billigste metode til at rense vand ved hjælp af elektrolyse, men omkostningerne i forbindelse med behandling af vand, går ikke ind i nogen sammenligning for menneskers sundhed og miljøet i tankerne.

Et interessant faktum, men det er muligt at udføre elektrolyse af vand i hjemmet. Denne proces tager ikke en masse tid og penge, og vil give mulighed for produktion af ilt og brint. I en beholder med vand, hvor der forinden var opløst salt (salt er nødvendigt at tage mindst ¼ volumen vand), er to elektroder udeladt. De kan være fremstillet af metal. Elektroderne er forbundet til en strømforsyning med en strømstyrke på mindst 0,5 A. I en af elektroderne dannede bobler, hvilket indikerer, at elektrolyse af vand i hjemlige forhold er vellykket. Denne fremgangsmåde kan opnå kaustisk soda, chlor og andre kemiske elementer, afhængigt af hvad der er i elektrolytten. Plasma bruges i vand elektrolyse plazmoteplolizerah. Denne nyeste moderne enhed driftsformer plasma elektrolyse af vand og dens direkte opvarmning til visse temperaturer. Plasma-elektrolyse af vand gør det muligt at producere nye typer af energi, som hver dag mere og mere behov for menneskeheden. Den energi, der kan produceres fra vand, vil give mulighed for at skabe en ny, sikker og effektiv typer af energikilder. Fænomenerne plasma elektrolyse af vand er endnu ikke fuldt forstået, men de har stor løfte og derfor intensivt studeret af moderne forskere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.