HjemlighedReparationer

Ondulin: arkstørrelse, materialeegenskaber og anvendelse

I dag er en af de mest populære tagmaterialet er ondulin. Sheet størrelse, modstandsdygtighed over for stress og lave vægt gør det let at arbejde med.

Ondulin betegner bølgede væv fremstillet af komprimeret cellulose, som er imprægneret med bitumen. De bygherrer af dette materiale kaldes også evroshifer. Dens farve afhænger af mange forskellige bitumen. At forbedre egenskaberne af materialet fra det behandles yderligere ved termisk olie og mineraler, sammen de yder beskyttelse mod fugt.

egenskaber Ondulina

1. Materialet er resistent over for negative miljømæssige påvirkninger. Producenterne hævder, at taget af det vil tjene mindst 50 år.

2. Ondulina ark har en vægt på kun 6 kg, er det nemmere at arbejde med dem og stige til højden.

3. Taget af dette materiale har fremragende termiske og lydisolering.

4. Ondulin har et attraktivt udseende. Forskellige farver giver dig mulighed for at vælge den rigtige farve, blander sig med webstedet.

5. Fleksible buede plader ikke udsættes for svampeangreb, bakterier og andre mikroorganismer.

6. Onduline ikke absorberer fugt, og helt afviser det.

Anvendelsesområde Ondulina

Oftest ondulin, ark størrelse, der gør det muligt at foretage kalkulationer, der anvendes i privat byggeri præcist. Det kan ses på tagene af både små huse og to-etagers huse.

For nylig ondulin forekommer i flere etager beboelsesejendomme, skoler og klinikker. Buildere er valgt sådan form for tagdækningsmateriale som følge af nem installation.

På tagene af små handel pavilloner og butikker kan også ses ondulin. Valget af tagmateriale i dette tilfælde på grund af muligheden for æglæggende det på toppen af den gamle skifer. En sådan måde at opdatere tag kan gøres uden at lukke butikken.

Standardstørrelser og vægten af den plade Ondulina

Brugervenlighed er at standardisere Ondulina størrelse ark af materiale. Dette gør det muligt præcist at beregne forbruget.

På buede og buede tag er bedst brugt ondulin. Dimensionerne af pladen, effektive areal, som altid er mindre end den samlede, er 950 x 2000 mm. Tolerancen af bredden af ± 5 mm længde - 10 mm. Pladetykkelse - 3,0 mm. Bølgehøjde - 36 mm. Vægt af standard ark - 6,0 kg.

På hvilken størrelse Ondulina ark vil være nyttigt, hvis du sætter det overlappede med de tilstødende elementer af taget, er du nødt til at tale videre. Gavltage med lille hældning indebærer æglæggende tagene med et overlap langs længden og bredden. Størrelser af nyttige område af pladen i dette tilfælde er ca. 864 x 1900 mm.

Det skal erindres, at når du installerer et tag med komplekse bøjninger materialeforbrug kan stige betydeligt. Ondulina standard størrelse ark i dette tilfælde er opdelt på langs i 2-3 dele. Ved krydset af hvert element er lavet overlap.

Skønnet for genbosættelse af tagdækning omkostninger skal omfatte ikke kun udgifterne til materialer og arbejde installatører, men også yderligere elementer. For eksempel, skøjteløb, tagrender til regnvand og andre tilføjelser.

Standard arkstørrelser og vægt Ondulina "Smart"

Markedet af tagmaterialer er konstant opdateret med nye udgivelser. Dette gælder også for Ondulina. At erstatte det efterhånden kommer til en ny generation af Smart tag.

Forbedret ondulin adskiller sig fra sin forgænger i tilstedeværelse af en markup side. Ekstruderede strimler hjælper til mere præcist at udføre installationen. Ondulin "Smart", arket størrelse, som var lidt anderledes, kan reducere størrelsen af overlapningen med ca. 50 mm (fra 170 mm til 120 mm). Denne foranstaltning letter installationen.

Specielt konstrueret Smart Låsesystem er lidt ændret til 950 ark med dimensioner på 1950 mm, i stedet for 850 x 2000 mm. Nyttige område således forøget. Vægt forbedret materialeark allerede er på plads, 6,3 kg, 6,0 kg.

Gæst husejere med tag Ondulin

Nogle ejere af private hjem inden for et par år efter installationen af taget begynder at klage over det faktum, at taget falder ind under dine fødder, når du går og suge over tid fra regn. Ved nærmere eftersyn ser det ud til, at i stedet holdbare Ondulina kunder solgte sædvanlige pressboard, belagt med en maling af en passende farve. Så gør skruppelløse producenter, der ønsker at gennemføre en mere materiale. Som regel har de oprindelige ondulin sådanne krav ikke opstå.

For at forhindre for tidlig tab af egenskaberne af taget bør gå videre det kun ved hjælp af specielle stiger. På sådan et tag bare ikke det værd at solbade eller at arrangere en have.

Også selv under installationen skal du passe på kvaliteten af isolering af skorstene. En sådan foranstaltning vil bidrage til at forhindre forekomsten af et tag brand.

Service Funktioner af taget af Ondulin

Kvalitativ tagmateriale kræver ikke speciel permanent pleje. Til forebyggelse af skader på ejendom, er det ønskeligt at rense taget af sne og snavs. Ondulin hvis størrelse ark varierer afhængigt monteringssystemet, i nogle tilfælde med fading. Med denne hjælp klare tagdækning særlige maling.

Således Ondulin, ark størrelse, som er standardiseret, er i dag en af de mest moderne og populære tagmaterialer. fastgørelsessystem "Smart" hjælper lette sin installation. Senere Ondulina popularitet vil kun vokse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.