HjemlighedReparationer

Isolering "Isover": Funktioner

"Isover" - isolering, tekniske egenskaber, som gør det muligt at bedømme det som en af de mest effektive til dato materialer. Han har et meget bredt anvendelsesområde. Det er lavet af glasfiber og fås i passende form til monteringsplader og måtter. Brug den som isolering for små private huse og boligblokke eller industrianlæg. Desuden er denne type af isolering meget velegnede til beskyttelse fra koldtvandsledningen og andre business kommunikationssystemer.

Hvordan er lavet

Så hvad er et varmeapparat "Isover"? Funktioner af enhver af isoleringsmaterialet afhænger primært af, hvor præcist den nødvendige teknologi opfyldes i processen med sin produktion. Made "Isover" varmer på følgende måde:

 • Pre blandet grundigt kvartssand, glas, kalksten, soda og andre mineraler.
 • Den resulterende blanding blev smeltet ved en temperatur på 1300 c. indtil en homogen flydbar plastisk masse.
 • Den særlige enhed er en flydende krystal med en stor højde føres til en roterende skål med stor hastighed, i hvis vægge der er små huller. Under påvirkning af centrifugalkraften den varme masse presses ud i form af lange tynde tråde.
 • Fibrene blandes med en polymer lim gul.
 • Den resulterende klæbrig masse fødes ind i en særlig ovn hvor stålet valses mellem rullerne og den varme luft blæses. Som et resultat heraf afbinding og selve reservoiret nivelleret.
 • Klar uld leveret af cirkulerende save til opskæring til den ønskede størrelse boards.

produktfordele

Fordelene ved isolering "Isover" (hvis egenskaber vil blive beskrevet nedenfor) omfatter primært:

 • nem installation;
 • lav grad af termisk ledningsevne;
 • en høj grad af brandsikkerhed;
 • alsidighed;
 • lette vægt;
 • fremragende lydisolerende egenskaber;
 • lave omkostninger.

ulemper isolering

Selvfølgelig, som enhver anden byggemateriale, der har plader "Isover" og ulemper. Til dem kan nævnes:

 • tvivlsom miljøsikkerhed;
 • behovet for at bruge beskyttelsestøj under installationen.

Alle fibermaterialer, herunder "Isover" (hvis egenskaber er ellers meget god), godt absorbere vand, på grund af hvad miste en betydelig del af deres teplosohranyayuschih kvaliteter.

Anvendelsesområde

Producenter "Isover" anbefale brugen af dette materiale:

 • væg isolering panel huse ;
 • termisk og akustisk isolering af interne skillevægge;
 • isolering af vægge af sten og træhuse til varm kage;
 • beklædning af indersiden;
 • Overlap isolering fra både top og bund;
 • isolering af tage i bygninger med beboelse lofts og lofter;
 • snoede rør kommunikation.

Fundamenter er sædvanligvis isoleret med polystyrenskum. Når det bruges til dette formål, "Isover" skal desuden holde en meget høj kvalitet imprægnering.

"Isover": Funktioner

Selvfølgelig, før valg af materiale til isolering af boliger, skal du finde ud af, hvilke konkrete egenskaber det har. Arter Isover isolator, der er flere. Kendetegnene for alle dem lidt anderledes. I materialer af dette mærke med forskellige indekser for tæthed og varmeledningsevne.

Isolering "Izover Classic" specifikationer, for eksempel, er som følger:

Koefficienter. varmeledningsevne

På 25 gram. - 0,041 W / mK ved 10 g. - 0,038 W / mK

tæthed

Omkring 15 kg / m3

brandsikkerhed

NG

vandabsorption

per dag på højst - 0,08 kg / m

bredde

1,220 mm

længde

6150 mm

tykkelse

50 mm

Denne form for isolering Isover er i øjeblikket den mest populære. Har god kvalitet, og andre typer af isolatorer af dette mærke.

Kommer "Isover", de særlige kendetegn ved som derfor tillade os at dømme ham som en virkelig effektiv isolering i handy for monteringsplader og måtter.

montering Egenskaber

Ramme under "Izover" kan samles af træ sac lignende, og det metalliske profil. Afstanden mellem de enkelte elementer lægte skal være lidt mindre end bredden af isoleringspladerne. Dette giver dig mulighed for at installere dem vraspor.

Selvfølgelig, "Isover" specifikationer, som vi har beskrevet, når det anvendes som varme eller lyd isolator skal beskyttes mod fugt. For at forhindre det fra at blive våd, gælder damp og imprægnering film. Ved montering kagen væg eller tag, i dette tilfælde en bestemt installation ordre observerede materialer. Paroizolyator monteret på den del af interiøret. På grund af forskellen i fugtighed temperatur i værelser og i loftsrum normalt er højere end på gaden. Så kondens på vægge og loft. Anvendelse paroizolyatora forhindrer det til et varmeapparat. Udenfor monteret imprægnering film. Den beskytter "Isover" fra at blive våd i regnvejr eller smeltende sne.

Yderligere fastgørelsesorganer ved installation af pladerne, som allerede nævnt, ikke anvendes. De er udelukkende nødvendig til installationen af materialet på loftet. For helt at fjerne deres tab, i dette tilfælde, særlige dyubelya- "svampe" anvendes.

Da materialet er i stand til, selv i små mængder, men producerer skadelige stoffer for menneskers sundhed, når du installerer det inde i lokalerne bør omhyggeligt overvåge integriteten af alle svejsninger efterbehandling.

arter

"Isover" - en radiator specifikationer, som vi har behandlet ovenfor - er klassificeret i flere populære typer. I den private boligbyggeri, som allerede nævnt, den mest anvendte materiale "Classic", mærket med bogstavet "K". Han, til gengæld opdelt i:

 • "KL Izover 34" - meget blød plade med høj varme-afskærmning egenskaber anvendes til isolering overflader uden belastninger.
 • "KL Izover 35" - et materiale med en noget højere densitet. Det er normalt anvendes til de samme formål som de 34 arter, der er, for isolering af tage, vægge og skillevægge.
 • "Isover 37" er oftest bruges til gulv isolering, tag og gulve.
 • "Isover KT", der normalt bruges til varmeisolering af kældre eller lofter.

Meget meget populær som denne type som "Isover Classic Plus". Funktioner havde nøjagtig den samme som for den konventionelle "Classic". Forskellen mellem disse to arter kun i tykkelse. "Classic", som det kan ses af tabellen, kommer i måtter 50 mm. Den "klassiske Plus", er tallet 100 mm. Der er andre sorter af Isover materiale designet til en række forskellige formål (Isover RKL, Isover OL og t.).

konklusion

Således varmelegeme "Isover", hvis specifikationer er alle detaljer er dækket i denne artikel - mor til en meget varm og kvalitet. Beskyt huset mod kulde med dens anvendelse kan være mest effektivt. Dette, og ikke alt for høje omkostninger, og er på grund af hans ekstraordinære popularitet som fra private ejere, og i små og store udviklere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.