HjemlighedKonstruktion

Frame hus. En gennemgang, der bygger på den praksis, udnyttelse verden

På det globale byggemarked har været, at i årtier domineret af den teknologi ramme huse. Meget ofte, kan disse enheder ses i USA, Canada og Finland. Desværre rammen hus (en oversigt over som sjældent høre fra indenlandske producenter) i vores forståelse forbundet med noget flygtig og ekstremt upålidelige. Vi vil skynde mig at forsikre dig om, at dette ikke er sandt.

Builders selv også sige, at efterspørgslen efter dem er reel, men problemet med vores land er, at køberne er orienteret ikke på personlige erfaringer, og en meget mærkelig stereotyper.

Vi har forsøgt at vælge de mest udbredte myter, gendrive deres praksis med husholdningsbrug. Du vil se, at rammen hus, en gennemgang af hvilke bør være baseret på deres egen mening, det er ganske velegnet til et behageligt ophold i hele landet.

Så det første vildledende på grund af det faktum, at vores kunder er skeptiske over evne en ramme hus for at holde varmen i vintre. Bemærk, at den standard tykkelse sin væg er 267 mm. Dette er nok til at give den samme isoleringsevne dog karakteriseret ved en mur af skum af 510 mm. Det er overflødigt at sige, at en sådan ramme hus, meninger om, hvilke folk der eneste positive, vil beskytte dig mod kulden.

Den anden misforståelse er baseret på den opfattelse, at rammerne er anderledes lav styrke. Dette kan være tilfældet for de tilfælde, hvor bygherrer har i høj grad spare på materialer, brug af lav kvalitet og ulagret træ.

Før du bygger et træhus, du har brug for at gå videre til at bekymre sig om at købe en bar af god kvalitet. Ideelt set er det bedst at købe et lamineret materiale. Fra et sådant træ lavet af overlapning af mange huse stadig i præ-revolutionære bygning. I tilfælde af overholdelse af mindst de grundlæggende regler for deres funktion, de er i stand til at tjene mere end en halv snes år.

Desuden ramme huse hurtigt bygge, selv i det jordskælvsramte områder, hvor de er godt gennemprøvede.

Den mest almindelige myte er, at rammen huset (svar på sådanne bemærkninger er almindelige) kan vare mere end 20-30 år. Det er grundlæggende forkert, som selv i de nordlige stater i USA har de gamle ramme huse, som har 90-100 år.

I Finland (hvor klimaet er langt mere alvorlig) indikatorer for deres holdbarhed omtrent samme. Hvis du huske på, at i et sådant hus ikke kan gøres sanering transfer partitioner og undgå at blive våd isolering, vil det tjene som dine børnebørn.

Endelig nogle mistanke blandt vores borgere er en høj hastighed rejsning af huset. Det menes, at hurtigt - så slemt, men det er ikke. Effektivitet i dette tilfælde ikke er grund bygherrer afvisende holdning til deres arbejde, og det faktum, at webstedet bragte en klar kit til montering. Det kan sammenlignes med børnenes designeren, også består af færdige blokke.

Således ramme huse (projekter og priser, kan du udforske de byggefirmaer) kan blive en rigtig familie reden. I betragtning af, at i de fleste tilfælde, er deres værdi ikke overstiger en million rubler (prisen pr kvadratmeter starter fra et gennemsnit på 4.000 rubler), kan de tillade sig en masse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.