ComputereSoftware

Som i "på Skype" dele din skærm: Demonstration på enkelt og flere skærme

Almindeligt kendt "Skype" program, der bruges af mange ejere af personlige computere, tablets og smartphones. Ansøgningen giver dig mulighed for at tale med nogen som helst. Den aktionsradius i programmet - er ubegrænset. To brugere kan være på forskellige kontinenter. De vigtigste ting - at have en god internetforbindelse.

"Skype" anvendes til personlige formål: socialt samvær med venner og familie, datatransmission, video tæt på - og for at arbejde behov: holder møder i flere kontorer, lysbilledshow og lignende. For at afhjælpe dette problem, i "Skype" er blevet integreret for at give skærmen.

Den "Demonstration skærm" i "Skype"

Da de dage i beta version af "Skype" har ændret sig markant. Det tilføjer mange nyttige funktioner: gruppechat, ring, sende filer, og, selvfølgelig, evnen til at vise demonstrationen. Men på grund af det faktum, at den sidstnævnte mulighed ikke anvendes så ofte, at mange ikke ved, hvordan man "Skype" dele din skærm, og hvad har du brug for det.

Brug skærmbilledet demonstration funktion kan være anderledes. For eksempel i tilfælde af svigt til en personlig computer, kan du ringe til en ven og mester at vise, at det ikke fungerer korrekt. I sådanne tilfælde, afklaring af årsagerne til, at laptop, "langsom", vil tage meget mindre tid.

Når du arbejder på et fælles projekt det bevæger sig hurtigere, da alle medlemmer af gruppen vil være i stand til at arbejde på afstand, men sammen. Og vigtigst: skærmen demonstrationen har længe været en integreret del af arbejdsprocessen i mange virksomheder. Takket være hende, kan du koordinere aktiviteterne i flere afdelinger og endda datterselskaber uden at forlade hovedkontoret. "Demo" gør det muligt at udsende et diasshow på flere skærme og så videre.

Den første metode er skærmen demonstration

Desværre er det kun en lille del af brugeren ved, hvordan man "Skype" skærmen. Du kan gøre dette på flere måder.

Det første skridt til at løse problemet, både i "Skype" for at vise deres skærm - Aktiver ansøgning og godkendelse i det. Efter "Skype" er blevet lanceret, er det nødvendigt fra kontaktlisten til at vælge brugeren, som opkaldet vil blive gennemført.

Næste på hans login er påkrævet for at klikke med højre museknap. Før brugeren vil være en liste over funktioner fra simpel opfordring til at slette fra kontaktlisten. Den sidste funktion i den første gruppe - "Screen deling".

Når du klikker for at åbne et vindue, hvor du skal klikke på knappen "Ring" og vent til forbindelsen. Det vigtige punkt i spørgsmålet om, hvordan man "Skype" dele din skærm - ring. Demonstrationen er umuligt, hvis man ikke kommunikere med en anden bruger.

Når forbindelsen er oprettet, vises et vindue, hvor du kan bekræfte eller annullere "Demonstration skærm".

Den anden måde at screene demonstration

Mange står over for et problem, når du ikke ved, hvordan gennem "Skype" for at vise skærmen under levende kommunikation. For eksempel opkaldet varede i et par minutter, og et presserende behov for at vise dit skrivebord, et dokument eller noget andet.

For at starte demonstrationen under forhandlingerne, er det nødvendigt at henvende sig til programmets hovedvindue: en sort baggrund, på hvilken avatar eller video følgesvend. Nederst, hvor der findes sådanne ikoner som "Videotelefon", "Mikrofon", "End Call" og "Netværk", og brugeren vil se en stor blå "plus".

For at aktivere "Demonstration skærmen", skal du klikke på den og vælge den relevante indstilling på listen. For at fuldføre denne type forbindelse er enkel: du blot klikke på "Stop showet."

Diasshowet på flere skærme via "Skype"

Under store karriere begivenheder, til alle være på højeste niveau. Det samme gælder for diasshowet ved møder og konferencer. Så i "Skype" får mulighed for at give præsentationer ved hjælp af flere skærme. I sådanne tilfælde vil hovedskærmen blive udsendt direkte til præsentationen, og på en ekstra skærm - en bærbar computer eller tablet - næste dias og noter for højttaleren.

Demonstration af flere skærme aktiveret i flere trin:

  • Åbn præsentationen i editoren.
  • Vælg diasshow "Fra begyndelsen."
  • I "Skype" klik på skiltet "Præsentation" og derefter "Desktop".
  • I det vindue, der vises, skal du vælge en ekstra skærm.

Så kan du starte din præsentation.

De væsentligste forskelle mellem skærmen og demonstrationsprogram

I "Skype", ud over de demonstration skærm funktioner indbygget i og anden nyttig tilføjelse - "demonstrationsprogram". Funktionen er næsten identisk med vise hele skærmen. Men der er en væsentlig forskel. Under et program andre brugere ikke kan se hele skærmen af samtalepartner: desktop ikoner, programmer og så videre. Alle personlige oplysninger er lukket. På displayet udsættes kun for programvinduet.

Hvis "Skype" skærm ikke viser eller demonstrationsprogram, skal brugeren sikre sig, at internetforbindelse hastighed den opfylder minimumskravene, og "Skype" er blevet opdateret til den nyeste version. Også glem ikke, at du kun kan vise skærmen under et opkald den anden part.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.