HjemlighedReparationer

Tør afretningslag "Knauf": den negative ordning anmeldelser, fordele, ulemper, funktioner og styling

Tør afretningslag "Knauf" negativ feedback om hvilke veksler med positiv, det er et system til stabling teknologi, der eliminerer våde processer. Hvis du stadig ikke kan beslutte, hvad teknik til at udstyre gulvet, kan det sammenlignes med den beskrevne kobling der er lavet af beton. I sidstnævnte tilfælde vil driften af lokalerne kun være muligt efter 28 dage, hvis vi taler om pudslag tør-type, så gå videre sådan overflade vil være i to dage.

Egenskaber

Ganske almindeligt blandt forbrugerne tør smøre "Knauf". Egenskaber, anmeldelser, æglæggende ordning af systemet vil blive dækket i artiklen. Disse gulve er let monterbar design bespustotnye tør forsamling, der oftest anvendes i boliger og offentlige bygninger. Behovet for regenerering af systemet kan forekomme i det tilfælde, hvor der ikke er mulighed for at udføre våde efterbehandlingsprocesser. Relevante datastrukturer og store gulv stigende vandstand, samt øgede krav til lydisolering loft.

Hvis Turnaround tid er begrænset, er det bedst at bruge en tør smøre "Knauf". Til at udføre kan arbejdet med træ og betongulv, men før, at det er vigtigt at kontrollere, at de lokaler i overensstemmelse med normal luftfugtighed, havde ingen begrænsninger på antallet af gulve og brandsikkerhed samt de klimatiske og geologiske forhold. Udsæt ikke de aggressive stoffer og mekaniske belastninger bør være karakteriseret af lav intensitet.

Tør afretningslag "Knauf", de negative anmeldelser om der kan gøre dig give det op, kan fremlægges i den fugtige type badeværelser og brusere. Men på samme tid, bør der være en ordentlig vandtætningssystem. I stedet for gulvet grænseflade med væggene er nødvendigt at fastsætte vandtætning strimmel af den samme fabrikant, mens hele overfladen er dækket med imprægnering.

stabling teknologi

Anmeldelser af tørre gulv "Knauf" kan hjælpe forbrugeren at træffe det rigtige valg. Så hvis vi betragter de præfabrikerede base-gulve, som er afregning for "Knauf" teknologi, de kan inddeles i følgende typer: "Alpha", "Beta", "Vega" og "Gamma". Den første type er en struktur af stablet flade underside. II - et system på et substrat fremstillet af porously-fiber isoleringsmaterialer, som skal stables på flad etageadskillelsen. "Vega" - en basisstruktur på substratet, som er repræsenteret bondcoat tør opfyldning. Sidstnævnte sort - anlæg af en kombineret varme- og lydisolerende substrat af fibrøse materialer, som er stablet på alignmentlaget opfyldning.

for the record

Super-gulv "Knauf" (tør kobler) bør anvendes i områder, hvor temperaturen ikke falder under 10 grader. Henviser fugt kan variere fra 60 til 70%.

De vigtigste fordele

Før du vil blive overtaget af det beskrevne system, skal du være sikker på at læse anmeldelser af det tørre smøre "Knauf", om hendes mening vil hjælpe med at bestemme valg. Således blandt de positive træk forbrugernes skelne den fremragende kvalitet og hastighed af arbejde i hjemmet, samt besparelser på grund af det faktum, at strukturen i en bygning kan gøres mere let. Blandt andet er der ingen begrænsninger på de arkitektoniske løsninger kan ikke være. Laid systemet vil opfylde de internationale standarder, er det anderledes miljø renlighed og skaber et gunstigt mikroklima. Designet har evnen til at trække vejret, eller at opgive fugt, når det er utilstrækkelig. Du behøver ikke at gøre akavet våde processer. Tør afretningslag Knauf, fordele og ulemper at overveje, før at anbefale et besøg i butikken, kan modstå en 360 kilogram pr kvadratcentimeter.

negative aspekter

Brug denne garage gulv systemet kan ikke være så svært at flytte udstyr vil nedbryde og flytte arkene. Derudover bør du være forberedt på en forholdsvis lav modstand fugt. Kontakt med fugt overflade skal være åben til kontinuerlig tørring eller fuldstændig erstatning. sådanne konstruktioner er derfor ikke anbefales til brug på stueetager i uopvarmede rum, kældre og varmt vand, når du installerer gulve.

I betragtning af de finesser og nuancer af tør smøre "Knauf", vil du opdage, at installationen ikke nødt til at bruge våde processer. Men dette ikke udelukker nogle ulemper, der er lige så høj forekomst af støv under fyldning af ekspanderet ler. Det er grunden til mestrene nødt til at arbejde i åndedrætsværn og beskyttelsesbriller. Sammenlignet med omkostningerne ved andre metoder til æglæggende gulve kan det bemærkes, at Knauf-systemet er meget dyrere.

negative anmeldelser

Forbrugerne sommetider nægte tør smøre "Knauf" for den grund, at det giver mulighed for anvendelse af yderligere materiale, der er ledsaget af omkostninger. Dette skyldes frygten for fugt, hvorimod utætheder er simpelthen katastrofalt. Ved overlappet skal sætte en dampspærre, der vil beskytte anbragt på udfylde det mod fugt, som forekommer i kontakt med et overlap. fugt kan trænge par downstream faciliteter eller beton, samt gennem vægge. At tilvejebringe damp og fugtbeskyttelse anbefales at bruge en plastfilm, hvis tykkelse kan variere i området fra 200 til 250 mikrometer. Dette er sandt for betongulve. Hvis vi taler om træ, er det bedst at bruge en bituminøs papir eller pergamyn. Bør ikke give op, og fra den moderne dampspærren.

Tør afretningslag "Knauf", de negative anmeldelser om det, er der også, i udtalelsen fra brugere, forudsat behovet for opfyldning ganske imponerende tykkelse. Dette påvirker faldet i højden af lofter. Lagtykkelsen kan variere fra 30 til 50 mm, men det sidste lag vil afhænge af størrelsen af uregelmæssighederne. Derfor er det tilrådeligt, før der udføres arbejde for at tilpasse overfladen af gulvet. Ved påfyldning tykkelse vil påvirke forsyningsselskaber, samt andet udstyr. Forbrugerne siger, at systemet er en tør smøre kan blive et sted for uddannelse skimmel eller meldug under uegnede betingelser. Samtidig forhindrer ikke re-reparation, som vil blive ledsaget af en omkostning. Dette peger på væsentlige begrænsninger i anvendelsen. Købere hævder, at driften af et sådant gulv er nødvendigt til stadighed at overvåge mikroklima, og rummet skal være nogen pludselige ændringer i temperatur og fugtighed.

forberedende arbejde

I første omgang vil det være nødvendigt at forberede den uslebne jorden. Under tørre udfyldningselementer kan lægges VVS kommunikation, men kun inden brug ekspanderet ler. Før enheden er nødvendige for at forberede betongulv overflade, med alle de huller og mellemrummet mellem pladerne forsegles med cementmørtel mark M 500. Derefter hele området renses for snavs og fremmedlegemer. Hvis der på grundlag af tilgængelige mindre uregelmæssigheder til 5 millimeter, kan sådanne gulve passer med en bølgepap. Så, hvordan man skal håndtere de lokale uregelmæssigheder op til 20 millimeter anbefales reparation anvendelse af blandinger. Fin-bevist, for eksempel Vetonit 4000. Hvis der er mere imponerende huller, anbefales det at sove i dem lille brøkdel ekspanderet ler. Med det udlignede skråning bunden, hvis der er en.

Om nødvendigt isolerende gulve før lægning af tørre afretningslag bruge i forbindelse med fremstilling af tilpasningen af fyldstof, som kan erstatte sand-cement-blandingen. På en sådan overflade stablet polystyrenplader til varmeisolering. Efter fremstilling af substratet anbringes vandtætte lag, som ekspanderet ler tåler ikke kontakt med fugt. Tør afretningslag "Knauf", gennemgår fordele og ulemper er diskuteret i detaljer i denne artikel lægges på polyethylenfilm blev dækket med et overlap på 20 centimeter. Væggene tætningskanter bør være højere færdigstøbte floor 2 centimeter. Det er nødvendigt at tilvejebringe en dampbarriere. I stedet kan filmen påføres eller voksbehandlet bølgepap, den moderne dampspærre "Svetofol" eller pergamyn.

Opfyldning og udjævning af den tørre afretningslag

Ekspanderet ler anvendes i regenerering af modulære afretningslag er et fremragende isoleringsmateriale. Det bør have en lille brøkdel af 2 til 4 millimeter, men kan ikke tages foring af store emner som gulve prosyadut. Før om af ekspanderet ler sand til at installere beacons, ved hjælp af en laser niveau, og så det anbefales at anvende den trapezformede regel.

Funktioner Knauf-systemet om

Tør afretningslag "Knauf" for og imod hvilken det var nogenlunde samme antal brugere, som beskrevet detaljeret ovenfor, må ikke komme i kontakt med væggene, da isoleringen lægges på omkredskonturen tape bredde på 10 centimeter. Dets tykkelse skal være 10 mm. Som det polymere materiale kan være bomuld. Med hjælp fra den kant båndet vil være i stand til at kompensere for den belastning ekspansion. Opladning varmelegeme bliver nødt til at hælde gulvet og tilpasse med en rist. Man bør starte fra væggen, som er beliggende overfor indgangen. Ramming materiale udføres manuelt.

Hvilket er bedre at bruge arkene som det yderste lag?

Tør afretningslag "Knauf", de negative anmeldelser om denne kraft brugere ofte vælge andre materialer, der kan bestå af plader eller GVL GCR. Disse to materialer anvendes nu med succes ved regenereringen af tør pudslag. GCR, eksempelvis en gipsplade, hvis kanter er foret pap, undtagen for endedelen. Til materialet var holdbart, er bindemidler sættes til gips. Pap indgreb med gips særlige klæbende additiver. Arkene er godt bøjet og klippe, og præfabrikerede gulve anvendes mindre hyppigt end andre typer.

Gols er en gips ark, fuldstændig homogen i sammensætning. Han er stærkere, sammenlignet med gipsplader, og er mere egnet til færdigstøbte gulv. Dens produktionen udføres ikke ved at trykke på, og ved styrkelse af cellulose. Dette materiale adskiller mere og mere høj brandmodstand. Desuden vil GVL være billigere.

stabling ark

Tør afretningslag "Knauf", brugen af processen, undersøgelsens anmeldelser, som hjælper med at eliminere fejl, stablet ved døren, mens hullet i leddene skal nå en millimeter. Det første lag er overtrukket med et klæbende præparat, og efter den anden pasform. Ark er placeret på tværs med samme indbyrdes afstand. Klinger i det andet lag er fastgjort med skruer til Gols.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.