ComputereUdstyr

Inde i computeren

Nysgerrighed er iboende ikke kun børn, men også voksne. Uden tvivl, er hver ejer af en personlig computer-system ikke bare forsøger at se inde i systemet sagen, for at se edb-anordning. For nogle er det et mysterium, "en gåde", og andre (fx servicecentre ansatte) - evnen til at udnytte den uvidenhed af den første. Så forstå computeren enhed, kan du manuelt udføre rengøring af kølesystemer og andre komponenter fra støv, mens ikke betvivle kvaliteten af arbejdet og ikke bekymre sig om sikkerheden af personoplysninger.

Hvad er inde i støjende metalkasse, kaldet systemets enhed? Vi lister de vigtigste edb-udstyr og deres funktioner.

- Switching strømforsyning. Er ansvarlig for at konvertere AC spænding på 220 V i en serie af tid - 5, 12, 3.3. Kvaliteten af denne enhed i høj grad påvirker udførelsen af hele systemet. Så der var tilfælde, når budgettet en lidet kendt strømforsyning fabrikanten har ikke udstedt de nødvendige værdier, på grund af hvad computeren er permanent hængt, og applikationen periodisk lukket med en fejlmeddelelse.

- Forside (mor) bord. Er grundlaget for at forene alle komponenter i et enkelt system. Hun placeret konnektorer til tilslutning komponenter, interne busser, spændingsomformere osv. Det er et vigtigt element, uden hvilket computeranordningen ikke kan betragtes. Selvom den lave ende modeller med grundlæggende opgaver med stort held klare, alle producenter tilbyder mere avancerede løsninger, der er forstærket effekt kredsløb, ekstra køling og så videre.

- moduler RAM. De adskiller sig fra harddisken, at de data, der er lagret i cellerne til at lukke ned eller genstarte. Repræsenterer antallet af chips på textolite basis, er forbundet med den passende bundkort stik. Hukommelsesmoduler karakteriseret volumen forsinkelser henvise til chips banker standard (DDR2, 3, etc.).

- Den centrale processor. Fysisk repræsenteret ganske stor chip indbefatter en flerhed af transistorer. Det udfører alle de matematiske beregninger. Overvejer i samlet systemenhed inde i computeren indretningen, vil processoren ikke kunne se, idet han lukkede kølesystem - blæser (køler) og dirigerer radiator. Den vigtigste parameter - clock frekvens, indirekte angiver ydeevnen. Skelne mononukleær (praktisk taget ud af produktion) og multi-core model.

I betragtning af computer-enhed, skal det bemærkes, at de ovennævnte fire komponenter er nødvendige for driften af computeren. Så hvis du slår skærmen uden system enhed er mulig, uden CPU operation ikke er mulig.

For at lagre alle brugerdata, herunder system applikationer, der bruges af harddisk eller harddisk. Eksternt er en lille metalkasse med rektangulær form, inden i hvilken er anbragt en særlig hjul med en magnetisk belægning. Der er også en ny teknologi Bole - SSD, som er baseret solid-state memory celle.

Til visning output grafikkort er ansvarlig. Det kan være diskret (inkluderet i bundkortet stik), såvel som integrerede.

Mulighederne i din computer betydeligt forbedrer lydkort, den til læsning af CD'er, computerudstyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.