ComputereUdstyr

Budget DAC. USB-DAC for en typisk computer

Mange brugere af pc'er og bærbare computere er villige til at gøre lyde deres enheder mere effektivt. Indbygget lydkort, denne effekt opnås ikke. Og her på scenen uden for entry level enheder, der er i stand til at konvertere og producere høj kvalitet lyd. Budget DAC - en meget nyttig ting, hvis ejeren af pc'en er audiophile. audiofile DAC'er kan dog ikke være budget. Det er snarere for elskere af lydkvalitet. Uanset hvad det var, det er værd at overveje den mest populære model til at vælge den bedste lydprocessor. Pointen er ikke let. Du vil se.

Hvorfor DACs

Det faktum, at den indbyggede lydkort ikke kan give en anstændig lyd (især med high-end lydsystem). Selv om der i de fleste indlejret "zvukovushek" og viser samplingfrekvens på 192 kHz og en dybde på - 32 bits, er det ikke så. Men ekstern DAC er helt i stand til at sikre, at den lydkvalitet. Men er det værd en sådan anordning er også anstændigt. Selv om der er meget billige modeller, der forbinder til en pc eller en bærbar computer ved hjælp af USB-stikket. Disse enheder ligne den bedste løsning for den gennemsnitlige bruger. Men audiofiler og professionelle musikere lydprocessor virker ikke.

Men ikke en eneste DAC ... For at sikre høj kvalitet lyd er vigtig, ikke kun lydprocessor. Er af stor betydning, og andre komponenter i systemet: en computer, højttalere og resten. For at kunne bruge USB-DAC, skal du have den rette pc. Om det nu, og vi vil tale.

PC Selection

Audiprotsessora om sagen kan påvirke eventuelle vibrationer og enhver stråling. Derfor skal computeren køre så stille. Ideelt - lydløst. Problemet er, at de fleste af de "kasser", der ikke er i stand til at gøre. De brøler alle deres kølere som "Ferrari" i efterbrænder. Derfor, for at arbejde med den bedste DAC mulighed er en bærbar computer. Ideelt - ultrabook (de er mere stille). Hypotetisk kan systemet enhed også gøres til at arbejde lydløst, men det anbefales ikke at gøre, fordi du kan forværre køling komponenter og hele systemet vil blive dækket. Notebook - den optimale løsning. Nu kan du vælge et budget DAC med lyd i høj kvalitet.

Arkam IRDAC

Denne minimatyurny ekstern DAC er næppe budget. Dens pris er temmelig tæt på værdien af mid-level modeller, men det er det værd. Det gennemføres problemfri konvertering af lyd på en standard 24/192, han har en masse stik til stereo og hovedtelefoner og kommunikerer med computeren via USB. Den gadget er udstyret med endnu en fjernbetjening. Men det ser ud som om den havde købt på loppemarked. Officielt Arkam skærpet af Apple-enheder. Men han klarer med Durga enheder. Alle noget, men nogle frustrerende mangel på balancerede udgange for tilslutning af passive skærme. Til den pris ville inkludere dem i pakken.

Uanset hvad det var, Arkam IRDAC er det bedste budget DAC forstærker. Selvom uden støtte fra de symmetriske udgange og DSD. Men det er ikke skræmmende. Mange entry-level modeller er begrænset til de ekstra muligheder. Og det lydprocessor - er ingen undtagelse.

Cambridge Audio DacMagic Plus

Dette er en reel mejetærsker for fans af høj kvalitet digital lyd. Denne enhed har alt (undtagen DSD Support): balancerede udgange, en standard 24/192, hovedtelefon-forstærker, og meget mere. Og det koster meget billigere end vores tidligere "patient". Budget DAC fra Cambridge lover brugerne en høj lydkvalitet uden væsentlige materielle omkostninger. Forudsat at de øvrige komponenter i systemet også skal være plan. Uden det, få en god lyd ikke er mulig.

Blandt alle de ting, der nu tilbyder på markedet, fra Cambridge Audio Processor er den bedste løsning. Afbalanceringsklasse og priserne er næsten perfekt. Ved at købe dette budget DAC DAC, bare ikke til at fortryde. Du vil næsten altid krydret professionel lyd.

ASUS Xonar Essence STU

Dette er en af de billigste audio processorer på markedet i dag. Men det har alle de betingelser, muligheder. Der er endda en balancerede udgange med phantom power. Og det er meget sjældent, at denne klasse af enheder. Lydformat - 24/192. Plus DSD støtte. Dette budget DAC Kina frigiver, men det betyder ikke gøre det værre, fordi i Kina har lært at gøre det samme kvalitet udstyr. Det eneste problem er, at finde denne skabelse fra ASUS er ikke meget let. Dette er en forfærdelig underskud. Fordi efterspørgslen er simpelthen umenneskeligt.

Ikke desto mindre er det lydprocessor henviser til en af de bedste løsninger til indretning af hjemmestudie. Eventuelt kan du tilslutte et akustisk multi-band eller single-band studie monitorer. Sidstnævnte mulighed kan give meget interessante resultater. Da USB-DAC temmelig billigt, lad det alene kan næsten alle. Men glem ikke om høj kvalitet akustik.

Denon DA-300USB

Miniature DAC vil ikke efterlade nogen ligegyldig til hjemmebrug. Dette budget DAC er udmærket i stand til at opfylde de ønsker selv audiophile. Det har alle de muligheder, der er et godt lydprocessor: høj impedans hovedtelefon forstærker, alle nødvendige stik, understøtter DSD-formatet 24/192, attraktivt udseende. Hvad har du brug for lykke? Men det vigtigste - prisen. Han er stadig billigere end et produkt fra ASUS, men ikke ringere end ham i kvalitet og funktionalitet. For at forbinde til en PC via USB-stik. Men dette er en standardfunktion entry-level audio processorer.

Denne enhed kan bruges som et budget for hovedtelefon DAC. Den adskiller sig fra de bærbare processorer kun fordi tage det et sted med en vanskelighed. Men lydkvaliteten er meget bedre. Og det er helt passer ind i ethvert interiør takket være sit unikke design. Alle strengt og klassiske kanoner.

TEAC UD-301

Det er den ubestridte leder. Og ikke kun i lydkvalitet. Han har et komplet sæt af grænseflader til at forbinde de Akustiske systemer. For brugere af de tjenester, her er balancerede udgange, RCA-stik, coaxial og optisk stik. Generelt alt det, du har brug for høj kvalitet, professionel enhed. Og prisen er lidt højere end den tidligere kandidat. Denne "monster" vil pryde ethvert interiør, og vil give en førsteklasses lyd. Der er også støtte til DSD. Og det vil være enig er det værd. Budget DAC dette niveau - ualmindelige. Så du skal ikke engang overveje.

Men hvis vi køber en enhed af dette niveau, er det nødvendigt at passe deres respektive højttalere. Audiophile "gyldne regel" fastslår, at taleren skal være en og en halv gange dyrere end det brugt lydprocessor. Først da vil afsløre sit fulde potentiale.

Lydkort vs Budget DAC

Mange mennesker tror, at hvis du lægger i PC-lydkort avanceret niveau, kan det nemt erstatte enhver DAC. Denne erklæring har ingen ret til livet. Det faktum, at en passende kort kan levere noget, der er i stand til selv de mest budget DAC, koster en masse. Af rent praktiske årsager, ikke blive involveret i sådan noget vrøvl. Og glem ikke, at lydkortet på grund af dens design, kan der ikke være nogen ekstra stik (afbalanceret type).

Så at en sammenligning af "lydkort DAC vs budgettet" fuldstændig ubrugelig. Selv på grund af de konstruktionsmæssige egenskaber af individuelle audio processorer foretrække. Ikke at nævne prisen og lydkvalitet. Så du skal ikke jage indbyggede optioner - de vil stadig ikke være noget bedre. Kun værre. Og dyrt. Selv semi-løsninger er fabelagtig penge.

Lidt om DVD

Budgettet spillere til tider sat en meget god lyd processorer. Men ved hjælp af sådanne anordninger er yderst vanskeligt som DAC. For ikke at nævne det faktum, at den fulde funktionalitet endnu billigere processor vanskeligt at opnå dem. De fleste audio DACs på budgettet dvd'er, naturligvis levere høj kvalitet lyd, men de er stærkt indskrænket i funktionalitet. Og for mange er dette en afgørende faktor.

Sådanne enheder har nok til at afspille film. Med musik, er de også klarer godt. Men på en måde er forbundet til denne devaysu tilstrækkelig lydsystem er ikke mulig. For ikke at nævne de studie monitorer, der kræver en afbalanceret stik. Men på den anden side, til husholdningsbrug et sådant system bør være helt nok.

Lidt om CD

Dette er generelt en særskilt emne. Høj kvalitet CD-afspiller kan ikke være budgettet. Han må have anti-vibration teknologi og kompensere læsefejl. Ellers vil lydkvaliteten være grim. Derfor, hvis du ikke ved, hvad de skal vælge - et budget cd-afspiller eller billig dvd-DAC er bedre at give fortrinsret til sidstnævnte. Og CD-format er allerede håbløst forældet. På almindelig DVD-afspiller vil ikke være i stand til at lytte til hi-res-stereo. Men på DVD - uden ceremoni.

Og desuden DVD er mere alsidig løsning end selv den fedeste cd-afspiller. For hvis du ønsker at holde, og du kan se en film. Men med den konventionelle cd-afspiller dette bare ikke vil arbejde. Alligevel en bedre løsning end budgettet lydprocessor, nej. De vigtigste ting - at udstyre den med et godt lydsystem.

konklusion

Valg lydprocessor - er det ganske vanskeligt. Blandt de mange forskellige modeller at vælge et godt budget DAC let. Men der er nogle interessante løsninger til den rette penge. Det er kun vigtigt at huske, at audio-processor - er kun toppen af isbjerget. For uden et passende niveau af det akustiske system, vil alle dine anstrengelser ikke lykkes. Hvorfor ville du lytte til lyden fra DAC til bipperen fra Genius? Forvent dine ønsker i henhold til økonomiske muligheder. Og vælge noget værdig, vil ikke være blandt alle erhvervsmæssig mangfoldighed. Der er et stort antal af gode audio processorer til entry-level prisklasse på op til halvtreds tusind rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.