ComputereUdstyr

Oversigt over CPU køler Noctua NH D15. Billeder og anmeldelser

En eller anden måde, i kapløbet om høj ydelse, mange købere ikke opmærksomme på kølesystemet, i håb om, at bestanden køligere processorer nemt kan klare opgaven. Det var først senere, når det er overophedning bliver det svage led i hele systemet, og brummen af ventilatoren i rækkefølge efter spidsbelastninger keder sig, at brugeren begynder at lede efter løsninger. Fokus i denne artikel, legenden om verdensmarkedet af computerens komponenter i den niche af CPU kølere - køling Noctua NH D15.

Kongen er død, længe leve kongen!

Dyre østrigske mærkevarer ikke kan kaldes forbrugsgoder. Hvis producenten har noget frigivet til markedet, det er resultatet af teamwork designere, ingeniører og designere, der har brug for nogen efterfølgende forbedring. Det er, hvordan det var med forgængeren til den legendariske køligere model Noctua NH D14, som er for tidligt at afskrive.

Naturligvis er den nye Noctua NH D15 køler er et forbedret system, der tog alt det bedste fra den forældede model, og følge op med moderne teknologi, rummer ønsker og behov hos brugerne i slutproduktet. I virkeligheden er det en fælles udvikling af CPU kølesystemer. Bestemt, efter nogen tid vil der være nye elementer (16, 17 th, og andre versioner), fra denne ingen er sikker, endnu vigtigere, at køberen har brug for at vide, at købe produkter meget godt respekteret på producentens marked, som er købstidspunktet i hænderne på hans bedste og mest teknologisk enhed i verden.

Flea?

Bestemt, slutbrugeren er primært interesseret i nye kontrast Resultatindikatorer køligere fra sin forløber. Derfor er det tid til at starte de længe ventede modeller sammenlignet Noctua NH D15 vs Noctua NH D14, en gennemgang af som præsenteres i form af en sammenligning.

  1. Ny tilsat i størrelse: bredde øges fra 140 mm til 150 mm, højden - fra 160 mm til 165 mm og en dybde på 130 mm til 135 mm. Det betyder ikke, at det nu er uden Full ATX kan ikke gøre, producenten øget beregning radiator område installere det i ethvert system chassis.
  2. Bearing udviklet proprietær produktionsteknologi SSO-bærende, at mærkningen har modtaget det nødvendige antal - SSO2-bærende. Hydrodynamisk leje, som før, har en magnetisk stabilisering kun i sin produktion ved hjælp af nye teknologier.
  3. Forøget luftstrøm fra ventilatoren 110,3 CFM til 140,2 CFM.
  4. Der var en mulighed for at ændre ventilatorens rotationshastighed (300-1500 rpm).
  5. Lidt hævet støj ved maksimal hastighed (ikke mere end 24,6 dB).

Alvorlig tilgang til kunden

Hvis du vil vide, hvordan man anvender producenten til de endelige forbrugere, er det muligt at bedømme om emballage og emballageaffald, der ledsagede produktet. Cooler Noctua NH D15 absolut tiltrække sig opmærksomhed fra enhver køber, og mange producenter af computer tilbehør sikkert misunde den østrigske mærke. Kæmpe boks på størrelse med en blender er en konservativ udseende. På den ene side af producenten have en komplet liste af tilbehør, der følger med køleren.

Åbning af kassen, brugeren finder i en masse papkasser, som forårsagede de inskriptioner og tegninger, der afspejler indholdet. Naturligvis er der en fuld komplet montagevejledning monteringsanordninger anbefalet af producenten. Talrige kundeanmeldelser i medierne påpeget, at installationen af køleren til noget at købe mere er nødvendig til systemet, alt hvad du behøver, er i æsken, herunder adaptere og termisk pasta.

Det er et monster!

Alle, uden undtagelse, ejerne, til at foretrække den østrigske mærke, anbefales det umiddelbart efter købet pakke kassen og afhente køleren Noctua NH D15. Oversigt over CPU køler mens forårsager nogle følelser - spænding, respekt og nysgerrighed, det er ikke hver dag, du er nødt til at overveje sådan et monster.

Seks kobberrør bøjet i form af bogstavet U, hvor basen puden er i kontakt med processoren. På den anden side det plantede et rør 45 på aluminiumplader, som ligner udseendet af de to tårne.

En blæser med specielle klemmer, bundtet, monteret mellem blokkene og den anden - er monteret på den ene af siderne. Fabrikanten tilbyder at installere en tredje ventilator, som ikke leveres, men brugeren tilbagemelding sikre, at systemets ydeevne, som tilvejebringer en køler Noctua NH D15, nok med de to enheder.

montering Egenskaber

Og hvis køling Noctua NH D15 er der ingen tvivl blandt potentielle købere om køleren samling i brugerne en masse spørgsmål. Gennemgangen, som kan findes i medierne, ejerne påpege, at der er mange konfiguration af forskellige adaptere til forskellige stikkontakter, så der er ingen grund til bekymring. Fuld kompatibilitet med alle eksisterende AMD-platform fra den aktuelle årtusinde. Det understøtter alle tilgængelige stikkontakter Intel, startende med LGA775.

Den meget temmelig praktisk monteringssystem. Først skal du helt at fjerne al tilknytning under køleren, efterlader de 4 huller på bundkortet omkring CPU. Ved at installere specielle kompensatorer til at regulere højden af kølesystemet til processoren (medfølger), skal brugeren installere skinnerne og løse dem sikkert. Derefter indstille køler Noctua NH D15. Det skal bemærkes, at skruerne til at stramme kølesystemet til processoren er forspændt, dette gøres for ikke uforvarende beskadige processoren.

testresultater

Alle potentielle kunder tydeligt ønsker at se potentialet, som er i stand til køligere Noctua NH D15. Anmeldelse, fotos og produktresumé for mange er teksterne, så det er tid til at komme i nærkontakt med resultaterne af test. Ved en omgivende temperatur på 20 grader celsius processor Intel Core i7-4770K (3,5 GHz) i normal tilstand indikerer 25 grader. Acceleration til 4,5 GHz stabilt tvunget kølesystem til drift ved maksimal kapacitet, stigende til en grænse på rotationshastigheden af blæseren. kerner temperatur nåede således ikke stige over 78 grader.

En lignende prøve blev foretaget med et kølesystem D14 NH Noctua, Corsair H110i GT og Akasa Venom Voodoo. Precursor mistede hans kolleger nye emner på 7 grader Celsius på acceleration påvirker tilsyneladende mindre luftstrøm. Kølesystem Corsair viste lidt bedre resultater - 75 grader, men Akasa Venom Voodoo indrømmede med en margin på 11 grader gerningsmanden gennemgang Noctua NH D15.

Design funktioner

Sammenlignet med tidligere model ved basis køler Noctua NH D15 har små fordybninger, producenten for denne sender multiple aluminiumsplader. Således, installation af kølesystemet er mulig på alle eksisterende bundkort, og brugeren kan være sikker på, at ved montering af radiatoren er udhvilet i kondensatorer eller hukommelsesmoduler (især hvis de har yderligere radiatorer).

Producenten har foretaget ændringer i produktionen af ventilatorhjul, tilføje specielle indhak, som efter hans mening, reducerer støjen fra køleren. Men denne opgørelse betragtes af mange eksperter som en markedsføring spil i østrigske selskab, der er designet til at skjule de sande hemmeligheder, der bidrager til lavt støjniveau driften af hele kølesystemet.

Arbejdet med bugs

Beskyttelse mod vibrationer af roterende komponenter køler Noctua NH D15, en gennemgang af som er indeholdt i denne artikel skal sikre gummipakningen placeret langs kanterne af ventilatorhuset. At dømme efter de mange anmeldelser af IT-professionelle, brugere i lang tid brugte gummi skilletegn mellem blæserhuset og køleplade, skære dem ud af de tilgængelige værktøjer, så beslutningen af selskabet Noctua alle havde i tankerne.

Blæserhastighed er tydeligvis ikke nok i den tidligere model, som kunne producere høj kvalitet afkøling selv stoppet køligere. Derfor vil mange kunder sætter pris skridt producent, gjorde deres vej. nogle ejere rapporterer dog, at der stadig ingen måde at helt deaktivere programmatisk køligere Noctua NH D15. Karakteristik af enheden, at dømme efter de anmeldelser af nogle entusiaster, er du nødt til at ændre dig selv med en loddekolbe og en modstand.

Den nærmeste konkurrent til effektivitet

Mange potentielle købere utvetydigt førte til forvirring sammenligne to kølemedier: Noctua NH D15 vs Corsair H110i GT med vandkøling. Der er ingen logik: at vælge mellem luft køler og vand kølesystem. Og hvis vi taler om produktivitet og effektivitet?

Faktisk har intet mærkeligt i undersøgelsen ikke har, fordi de to systemer er næsten identiske radiatorer, der er udstyret med to blæsere, og luftstrømmen støj er næsten identisk. Den eneste forskel i installationen - Noctua er fastgjort direkte til processoren, mens Corsair er implementeret som en platform, som er adskilt fra radiator særlige rør med væske og er installeret på selv bundkortet. Der er en forskel i pris, den østrigske konkurrent dyrt værdsætter hans skabelse, beder om det på markedet er næsten det dobbelte af prisen for systemet med luftkøling Noctua, hvilket er omkring 8 ths. Rub.

Markedet for sådanne anordninger

Men mange brugere forsøger at sammenligne enheden i udseende og pris, forsøger at vælge en smuk og billig løsning. For eksempel i sammenligninger altid præsentere en vidunderlig køler af den lave ende Arctic Cooling Freezer i30. Dens køleydelse er på ingen måde uden tvivl, især hvis vi taler om traditionelle edb-systemer, hvor du bare har brug for at udskifte bestanden køligere. Naturligvis kan enheden ikke klare gaming-processor acceleration.

Hvis køber længes sammenligninger med Noctua NH D15 Ulmart, så dens eksakte bør interessere populære modelsystemer for køling for processorer, såsom Akasa Venom Voodoo eller Prolimatech Megahalems. Disse enheder ikke kun er salg ledere på verdensmarkedet, men også angive retningen for små virksomheder udvikling.

Som konklusion

Alle eksisterende undersøgelser vedrørende den bemærkelsesværdige kølesystem Noctua NH D15, som kan findes i medierne, fører til den konklusion, at indretningen fuldstændigt. Om kvaliteten af det arbejde, køleren er der ingen tvivl, og brugerne ikke skynder sig at forlade negativ feedback. Mange forsøg udført på private laboratorier, kun bevise effektiviteten af systemet. Cooler Noctua NH D15 er langt den bedste af luft kølesystemer til gaming stationer på kriteriet om "pris-kvalitet."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.