Hjem og familieÆldre mennesker

Sådan at tegne en alderspension i Moskva, ordredokumenter, den mindste størrelse

Moskva - det er ikke kun den vigtigste by i Den Russiske Føderation. Dette er en mammutby med sine ordrer, regler, principper. Kapital er i stigende grad kaldt stat i staten. Og ikke uden grund.

På en vis alder, mænd og kvinder begynder at tænke over, hvordan man tegner en alderspension. I Moskva, denne proces har nogle særheder. Lad os finde ud, beboerne i hovedstaden kan regne med nogle ekstra fordele og godtgørelser.

Betegnelsen for registrering af pensions-

Før hvordan man tegner en pension til alderdommen i Moskva, er det tilrådeligt at rådføre sig med pensionskassen. Adresser og telefonnumre på de nærmeste PF regionale kontorer kan findes i bydelen Department of Social Welfare (USZN) eller finde ud af fra en ven af en pensionist.

Eksperter på grundlag af primære dokumenter forklare, hurtig, hvad papirer mangler, og sørg for at udfylde de eksisterende.

I hovedstadens beboere i alderspension alder kommer på samme tid som resten af borgerne. Det anbefales kraftigt at gøre den første tur til PF i 3-4 måneder før den 55. årsdagen for kvinder og op til 60-årig mand til råds. Denne gang er helt nok til at samle og arrangere alle de nødvendige dokumenter ordentligt.

Vigtigt! Under høringen, er du nødt til at lytte, og det er bedre at skrive ned alt, hvad der siger inspektøren. Det afhænger af, hvor meget pension fil vil blive behandlet hurtigt.

Dokumenter til registrering af pension

De vigtigste dokumenter er pas og beskæftigelse historie. I nogle tilfælde er de erstattet af andre dokumenter, som arbejdsgiveren.

Derudover skal du have:

 1. Det relevante dokument til militærtjeneste.
 2. Pensionsforsikring kort.
 3. Et certifikat for 60 på hinanden følgende måneder af løn indtil 2002.
 4. Fødselsattest og kort pensionsforsikring alle eksisterende pårørende.
 5. Bøger og certifikater for titler og udmærkelser.
 6. Kontrakt med enhver gren af sparekassen med detaljerne på kortet "Maestro sociale".

Rækkefølgen af registrering

Sådan at tegne en alderspension i Moskva så hurtigt som muligt? Overholdelse af enkle regler vil bidrage til at fremskynde processen.

En måned før pensionsalderen nødt til at give inspektøren af PF tilfælde en komplet pakke af dokumenter er angivet i første konsultation.

Herefter udfyldt og underskrevet ansøgning og yderligere forefindes særskilt i hvert enkelt tilfælde. Fra det øjeblik pensionsbranchen dannes og klar til gennemgang.

Nyttige oplysninger! Rutine, at løse sådanne tilfælde har 30 kalenderdage fra datoen for indgivelsen af ansøgningen og dokumenter. Hvis inspektøren i løbet af arbejdet er ikke et spørgsmål om nøjagtigheden og pålideligheden af de oplysninger, til den dag, for hans fødsel de fremtidige pensionister vil modtage i hænderne på deres arbejde.

Vigtigt! Sørg for at skrive ned telefonnummer og navn på inspektøren vedlagt. Det er tilrådeligt at minde selv kalder mindst en gang om ugen. Det vil ikke fremskynde, men også vil ikke forsinke behandlingen af din sag.

Efter at have modtaget bekræftelse fra pensionskassen beredskab af dokumenter, hvordan man afhente deres pension certifikat snarest muligt, det afhænger af dette, når du får din første pension. En lille dejlig bonus for lang ventetid - behøver ikke at stå i kø. Attesten skal indeholde beløbet i den nationale valuta pensioner.

Den første del af svaret på spørgsmålet om, hvordan man tegner en alderspension i Moskva, har du modtaget. Den anden er som følger. Sætte alle de originale dokumenter, pension certifikat, bør kontakte et vindue i distriktet kontor i Social Welfare (USZN). Der er sociale kort moskovitiske. Til fremstilling tager 30 dage.

Det sidste skridt - en appel til afdelingen for sociale ydelser. Her på behovet for at udarbejde supplerende betalinger stilling af niveauet for pension til borgere i den russiske hovedstad.

Den mindste pension i Moskva

Fra 2015 alt, der relaterer til pensioner, er reguleret af den nye lov. Beregningen består af to dele - grundbeløbet og yderligere omkostninger i henhold til niveauet af løn og antallet af anciennitet.

Ifølge PF-data, den gennemsnitlige pension udgør:

 • Labour - mere end 12 tusind rubler.
 • Social - omkring 8000 rubler.

Nyttige oplysninger! Social pension (fordel) til alderdommen er opladet til personer, der ikke har erhvervserfaring, eller mangel på tid. Betaling sker: kvinder i en alder af 60, og mænd - 65 år.

Størrelsen af den mindste pension svarer til en løn. I tilfælde af en mindre mængde ladning tilgængelig sociale supplement til det krævede beløb.

Siden februar 2015 arbejdsmæssige og sociale pensioner vil stige på grund af inflationen indeksering.

Forudsat kapital af pensionister har nogle forskelle. Borgerne i pensionsalderen med fast bopæl i Moskva i mere end 10 år, har ret til et kommunalt tilskud, hvis deres pension er mindre end 12 tusind rubler.

Fås også er følgende bonusser, fordele og rabatter:

 1. Reduktion af ledningsnet betalinger.
 2. Gratis brug af offentlig transport.
 3. Spa behandling uden betaling med returnering af mængden af rejse.
 4. Making af tandproteser på bekostning af sociale ydelser.

Mængden og størrelsen af ydelser og godtgørelser af pensionen afhænger af den kategori.

Gør efterløn

Der er situationer, hvor du har brug for at lære at tegne en alderspension i Moskva i forvejen.

En sådan ret nydes af borgere, der falder ind under nedskæringer, også når at trække sig tilbage mindre end 2 år. Denne ret har begrænsninger og reguleres af Federal lov "om beskæftigelse i Den Russiske Føderation".

Retten til at søge om førtidspension kan drage fordel af repræsentanter for nogle erhverv. Deres liste er tilgængelig i bekendtgørelse af MoH af RF № 258 af 31.03.2011.

Work-bog og pension

Disse to begreber er forbundet. Sådan at tegne en alderspension i Moskva uden beskæftigelsesforløb, fortæller en advokat eller en konsulent i pensionskassen. Specialister vil hjælpe genskabe historien om erhvervserfaring og at kontrollere, at anmodninger skriftligt til virksomheden og i arkiverne.

Enhver rådgivning om hvordan man tegner en alderspension i Moskva, hvis der ikke er beskæftigelsesforløb eller erhvervserfaring kan ikke bekræftes, vil ikke hjælpe. I dette tilfælde kan vi kun stole på social pension med tillæg og fordele, der sætter indbyggerne i Moskva.

Pensionen er afhængig af registrering?

Det sker, at folk i pensionsalderen vælge deres bopæl i hovedstaden. I den forbindelse opstår spørgsmålet om hvordan man tegner en pension i Moskva på tidspunktet for registrering for at opnå godtgørelser og fordele.

Den første ting du skal skrive en ansøgning til pensionsfonden, identifikation og personlige kontonummer (snils). Så, så hurtigt som muligt, er det ønskeligt at udstede en permanent opholdstilladelse i Moskva, og først derefter genberegne pensionen vil blive produceret.

Ellers vil størrelsen af betalinger forblive den samme, i henhold til den tidligere bopæl. Der er en regel, hvorefter mængden af pensionsydelser afhænger af, hvilken region er pensionsbranchen.

Borgerne er tæt på pensionsalderen, der har en midlertidig registrering, skal det erindres, at i henhold til lovgivningen de er berettiget til registrering af pension ved det faktiske bopæl, hvis de er borgere i Den Russiske Føderation. I forbindelse med dette kan vi drage en alderspension i Moskva, med en midlertidig registrering.

Således har vi overvejet et meget vigtigt spørgsmål. Efter visse enkle regler, kan vi drage en alderspension i Moskva uden bekostning af tid og kræfter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.