Hjem og familieÆldre mennesker

Cerebral slagtilfælde, kan du genkende det?

Hjerne slagtilfælde - en sygdom, hvor der kommer en akut forstyrrelse af cerebral cirkulation. Dette skyldes arterien aneurismebrud (hæmoragisk slagtilfælde) eller arteriel trombose (iskæmisk). Ved brud af cerebrale arterier, er en del fyldt med blod og forstyrrer den normale drift af hjernen. Når iskæmisk slagtilfælde opstår vaskulær blokering, og blod kan ikke flytte dem. Som i den første og i det andet tilfælde, i hjernevæv ændringer forekomme varig indtil døden af individuelle portioner.

Forstyrrelse af tale i slagtilfælde opstår i tilfælde, hvor den dør en del af hjernen er ansvarlig for talen. Især alvorlige tilfælde, denne proces er irreversibel, men for det meste er det normalt genoprettes. Det sker, at det delvist er genoprettet, således at personen kan være svært at forstå. Men på det tidspunkt til at hjælpe, med hjælp af medicin, kan du minimere virkningerne af et slagtilfælde.

hjerne slagtilfælde har udtalt symptomer. Begyndelsen er sædvanligvis pludselig. Reddens ansigtet, er der et højt åndedrag. Øjenspalten, sædvanligvis mindre lukker på siden af ildstedet, er vinklen i munden udeladt. Hos raske lemmer sker automatiseret bevægelse. Hypotension lammede lemmer. Ikke artikuleret tale, feber, hovedpine. I nogle tilfælde, opkastning, ufrivillig vandladning (bred slagtilfælde).

Coma slagtilfælde opstår i meget alvorlige tilfælde: det er forbundet med tab af bevidsthed op til 28 timer. I et koma behandling er forsinket, og prognosen er ikke altid positiv. Efter tung koma personen forbliver deaktiveret, indtil slutningen af hans dage sengeliggende.

cerebral slagtilfælde, kan du genkende det? Tilstedeværelse af symptomer, antyder muligheden af et slag indtraf. Derfor er det ikke nødvendigt at bygge en teori og køre cirkler omkring patienten. "Ambulance" presserende behov for at fremkalde. Jo før patienten vil blive givet førstehjælp, jo mere succesfuld behandling være. Det er nødvendigt at give patienten mere frisk luft, hvile.

Læger verden over er bekymrede "foryngelse" af hjernen slagtilfælde. Hvis bare 30-40 år siden, det var et problem for mennesker, hvilket er klart mere end 60, så i dag, få mennesker er overrasket slagtilfælde smule efter 40. Dette skyldes, at forværringen af den generelle livskvalitet, miljøforhold, stress. Unge mænd i dag ikke kan gennemføre selv, da arbejdsløsheden vokser støt. På denne baggrund er der spændinger, der kan tjene som en årsag til slagtilfælde. Men som før, primært en sygdom karakteristisk for ældre mennesker. I hjernen NDC fænomener forekommer med okklusion og udtynding af karvæggen. Hvis vi taler om sex, at antallet af hjernen slagtilfælde efter 60 år er omtrent det samme som blandt kvinder og blandt mænd.

Der er en anden faktor, der bidrager til fremkomsten af et slagtilfælde. Dette er en stress. Negative følelser, der ophobes en person fyldt med forekomst af slagtilfælde. Stress provokerer frigivelsen af adrenalin i blodet, som igen påvirker forøgelsen af blodtryk og stiger henholdsvis puls. Hvis dette vi tilføje åreforkalkning, cerebral (hjerne), de istonchonnye væggene i blodkarrene bare briste. Som et resultat, er der en streg med alle de skærpende konsekvenser.

hjerne slagtilfælde opstår, når en person bekymrer lidt om hans helbred. Overdreven indtagelse af alkohol, fed mad og rygning er særligt skadelige, hvor blodkarrene er berørt. Forud for at tage sig af dit helbred, kan du undgå denne frygtelige sygdom, såsom slagtilfælde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.