Nyheder og SamfundKultur

Hvem fastsætter reglerne for at leve i et højhus?

Det vigtigste procentdel af mennesker, der bor i de store byer, brugt hele sit liv i lejlighedskomplekser. Alle beboere i huset er en slags forening. På trods af boligen under samme tag, opstår ret ofte konflikter. Desuden en række gener, både moralske og fysiske, har længe været normen. Derfor har politikker er udviklet i et højhus, uden hvilken det er simpelthen umuligt at gøre i visse situationer.

På trods af de etablerede retsregler, er de ikke altid i stand til at hjælpe, fordi de vanskeligheder i det virkelige liv er påvirket kun indirekte. Og ganske ofte uciviliserede opførsel går ustraffet. Dette førte til behovet for at etablere et specifikt system og interne standarder, som udenforstående ikke har nogen idé. Politikker fælles lejlighed gælder kun for beboerne i hvert hus, våbenhuset, og nogle gange i lejligheden. Overvej den højeste Lanka - hus.

Som oprettet ved lov i mange lande, skal de enkelte samfund har sine egne administrative sektor, som er en direkte pligt til at engagere sig i alle huslige pligter. Da denne sektor kan fungere HOA forvaltningskomité eller partnerskab gæster. Normalt forretningsudvalget vælges af en retfærdig afstemning. Holding møder, der tilslutter sig bestemmelserne i loven og forfatningen af et bestemt land, samt at koordinere alle aspekter af repræsentanter for hver lejlighed, mennesker skaber deres egne regler for at leve i et højhus.

Dette giver mulighed for en stor gruppe af mennesker til at eksistere på samme område, uden at skabe ubehag. I tilfælde af overtrædelse af de bestemmelser, der i øvrigt har retskraft, kan de enkelte medlemmer af foreningen blive straffet. Så for eksempel, som straf for overtrædelse kan straffes med bøde, nogle gange fængsling og endda udvisning. Den afgørelse, der træffes af udvalget, der fastsætter reglerne, og han giver også mulighed for straf. En sådan mekanisme gør beboerne respekterer hinanden, og den sandsynlige straf holder uautoriseret adfærd inden for en kulturel opfattelse.

Hvis en person ikke havde oplysninger om eksistensen af et sådant dokument, som reglerne for at leve i et højhus, kan du stille et spørgsmål på det øverste leder på verandaen, et 100 procent der. Således er det muligt at stifte bekendtskab med et sæt af regler. Det er dem, der i nogle situationer - det eneste bord i de støjende naboer eller folk, der ikke overholder etiske krav. Det er vigtigt, at enhver borger i murstenshus var bekendt med dette dokument, er det endda nødvendigt at holde en dedikeret møde. Der er også bor i sovesal regler, indkvartering og en fælles lejlighed, for den sags skyld, i alle områder af sameksistens af en stor gruppe af mennesker. De er i stand til at løse selv de mest vanskelige spørgsmål og til at eliminere de mulige problemer.

Hvis der på dette tidspunkt i din leder eller en højtstående ikke har sådan en samling, som reglerne for at leve i et højhus, så man kan lave en sådan idé til overvejelse. Vi kan sige med sikkerhed, at et sådant initiativ ville forårsage en voldsom reaktion og samle en masse ligesindede fans. Efter alt, har alle flere gange været offer for skrupelløse naboer på sitet, som ikke betragtes som en udenlandske interesser. Dette er en mulighed en gang og indføre alle de bøller og rent hus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.