Hjem og familieÆldre mennesker

Slagtilfælde, årsager og forholdsregler

Slagtilfælde kaldes en af de hyppigste dødsårsager og en væsentlig årsag til invaliditet i de vestlige industrilande. Kunne imidlertid kun halvdelen af de adspurgte i en nylig undersøgelse betegnes, mindst et af symptomerne på et slagtilfælde, og kun 68% - mindst en risikofaktor. Lad os finde ud af, hvordan at undgå et slagtilfælde, og i nogle tilfælde er det nødvendigt at yde bistand.

Risikofaktorer forårsager slagtilfælde

I de fleste tilfælde, hvor der var et slagtilfælde, årsagerne kontinuerligt forhøjet blodtryk. Det er derfor vigtigt at bekæmpe hypertension og konstant overvåge blodtryk. Motion og ordentlig sund kost kan reducere risikoen. Mennesker, der er ofte er overført til et slagtilfælde senere beklagede, at alkoholmisbrug og rygning. Må ikke gentage deres fejltagelser.

Følg vægt: ekstra vægt kan bidrage til forhøjet blodtryk og som et resultat, et slagtilfælde.

Mange patienter med atrieflimren (unormal hjerterytme), lider et slagtilfælde, årsagerne til dette er, at blodpropper dannes der når frem til hjernen. Sådanne patienter bør tage særlige præparater mod blodpropper.

Diabetes provokerer også et slagtilfælde.

Forsnævring af halspulsåren, gennem hvilken oxygen tilføres til hjernen, der forårsager et slagtilfælde, forårsager - tilstoppede arterier. For at undgå dette i tilfælde af svær obstruktion af arterierne, kan lægen tilbyde kirurgi og modtager passende medicin.

slagtilfælde symptomer

Skader fra slagtilfælde kan minimeres, hvis du kender de grundlæggende symptomer og hurtigt søge lægehjælp. Hvis du eller nogen tæt på dig føle, at der var en pludselig svaghed og følelsesløshed, svært ved at tale og forståelse af tale af andre mennesker, tab af balance og pludselig svimmelhed, vision kraftigt forværret eller endda forsvundet (især hvis du blev syg se det ene øje), derefter det tjener som et signal for fare. Vær især forsigtig, hvis der er alle disse symptomer, og når de er ledsaget af en meget stærk hovedpine. Patienten bør lagt i seng og ikke lade gå indtil lægen vil førstehjælp.

Det er meget vigtigt for de første 6 dage, hvis i denne periode offer for et slagtilfælde, vil modtage den nødvendige medicin til at komme sig og vende tilbage til et normalt liv i de fremtidige stigninger.

Kunne være et slagtilfælde i et barn

Ifølge den canadiske avis mindst ét barn i Canada påvirker slagtilfælde. Som læger siger, er et slagtilfælde hos børn ofte forveksles med en alvorlig migræneanfald. Men børns slagtilfælde er meget farligt, og i dette tilfælde en medicinsk nødsituation, som det kan ske endnu mere massiv slagtilfælde mere alvorlige skader på nervevævet. Slagtilfælde hos børn er ofte en reaktion på behandlingen af kræft eller hjertesygdomme. Risikofaktor kan blive fede og usund kost er forbundet med indtagelse af store mængder af fed mad.

Som læger siger, at udforske børns slagtilfælde symptomer, symptomerne på denne tilstand er som følger: svaghed eller følelsesløshed (især hvis den ene halvdel af kroppen), svimmelhed, sløret syn og tale, desorientering, klager over pludselige og svær hovedpine. Babyer efter slagtilfælde bør udpege antikoagulanter for de næste tre timer.

Et sikkert tegn på en forestående slagtilfælde - forbigående iskæmisk hjernecirkulation (TIA). Aldrig ignorere denne funktion. Vær sikker på at se din læge og forsøge at eliminere forbigående lidelser.

Hvordan man undgår truslen om et slagtilfælde?

For dem, der føre en sund livsstil er mindre tilbøjelige til at tjene et slagtilfælde, årsagerne er klare - kroppen selv at klare trusler mod sundheden. Spis frugt, grøntsager og korn, samt bevæge sig mere.

Hold styr på dine følelser - vrede og irritation bidrage til en øget risiko, men den glæde og ro i sindet vil være din rustning før truslen om slagtilfælde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.