Kunst og underholdningKunst

Denne 11 Origami Killer har ingen lige: bedøvelse arbejde

Origami - den antikke japansk kunst, som mange af os har mødt i barndommen, folde en lille papir æsker, kraner eller sejlskibe. Men for nogle er det er og bliver et minde om fortiden, for andre er det blevet en livsværk. Århundredgamle kunstnerisk tradition for at støtte og udvikle de moderne mestre, udvidelse af de sædvanlige ideer om, hvad du kan oprette fra papir. Mød de 11 talentfulde kunstnere og deres fantastiske arbejde, origami rejse til et kvalitativt højere niveau.

1. Sipho Mabon

Ligesom mange af os, Sipho Mabon lært om origami som barn, en af det foldede stykke papir fly. Siden da trangen til at skabe papirfigurer det har aldrig forladt. Mabon gav helt sig selv til sin kunst, og han er nu anerkendt som en af de mest talentfulde og lovende kunstnere i verden af origami. Er schweiziske kunstner skaber med sydafrikanske rødder dyrefigurer naturlig størrelse eller installation af pengesedler, der påvirker sociale spørgsmål, han altid intriger beskueren og beder ham til at reflektere.

2. Robert Leng

Når Robert Lang var en laser fysiker, men på et bestemt tidspunkt i livet besluttede at forlade arbejde og vie sig til origami, som indtil da var bare en hobby for ham. Hans enestående evne og kærlighed til kunst gjorde ham til en af de mest respekterede kunstnere på deres felt. I arbejdet med Lang bruger matematiske love, så at han får kompliceret og elegant arbejde.

Hans færdigheder kunstner forsøger at bruge til praktiske formål. Så Robert Leng udviklede airbag folde ordning for en af de tyske selskaber og har deltaget i skabelsen af et rumteleskop på Lawrence Livermore National Laboratory. Med sin hjælp var det muligt at placere en stor linse i en lille raket, så hun var i stand til at vende rundt plads uden at forårsage hendes rynker og mærker.

3. Goran Kondzhevod

Kroatisk matematiker og programmør Goran Kondzhevod tilføjer en overraskende yndefuld lagdelt skulptur i origami teknik siden 2005. Hans skabelse af uregelmæssige former ser original på grund af deres abstrakte former. Sådanne usædvanlige skulptur mester producerer, ved hjælp af den naturlige spænding i papiret.

4. Eric og Martin Demeyn

Kunstner og matematiker Martin Demeyn og hans søn Eric er kendt for deres utroligt frodig med origami foldede struktur. Masters dygtigt manipulere papir, folde det ind i en hvirvel-typen buede former, der synes at "føle sig i live".

Ud over den co-creation med sin far, Eric Demeyn modtog akademiske rang af professor ved Massachusetts Institute of Technology, udforsker mulighederne for at anvende origami i arkitektur, robotteknologi og molekylærbiologi.

5. Hoang Tien Chieti

Kunstner Vietnam Hoang Tien Chieti foretrækker en yderst vanskelig teknik origami - våd foldning. I sine værker bruger han vand, hvilket gør kraftigt papir mere smidigt og giver dig mulighed for at folde en afrundet form. Resultatet af omhyggelige arbejde mestre er utroligt realistiske dyrefigurer.

6. Zhanin Mozli

Jeanine Moseley modtog sin Ph.D. fra Massachusetts Institute of Technology, henviser til ikke-traditionelle materialer i kunsten - kortet. Den mest berømte af sit arbejde blev sponge Menger - matematisk fraktal er skabt ved at dividere alle terningen står 9 pladser og efterfølgende fjernelse af den centrale del af hver, og med fladerne af mindre terninger. Dens fremstilling krævede 11 års arbejde og 66.000 visitkort. I fremtiden kunstneren afsluttet en anden tre-dimensionelle fraktal, med navnet "Snowflake Moseley".

7. Dzhang Din

Origami Dzhanga Dina berømte for deres perfekte linjer og elegante former. Glatte kurver skulptur vietnamesiske mestre ligner et hav bølge, og en hvidbog, som han ofte bruger i sit arbejde, hvilket skaber en spændende og samtidig beroligende billeder, der kan fortrylle ethvert publikum.

8. Biria Lauper

Biria Lauper er forholdsvis ung i forhold til andre anerkendte Origami guru. Kunstneren er kun 21 år, men han har allerede opnået enestående succes. Inspireret af værker af Tom Hull og andre store mestre, Lauper i college begyndte at producere originale tegninger og modeller af papir, hvoraf de fleste er dannet af forbundne med hinanden geometriske former.

9. Mademoiselle Maurice

Nutidige kunstnere installatører bruger ofte den Origami magt til at opnå imponerende resultater. Fundet ansøgning antikke kunst og Mademoiselle Maurice. Hans gade installationer af fransk kunstner skaber et sæt af simpel origami.

I 2016 Mademoiselle Maurice afholdt en række seminarer i den psykoterapeutiske Ain centrum, hvor patienter og sundhedspersonale hjalp hende til fremstilling af papir figurer. Efterfølgende bliver de et ornament til kapellet.

10. Dzheki Simons


Designer Dzheki Simons bruger origami til at skabe massive medrivende installationer. Hendes kreationer, består normalt af en række repetitive elementer og se imponerende. Hvorvidt kunstneren skaber en bølge af 2.500 kasser og 5.000 fisk hænger på det kinesiske nytår, er det fortsat en uovertruffen mester i papir, der kan chokere og overraske.

11. Dzheyms Roper

For hans installation "Devotion" produceret Dzheyms Roper 10.000 levende farver origami teknik. Manchester har inspireret kunstneren for en lang omhyggelige arbejde af japansk legende, hvorefter skal lægges 1.000 kraner til at gøre et ønske gå i opfyldelse. Dzheyms Roper vendte farvede papirark i lilje i tre år, viser den virkelig ualmindeligt hengivenhed til kunsten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.