HjemlighedBadekar eller brusebad

Kompakt toilet: gennemgang af modeller og specifikationer

Reparationer, som du ved, er ganske besværlig og bekostelig. Men valget af fliser til badeværelset og finde mestre tager ikke så meget tid og nerver, valg af høj kvalitet sanitetsprodukter. Kommer til butikken, ser det ud til, at en række udfordringer i toiletter helt identiske. Men det er kun ved første øjekast. Faktisk moderne toiletter afviger ikke kun i farve, og producenten, men også et komplet sæt, en metode til montering og fastgørelse af en tank, og så videre. D. Prøv at forstå de mange forskellige modeller og vælge en kvalitet skål til hjemmet.

Overhead og gulv

Til dato er de mest populære modeller af toiletkummer betragtes kompakt. Kompakt toilet er sanitetsindretningen, hvilken tank er fastgjort til den bageste platform. Forbundet til reservoiret på forskellige måder: ved hjælp af bolte, rør eller specielle slanger. Eksperter siger, at den kompakte toiletsæde på toilettet lidt Guds gave: og spare plads, og interiøret vil tilføje skønhed.

Som du ved, er alle toiletter opdelt i to hovedkategorier: gulv og suspension. Generelt salg finder du et kompakt gulv wc cisterne. Denne model er lettere at installere og mere rentabelt for prisen. Ja, og valget er bred, der vil glæde enhver køber.

Kompakt væghængt WC produceres i små mængder, ofte ved forudgående anmodning. Bred produktion af falske kompakte toiletter der.

Hvis man sammenligner de faste og gulv skåle, hver art har sine egne fordele og ulemper. Stå toilet komplicere renseprocessen, som ikke kan siges om toiletter, hvis udformning ikke er i kontakt med gulvet. Men at købe en god kvalitet hængende toilet hårdere end udendørs version. Ja, og til at sætte sidstnævnte kræver ekstra plads, fordi tanken er skjult i en særlig niche. Et sted for hende i et lille skab endnu ikke fundet.

Nær-væg og hjørne

Ikke ethvert badeværelse har sin store størrelse. I de fleste tilfælde, separat toilet og badeværelse. skabsplads er minimal, hvis ikke ulideligt lille. I nogle lejligheder, selvfølgelig, badeværelser kombineres, men det er ikke nok til at rumme op til husholdnings- og sanitetsudstyr.

At vælge et toilet skal være grundlaget for den territoriale kapacitet i rummet. For toiletter og badeværelser små optagelser er perfekt toilet hjørne kompakt. Installation af en toiletkumme af en sådan model, kan du gemme et maksimum på plads i et rum, der er et stort plus.

Dimensioner toilet

Mange mennesker tror, at størrelsen af den kompakte toiletsædet at være forskellig fra størrelsen af den gamle sanitære anlæg, der er blevet "smidt" fra badeværelset efter renovering. Dette er ikke tilfældet. Dimensioner toilet - CD sammenfaldende med dimensionerne af konventionel bredde 33-38 cm og en længde 60-75sm, højde og 80 cm.

Disse parametre er forårsaget ikke design eller fabrikation egne ønsker designere i industrien. Dimensionerne af toilettet afhænger direkte af fysiologiske egenskaber person. Højde - den vigtigste indikator for komfort. Dine fødder skal ikke hænge i luften og knæ skal ikke bøje meget på et møde. Den mest optimale højde - 80 cm Når du køber, eksperter rådgive at fokusere på det højeste medlem af familien ..

Hvis en familie har små børn, kan du vælge en særlig børne toilet. Den mindste toilet er bred 28-33sm, høj 65-70sm i 50-55sm længde.

Husk, at når du vælger en model og dens størrelse, overveje de elementer i rummet. Det er vigtigt, at før toilettet var frie 50-60cm (ben), og på siderne af 20-25cm.

vand udstødningssystem

Valg af toilettet vil også afhænge af, hvilken type kloaksystemet i dit hjem. Forkert valg af frigivelse kan være ude af stand til at installere toilettet. Hvis du bor i en stalinistisk højhus (hjemsted for gamle bygninger) eller et privat hjem, vælge et design med kun bunden (lodret) frigivelse. Universal betragtes som en kompakt toilet med en skrå udgivelse. Den er velegnet til moderne, gamle eller autonom kloak, der er installeret i private husholdninger.

materialer

To vigtigste materiale fra, som gjorde det moderne kompakt toilet - det Fajance og porcelæn. Der er modeller lavet af mere eksotiske og usædvanlige materialer, men i konventionelle VVS butikker kan ikke finde dem.

Valg mellem keramik og porcelæn, skal du beslutte præcis, hvad du ønsker: en option billigere eller mere praktisk model. Fajance er meget billigere end porcelæn, men det er ikke så lang tid. Porcelæn er dyrere, men i lang tid er en snehvid, helt ren med kemikalier. Med hensyn til varigheden af brugen, det er det samme. Porcelæn toilet kompakt varer flere årtier, samt porcelæn.

Sæder til toiletter

Typisk, når de køber en kompakt toilet låget kommer til hovedstrukturen. Dækslet kan være træ, plast, fremstillet af tremodyura eller hærdeplast. Hvis du kan se, at dækslet er usikker og upålidelig, så er denne model er bedre at passere forbi.

Jo dyrere og nye modeller dæksel monteret på systemet "løfteren". Det vil sige, at låget går ned glat, ikke "Bach" på toilettet. Dette nye produkt har tilfredse kunder, fordi det fjerner støjen i at lukke toilet låget og forlænger levetiden af strukturen.

Knap eller knop

Dræning af vand fra tanken udføres ved hjælp af en speciel knap eller knop. Design med knap betragtes som mere pålidelig og holdbar. Hvis dit hus er udstyret med vandmålere, knappen tillader også at spare på vandet, fordi det kan være med til at dræne vandet fra tanken halvdel. Derfor vil tanken fyldes sjældnere, og økonomien i familiens budget vil være højere.

Med hensyn til hastighed for at fylde tanken med vand og støj fra arbejde, er disse parametre som regel angivet i de tekniske instruktioner til toilettet.

"Antivsplesk" -system

På toilettet i lang tid marked etableret byggeri tank, inden i hvilken der er en hylde. Det er en lille horisontal platform, der samler sig om sig selv alt det senere skulle skylle. Denne mulighed ville have alle de sovjetiske toiletter.

Moderne kompakte toiletter berøvet hylder. I denne række væsentlige fordele. For det første vil der ikke foreligger en sådan platform reducere størrelsen af VVS strukturer. For det andet, det lavere niveau af "duft" af toilettet. Det eneste negative - i disse strukturer skal være et system "antivsplesk". Dette system er stigningen i afstanden fra sædet til den dybeste sted på bunden af skålen. Således er der ingen stærk sprøjtevæske fra bunden af skålen.

Producenter og priser

I dagens marked et stort VVS række forskellige modeller af toiletter, bortset fra som en omkostning, og landet - producenten. Den billigste kompakt toilet cisterne vil koste fra et tusinde fem hundrede rubler. Prisen for de dyreste modeller, der spænder fra 15 000 til 80 000 rubler. Kostbare toilet model kan være fremstillet af ikke-konventionelle materialer og har en usædvanlig form (træ skærm, bold og andre). Omkostningerne er normalt består af flere faktorer: materialet, modellen toilet, ekstra funktioner og muligheder, populariteten af producenten.

Hvis vi taler om populariteten af gitter producenter, de russiske virksomheder, desværre, lidt bag de andre mærker af sanitetsprodukter produktion. Vores modeller er naturligvis, er billigere, men kvaliteten til tider "halt." Den mest populære af de dyre segment af markedet anses for at være de italienske, schweiziske og tyske toiletter.

  • Italien: Flaminia, Azzura, jacuzzi, Simas, Ceramica Dolomite, Lineatre.
  • Schweiz, Sverige: Laufen, Gustavsberg, Svedbergs.
  • Tyskland: Keramag, Duravit, Villeroy & Boch, Jörger.

Andre populære polsk (CERSANIT og Kolo), fransk (Laufen og Jacob Delafon) og spansk (Roca, IDO) toiletter.

I øjeblikket er de europæiske producenter selv tilbyde toiletter, byggeri, hvor ikke blot sparer vand, men også at bruge det igen. Den teknologiske udvikling er en kombination af toilet og håndvask. Økonomisk og nem at bruge. Desværre, i vores marked er svært at få sådanne design, og de er ret dyre.

For at opsummere, kan vi konstatere, at køb af toilettet - det er svært, generende, men fascinerende. En bred vifte af modeller og designs til at hjælpe dig med at vælge den indstilling, der skal være dit badeværelse stilfulde, spare plads og familiens budget. Husk, at blandt sorten er bedre at give fortrinsret til kompakt toilet. Ifølge eksperter, i dag den kompakte toiletsædet - valget VVS ¾ købere. Og det siger en masse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.