SundhedOp med at ryge

Vata for elektroniske cigaretter: der er bedre? Hvordan du udskifter vat i den elektroniske cigaret?

I det XXI århundrede, er en sund livsstil bliver mere populære. Folk erstatte dårlige vaner med mindre sundhedsskadelige, hvis ikke give dem op. For eksempel, for at erstatte den sædvanlige elektroniske cigaretter kom til os. Fødestedet for denne opfindelse er at Kina. Sådanne enheder straks blev meget populær. På denne jord begyndte cigaretten til at modernisere, og nu køberne har et stort udvalg af utrolige ikke kun slags enheder og udstyr, men også smag og sværhedsgraden af den inhalerede damp.

virkemåde

Drives elektroniske cigaret er meget enkel: indvendig spiral installeret væge gennemvædet med væske. Spiral udsat nuværende heats og fordamper væsken. Strømmen af kold luft udføres off damp, der opstår kondens og forekomsten af tåge, som folk inhalere.

design

Store dele af den elektroniske cigaret 2: forstøver og batteriet, som kan tilsluttes via konnektor 510, ego-stik og en hybrid konnektor. Den næste del af mundstykket virker.

Forstøver kan være vedligeholdelsesfri, som er i slutningen af levetiden erstattes med et nyt, og vedligeholde, spiral og hvis væge kan udskiftes individuelt. Som regel præference er den anden type.

Sorter af forstøvere:

  • bakomayzer;
  • dripka;
  • tilblivelse;
  • Universal clearomizers.

Valg forstøvere, at være klar til, hvad der bliver nødt til at lære at udskifte komponenter. En sådan detalje er vægen.

Som vægen uld anvendes til elektroniske cigaretter. Den første enheder silica blev anvendt, som senere blev fortrængt lav impedans viklinger og bomuld. Du skal bruge en uld til elektroniske cigaretter? Hvilken bedre sammensætning og er mest velegnet til dampning, vil du lære af denne artikel.

De kriterier, hvorefter at vurdere uld

  • Absorbability.

Vata for elektroniske cigaretter bør have god vandabsorption - evnen til at absorbere fugt.

GOST udtryk betyder, at uld underkastet en kemisk affedtning. Absorberende bomuld affedtes ved kogning i væsken, i klor bleget og rengøres med svovlsyre. Det kan enten være steriliserede eller ikke. Typisk kemiker uld hører til den første type af kosmetisk - sekund.

Du kan vælge at kontrollere graden af hygroskopisk bomuld uld. Det er nødvendigt at gøre kugler forskellige former for materiale og nedsænket i vand: den, der druknede før, og har en bedre sugeevne.

  • En fibrøs struktur.

Vat bør ikke indeholde en masse klumper, og det skal være sprød, når komprimeret.

fiberstruktur afhænger hovedsagelig af det anvendte materiale: silke, uld, bomuld, træ, glas, hør, hamp, hamp.

Ulden, som er lavet af alle kvalitetskrav, er der ingen korte hår, som anvendes til fremstilling af bomuld sorter med lange fibre. Kort fjernet i renseprocessen ved anvendelse af luft. Desuden gør høj kvalitet uld ikke indeholder støv.

For forstøvere er det meget vigtigt at bruge vat med evnen til at holde både fugt og tilbageholde hende. For eksempel hør absorberer hurtigt, men hurtigt giver væske. Bomuld absorberer langsommere, men bevarer vand. Det er således bedre at bruge en blandet uld, fremstillet af flere typer af materialer med forskellige egenskaber, der vil supplere hinanden, hvilket bidrager til at opnå den bedste effekt.

typer af bomuld

Hvad er uld til den elektroniske cigaret er bedre egnet? I dag er der mange former for bomuld, som kan bruges til vægen, men ikke alle er egnet.

Vata for elektroniske cigaretter, bleget og steriliserede, som kan findes på apoteker, i hvert fald ikke er egnet. Det er den proces, sterilisation og blegning, hvilket påvirker smagen.

De mest populære er ikke sterilt vat, cellulose og japansk bomuld. Prøv at forstå mere detaljeret i deres funktioner.

usteril vat

Det er den mest egnet til dette, fordi vægen skal anvendes og usteril ubleget uld. Fordelene ved denne bomuld er rimelig pris, bredt tilgængelige og god smag, når røget. Men uld er og minusser: dårligt ledende væske og hurtigt brænder ud i de snoede, af denne grund har vi ofte skal udskiftes.

cellulose

Det er et naturligt produkt stammer fra bomuldsfrø. Et karakteristisk træk er den rimelige pris. cellulose fordel er, at det vil brænde langsommere, så der er ikke behov for hyppig tilbagespoling. Derudover har god absorptionsevne og ledningsevne i væsker.

japanske bomuld

Fra synspunkt af fordelene ved det fra konkurrenterne: perfekt absorberer flydende forbrændinger i langsommere tider af tidligere versioner, og formen af pladen gør det muligt at skære båndet under vægen nemt.

Hvilken slags uld anvendes til elektroniske cigaretter, er det op til dig. Under alle omstændigheder, alle individuelt, og at finde den bedst egnede materiale kan kun være empirisk. Hvis ingen af de arter, der ikke var i stand til fuldt ud at opfylde dine behov, skal du prøve uld fra et blandet råmateriale.

Sådan ændres vat i elektroniske cigaretter

Udskiftning af uld kan blive vist for begyndere er yderst kompleks proces, men efter den første udskiftning væge han vil være den mest der er let hverken.

Uld kan ikke røre sine hænder op, indtil den tid kommer til at sætte det i vægen. Inden da, skal du grundigt vaske dine hænder med sæbe og vand, eller en polstret forblive fedt fordeling hud, der vil give en dårlig smag.

Ønsker at fjerne det øverste lag af uld at gøre det muligt luftigere, skal du gøre ledningerne langs fiberen, indsætte det i en spiral, så det var helt fuld, men således at ulden for elektroniske cigaretter nå fra side til side uden nogen vanskeligheder. Trimme overskydende haler.

I dette svar på spørgsmålet om, hvordan du udskifter vat i den elektroniske cigaret, vi fuldføre. Vægen vil vare omkring en uge, hvorefter det vil være nødvendigt at udskifte igen.

Desuden vil vedligeholdelse af elektroniske cigaret være vaskevæsken forstøver og podlivaniem rygning.

Elektroniske cigaretter er nemme at bruge, de behøver ikke at bruge en formue, og sundhed, de har minimal negativ indvirkning. Dette er årsag til så stor popularitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.