Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant Moskva "King": funktioner beskrivelse.

restaurant Moskva "King" - det er en mulighed for at fordybe sig i den uforlignelige situation, statelige luksus. Dette er et unikt sted, hvor tilbuddet er ikke bare russisk smag, etniske køkken og tilbringe en virkelig kejserlige banket. Det er beliggende i en bygning med en rig historie, som allerede er velkendt for enhver moskovitiske. Restaurant "King" åbnede på Sadovaya, 12. Hvis du aldrig har været her er ikke, men nærmer sig en væsentlig begivenhed i dit liv, anbefales det at bemærke det her.

generel beskrivelse

I hovedstaden, er en masse smukke arkitektur, men dette hus kendetegnet ved en speciel atmosfære. Det er dekoreret med fire kolonner, og tidligere tilhørte kejserinde favorit, grev Shuvalov. Det er grunden til Ginza Project Holding startede en ny restaurant projekt, valgt det. Den nye restaurant "King" at blive hovedstadens beboere mulighed for at smage den ægte adel og købmand russiske køkken. Væggene er dekoreret med portrætter af konger af institutioner, således at under måltidet vil du være i stand til at se dem godt.

interiør

Restaurant "Zar" var planlagt til et særligt projekt, fordi oprindeligt var det klart, at dette ville være nogen almindelig restaurant food service, men noget særligt. Jeg udviklet projektet Moskva designeren Sergei Tretiak, forfatteren af interiører mange storbyområder skoler. Han var i stand til at fremhæve "kongelig" tema, hvilket gør døråbninger er lave og buet, som det var i de suveræne huse. Konkret til interiøret ser mere autentisk, købt fra auktioner her antik sofa. Rich stukloft er blevet omhyggeligt restaureret og facetter ruderne genoprettet.

køkken

Selvfølgelig er det vigtigste, fordi her kommer ikke til at beundre væggen. Men resten forsikret, selv de mest kræsne gourmet overraskelse restaurant "King". Anmeldelser restaurant kritikere påpeger, at den uventede kombination af produkter vil blive glædeligt overrasket. Kokken var i stand til at udføre næsten utrolige opgave, naturligvis blande moderne kulinariske lækkerier i en rig kød og fisk delikatesser køkken russisk adel. Her Arugula dig og krabbe kød, græskar og gedde kaviar, dumplings med karper og elg koteletter med surkål. At dømme efter de anmeldelser af kritikerne, alle vidunderligt velsmagende, hvis noget uventet.

fade

Det er værd at se mindst én gang i livet. Ved særlige bakker, skinnende guld, gæster udholde nærende suppe i tre bouillon. Duftende, tæt, det opfylder sult og fyldt med positive følelser. En kotelet Pozharskaya? Stir-fried i hvede toast, smør, med rosenrøde kartofler på siderne, er det transporteres til den brændende hede både kobber gryde, også på underlag brænder. Tjener og ville selv have passeret for adelen i de smukke, guldbroderede dragter. Den venlige og hjælpsomme, forsøger de at vende hver middagsselskab.

desserter

Dette er den søde del af måltidet, så du skal ikke haste til at udskyde skeen til siden. Kan du lide sød eller ej, vil du finde noget at overraske restaurant "King". I Moskva anmeldelser sprede hurtigt, så efter en vellykket én dessert, kok -povar begynder at få dusinvis af ordrer som ham. Den bruger ikke fløde og is, alle desserter er udelukkende udarbejdet af gamle desserter. Denne honning kager imprægneret med en særlig form for cognac, ægte chokolade og nødder. Til at dekorere brug bær - brombær, tranebær. Udseende, smag - alle bare dejligt.

Vinkortet

Russiske adelsmænd vidste en masse gode drinks. Så jeg ikke rammer ansigtet i snavs og restaurant "King". Billedet giver ikke al charmen fra sine kamre, men kan være interesseret i, så du snart vil komme til at evaluere sig selv og det lokale køkken. Bar menu indeholder et imponerende udvalg af vin og spiritus. Desuden vil bartenderen forberede en anmodning om næsten alle alkoholiske cocktails. Det er overflødigt at observere denne proces er det værd at kigge her.

i stedet for en konklusion

I dag vi er færdig med denne korte beskrivelse af den unikke, restaurant Moskva. Det er bedre at se én gang end at høre hundrede gange. Kokkens tid dygtighed kan vurderes kun ved at besøge institutionen. Her er noget at prøve. Derfor anbefaler vi ikke at spilde tid og samle dine venner og tilbringe en hyggelig aften i de hyggelige vægge. Føl dig som en rigtig, russiske aristokrater, i en fantastisk hal, omgivet af russiske zarer, lydløst kiggede ned fra væggene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.