Hjem og familieKæledyr

Eksotiske Shorthair

Eksotiske Shorthair er primært kendetegnet ved, at er meget lig Persisk. Alle parametre, farver, tal fra disse klipper er de samme. Undtagelsen er længden, kvalitet af uld, og at alle mulige fejl, som er skjult i langhårede katte, disse er udstillet. Det kan konkluderes, at den eksotiske bør være næsten den samme som den langhårede kat, kun bedre. Exotic Shorthair afbalanceret, kompakt, har en massiv, tung knogle. I dette tilfælde er det ikke har nogen hjørner. Det hele - ligesom en slank rund bold. Afrundede ører, hovedet af en rund form, let konveks, udtryksfulde, store øjne. Kort hals, buttede kinder. Repræsentant for racen ligner en sød pige på korte tykke ben med en lille hale.

Eksotiske katte er legende og lys i naturen, som giver dem mulighed for at passe ind på livet af huset uden problemer, hvilket bringer stor glæde for børn og voksne. Meget blid og ømme eksotiske roligt afvente din tilladelse til straks at hoppe ind i hans arme og ben knus. Charmerende, let-pleje, velopdragne, de er næsten ideelle kæledyr. En anden virkelig enestående træk ved denne race - en stor frakke. Hun - en tæt, blød, medium længde, bør silkeagtig underuld nødt til at komme til huden har været svært. Hvis vi taler om længden, er det ikke fundamentalt spørgsmålstegn det vigtigste, at ulden var "stående", som oftest opnås takket være en tæt tyk underuld.

Det skal bemærkes, at eksotiske Shorthair ganske selektiv i deres sympatier. For alle dens ømhed og kærlig det først set sig varm længe før at have nogen opmærksomhed på den mand, der interesserede hende. Men hvordan så rører hendes kærlighed, omsorg og påskønnelse.

Eksotiske kat - ubestikkelige og perfekte venner. Selv om indholdet af de dyr af denne race er ikke for meget besvær, betyder det ikke, at de ikke behøver at være opmærksom. Eksotiske simpelthen afgørende at elske ejeren. Enhver rejse, rejser ikke noget problem for ham, hvis ejeren er i nærheden. Blandt andre fordele, eksotisk shorthair - omsorgsfuld og opmærksom mor. Dog kan det synes, at hun føder et barn bare at have nogen at lege med.

Til badning og kæmning disse katte bør undervises fra barndommen. Op til 3 måneder kan blive badet hver uge, i stedet for at vente, indtil killingen er plettet. At tilpasse er det vigtigste alder. For pleje brug stål kam med afrundede, hyppige og korte tænder, den kombinerede børste, som har anti-statiske belægningen og gummihandske. Det er også tilrådeligt at købe balsam, antistatiske midler, balsam, shampoo, som indifitsiruyut farve og fugter huden. Alt dette er nu til stede i dyrehandlere.

Everyday pleje er ønskeligt, men ikke afgørende. Hovedformålet med kæmning er en massage af huden, som stimulerer blodcirkulationen, således at ulden var mere tæt og tyk. Brug gummihandsker døde hår fjernes for at forhindre dem i at falde ind i maven. Det samme resultat kan opnås ved massage børste, som generelt anvendes under fældende.

Alt for stærk vækst af hår behov trimning, men dyr med en uafgjort og røget farve ingen trimning. En gang om ugen, den voksne har brug for at rede metal kam med afrundede tænder. Badning Eksotiske anbefaler mindst en gang om måneden. Som for fodring, ville den bedste løsning være den gode kvalitet af fødevarer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.