SundhedPræparater

Antiviralt lægemiddel "Novirin" (tabletter): brugsanvisning, beskrivelse, bedømmelser og sammensætning

Antivirale og immunmodulerende stoffer i de senere år blevet de mest populære medicin. De udnævnes for forkølelse til behandling. Også lignende lægemidler, der anvendes til forebyggelse. Et sådant værktøj er en kur "Novirin". Instruktioner, sammensætning, anvendelse, samt en beskrivelse af analoger af denne medicin vil blive præsenteret for din opmærksomhed i denne artikel. Du vil lære funktioner i programmet af tabletter. Også værd at nævne om der er et antiviralt lægemiddel "Novirin" respons fra læger.

Beskrivelse af fremstillingen

Hvordan narkotika "Novirin" (tabletter)? Instruktioner til anvendelse af lægemidlet, samt blister med kapsler anbringes i en papkasse. På facaden af emballagen kan du se inskriptionen gjort blå farver. Også, der har en grøn stribe på hvilket en detaljeret information om de "Novirin" præparater (tabletter). Vejledning til brug indeholder en mere detaljeret anmærkning. Her beskrives farmakologiske egenskaber, indikationer og fremgangsmåder til anvendelse af lægemidlet. Du kan lære om de begrænsninger og bivirkninger i den vedlagte vejledning.

Blærer anbragt i pakken, der indeholder 10 tabletter. Sådanne kits kan være i enhed 2 eller 4. Følgelig lægemidlet frigives i et rumfang på 20 eller 40 kapsler. Tabletterne har en cirkulær form. Deres skal er hvid.

Sammensætningen af medikamentet

Som du allerede ved, at indholdet af pakken indeholder instruktioner vedrørende anvendelse og blister på piller. Sammensætningen af hver kapsel indeholder 500 milligram inosinpranobex. Yderligere bestanddele i formuleringen fungerer som kartoffelstivelse og magnesiumstearat.

Som taler om "Novirin" præparater (tabletter) brugsanvisningen værktøjet er et antiviralt lægemiddel med immunmodulerende aktivitet.

Tilfælde, hvor stoffet er givet

Med at vejledningen nævnte lægemiddel "Novirin" til brug? Indikationer for anvendelse af lægemidler har følgende:

 • akut virusinfektion ledsaget af utilpashed, ondt i halsen, løbende næse;
 • sygdom forårsaget af formeringen af bakteriefloraen (bronkitis, lungebetændelse, fåresyge);
 • infektiøs mononukleose, cytomegalovirus;
 • forskellige typer af herpes, herunder helvedesild;
 • skoldkopper.

Det stof er ofte brugt i behandlingen. Normalt er det nødvendigt for bakterielle patologier. Også medicin kan bruges som en forebyggende foranstaltning.

Hvad er kontraindikationer?

Når den ikke bruges til at korrigere medicin "Novirin"? Drug Usage siger følgende tilfælde:

 • Hypersensitivitet, eller muligheden for at udvikle en allergi over for enhver komponent af lægemidlet;
 • urolithiasis i den akutte fase;
 • akut nyresvigt.

Med ekstrem forsigtighed bør anvendes medicin under graviditeten og for børns terapi. I dette tilfælde vælger lægen et behandlingsregime, startende fra tegn patologi. Hvis du vil vide, hvordan man bruger den "Novirin" fanen medicin. 500 mg (blister 20), vil brugsanvisning fortæller dig videre.

Anvendelsen af et medikament til behandling af

I alle ovennævnte patologier medikamentet indgives i en gennemsnitlig dosis på to kapsler tre til fem gange om dagen. I svære tilfælde kan den daglige dosis være op til 15 kapsler til en voksen. Det er værd at bemærke, at dette beløb nødvendigvis skal opdeles i flere etaper.

For børn normalt ordineret lægemiddel baseret på kropsvægt. Så for hver kilo kropsvægt bør tegne sig for omkring 50 milligram af det aktive stof. Før brug, skal du sørge for at foretage en selvevaluering og kontrollere, om den udpegede læge rigtige dosis. Hvis dit barn vejer 12 kg, dens maksimale daglige dosis på 600 milligram "Novirina". Denne masse bør opdeles i 2-4 doser.

Det siges, at det er ønskeligt at tage medicin med jævne mellemrum. Denne metode vil kurere den maksimale effekt på denne lidelse. Hvis du giver børn medicin "Novirin" instruktion, beskrivelsen af lægemidlet, samt udtalelser fra læger rapporterede, at stoffet kan opløses tidligere. Til dette knuse en tablet eller kapsel del pulver og fortyndes med vand. Ældre børn kan tygge deres egne piller, vaske dem ned med vand.

forebyggende foranstaltninger

Lægemidlet kan administreres til behandling eller forebyggelse. Som anvendt lægemiddel "Novirin 500" (tabletter)? Brugsanvisninger siger, at for voksne daglige dosis er 1000 til 2000 milligram af den aktive bestanddel. Når denne del er opdelt i 2-4 doser. Kurset vælger altid en læge og kan være op til en måned.

medicin ofte anvendes til forebyggelse af luftvejssygdomme hos børn. Specielt aktuel medicin til børn i førskolealderen deltager børnehave. Så børnene er tildelt en to-ugers kursus korrektion. I dette tilfælde dosen beregnes på grundlag af kropsvægt. Ved 50 bør tages milligram "Novirina" hver kilo. Efter behandlingen er der en pause i en uge, og gentag kredsløbet igen. Om nødvendigt kan en sådan terapi forlængelse til seks måneder eller endnu flere. Dog bør en sådan anbefaling give lægen.

For personer med nedsat immunitet udpeget denne medicin i nedenstående diagram. Dagen skal tages en til tre tabletter. Kurset korrektion fortsætter indtil ni uger. Hvis lægen finder det nødvendigt, kan ordningen forlænges eller gentages.

Hvilke mulige bivirkninger reaktioner

Du ved allerede, hvordan man bruger stoffet "Novirin" (tabletter). Vejledning til brug for børn og voksne antyder, at generelt veltolereret korrekt valgte dosis. Det er dog ikke udelukket, og sidereaktioner. I de fleste tilfælde bliver disse udtrykt i følgende form:

 • kvalme, mavesmerter, opkastning;
 • hovedpine, svaghed, utilpashed;
 • manglende appetit, fordøjelsesbesvær, forstoppelse eller diarré;
 • ledsmerter, øget urinvolumen.

Hvis der under korrektionen, du har beskrevet bivirkninger eller andre uventede virkninger forårsager ubehag, bør du konsultere en læge til råds. Mest sandsynligt, vil behandlingen blive erstattet af andre, mere blid. I dette tilfælde vælges til at være lignende stoffer med forskellig sammensætning.

Hvordan virker medicinen?

Når i patientens legeme, begynder at lægemidlet absorberes i blodet allerede i maven. Den maksimale mængde aktiv ingrediens findes i plasma efter en times brug. Imidlertid begynder effekten af medicinen senere. Dens handling "Novirin" starter efter ca. 4 timer. Det er gemt i den menneskelige krop et lægemiddel til otte timer. Det er grunden til læger anbefaler brug af medicin med jævne mellemrum. Denne ordning gør det muligt at opnå maksimal effektivitet i behandlingen.

Det aktive stof inosinpranobex definerer celler er ramt af en virus og påvirker dem. Lægemidlet inhiberer multiplikationen af patologiske membraner og fremskynder eliminering fra kroppen. Samtidig lægemidlet øger produktionen af hvide blodlegemer og øger niveauet af interferon. På grund af denne handling kommer styrke immunforsvaret i kroppen. De resulterende celler begynder at selvstændigt håndtere patologisk infektion.

Vist stof udskilles hovedsageligt via nyrerne. Delvist "Novirin" og dens vigtigste aktive ingrediens findes i urinen. En mindre andel af lægemidlet udskilles uændret gennem tarmen.

Funktioner af narkotika

Behandling Ifølge medicin vil være mest effektiv, hvis den startes så hurtigt som muligt. Eksperter siger, at modtagelse bør starte så tidligt som den første sygedag. Men dette er ikke altid muligt på grund af behovet for forudgående konsultation med en specialist.

Lægemidlet anvendes ofte i forbindelse med antipyretiske og anti-virale forbindelser. Samtidig styrker deres indsats. Før starten af komplekse korrektion er nødvendig for at blive fortrolig med sammensætningen af narkotika. Dette vil undgå en overdosis af lignende stoffer.

Ved langvarig brug af lægemidlet er det nødvendigt at styre driften af kroppen og mængden af urinsyre. Til dette formål har vi jævnligt besøger en specialist og bestå tildelte test.

Udgifterne til medicin

Du ved allerede, hvad slags stof "Novirin" (tabletter) brugsanvisning. Pris penge afhænger af antallet af kapsler per pakke. Jo flere piller du får, jo højere omkostninger.

Pakke forberedelse "Novirin 20 kapsler" vil koste dig omkring 400 rubler, eller 97 Hryvnia. Hvis du køber en stor pakke, vil det koste omkring 700 rubler eller 180 Hryvnia. Det stof er primært sælges i detailkæder i Ukraine. I Rusland, men besluttede det at anvende lignende medicin.

Hvad kan erstatte stoffet?

Vil fortælle dig om sammensætningen af lægemidlet "Novirin" (tabletter) brugsanvisning. Analoger af lægemidlet - det betyder at have en lignende sammensætning eller samme virkning. Det siges, at den første type medicin er en absolut analog. Ved denne dosering af aktiv bestanddel kan variere lidt. Hvis foran dig betyder at have den samme virkning, men forskellig sammensætning, er det en relativ analog lægemiddel.

Ved følgende midler kan tilskrives det første lægemiddel betød "Isoprinosin" og "Groprinozin". De indeholder det samme aktive stof. I dette tilfælde svarer til selv doseringen af medicin. Blandt de relative analoge lægemidler er følgende: "Ergoferon", "Anaferon", "TSikloferon", "Arbidol" og mange andre. Man skal huske, at selv ikke kan erstatte medicin. Før det er nødvendigt at tage fat på læger og få udnævnelsen. Hvor angivet, vil lægen anbefale dig til deres egen tilsvarende.

Anmeldelser af forbrugere og fagfolk om medicinen beskrevet

Forbrugerne siger, at stoffet er ret dyrt stof. Men dens handling er i fuld overensstemmelse med den prisklasse. Effektiviteten af narkotika er indiskutabel. Efter et par dage med regelmæssig brug for at observere den dynamik og forbedringer. Dog er læger rådes til at fortsætte behandlingen i yderligere to dage efter forsvinden af alle symptomer.

Lægerne siger, at lægemidlet har ingen effekt på forvaltningen af køretøjer. Det kan også anvendes under graviditet. Det bør afstå fra brugen af "Novirina" i første trimester af graviditeten. Alt på grund af det faktum, at hidtil ikke foretaget betydelige eksperimenter og der er ingen oplysninger om, hvordan medicinen kan påvirke dannelsen af føtale organer.

Farmaceuter siger, at stoffet "Novirin" vundet udbredt popularitet i de seneste år. Det er ofte erhvervet under epidemier og stigende forekomst. På trods af så høj en pris, stoffet viste sig at være en god side og var i stand til at vinde tillid hos læger og patienter i næsten alle aldre. Som allerede nævnt, er det stof indkøbt ikke kun til behandling, men også med henblik på korrektion af immunstatus af organismen. Recept fra en læge til at købe lægemidlet er ikke påkrævet.

Opsummering

Nu hvor du ved, hvad medicinen "Novirin". Instruktioner, sammensætning, brug af narkotika, samt anmeldelser om det præsenteres for din opmærksomhed. Før du bruger dette værktøj er det nødvendigt at rådføre sig med din læge. Specialist vil hjælpe dig med at vælge den rigtige dosis af lægemidlet, samt at tilbyde en passende korrektion kredsløb.

Brug ikke værktøj til selvbehandling. I de fleste tilfælde kan patienten ikke selvstændigt bestemme karakteren af at udvikle patologi. Dette fører ofte til forkert behandling. Et godt helbred og velvære!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.