SundhedPræparater

Skvalderkål

Skvalderkål er meget middelmådig græs, der foregår ved næsten hvert skridt. Multi-million hær af gartnere, husmænd er imod hendes utrættelige kamp, nogle gange endda "brændende" det i den sandeste betydning. Det er kun besejre dem, denne plante er endnu ikke muligt.

Men er det sandt, at urten skvalderkål er deres fjende, og måske er det ikke så overhovedet? I forskellige dele af vores land er en urteagtige flerårig plante, som har en lang krybende rødder, har forskellige navne - Shnitov, yaglitsa etc. Habitat af dens fordeling danne Centralasien, næsten alle de ikke-chernozem regioner i vores land, vestlige Sibirien, Kaukasus, og hvor der er en gran, løvfældende og blandede skove, enge og logning.

Ofte skvalderkål græsset gror i haver, parker, tæt på de huse og gårde, nogle gange danner krat plads.

Det har hule stængler, som undertiden når fem-fods højde. Bladene af denne plante er ovale aflange, med skarpe kanter og korte stilke. Den blomstrer i forsommeren, i slutningen af maj - begyndelsen af juni, de små hvide multipath paraplyer og frugt - er lidt fladtrykt aflange tørre nøddefrugt.

Skvalderkål har ikke kun tilstrækkelige medicinske egenskaber, men også ofte anvendes i fødevarer. Derfor denne urt nødvendigvis opfatter kun som et lægemiddel, mere specifikt medicinsk stof, som er nødvendigt for at drikke på tidsplanen.

Hvis folk ønsker at berige din krop et stort udvalg af vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, er det et mirakel plante - præcis, hvad du har brug for, fordi den har et navn "proviant", som betyder "mad" - et direkte bevis.

Salater, supper og hovedretter tilberedt af det, og høstet til fremtidig brug dåse og tørrede blade vil få dig til at glemme alt om den mangel på vitaminer hele året, holde din krop i god form, og samtidig forhindre visse alvorlige sygdomme.

I denne græs i store mængder indeholder kulhydrater, proteiner, flavonoider - kemferol og quercetin, æteriske olier, fitonitsidy anses naturligt antibiotikum, magnesium, kalium, kobber, jern, bor, mangan, etc. Derudover Skvalderkål rig på vitamin A og C, samt naturlige coumariner og pesticider, der har meget forskellige antifungale egenskaber.

Bladene af denne lægeplante høstet i det tidlige forår, før starten af sin blomstring. Går til brug for unge, endnu ikke er fuldt udfoldede blade, hvorfra du kan tilberede suppen, giver ikke at smage kål, salater, okroshka, sætte kartofler, gøre dem til bøffer.

Skvalderkål er god og sauerkraut og syltede, og selv fra de tørrede blade forberede krydderier.

Men ud over den gastronomiske, skvalderkål og er en medicinsk interesse: fra sine friske og tørrede blade er tilberedte infusioner mod urinsyregigt, gigt og forskellige sygdomme i blæren og nyrer, samt mange svampesygdomme.

For at gøre dette, to spiseskefulde urt hæld et glas med kogende vand, koges i vandbad og derefter filtreret.

Friske blade skvalderkål meget god hjælp for smerter. Deres præ-formalet og derefter påført til delen af patienten.

Cyperus rhizom hjælp med gigt og myositis. For at gøre dette, en liter kogende vand gennemvædet omkring fyrre gram knuste tørrede rødder, insistere en halv time og hældt i badet.

En af de mest berømte elskere af skvalderkål var St. Serafim Sarovsky. Det er denne urt hjælper ham overleve i hans skov gate. Det siges, at skvalderkål modtaget sine mystiske kvaliteter det er fra denne helgen.

I magre år under krigen skvalderkål det var til tider den eneste kilde til vitaminer, hjælper til at beskæftige sig med underernæring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.