SundhedPræparater

'Fromilid' midler. Vejledning til brug

Antibiotikum "Fromilid" Mange patienter beskriver som en universel løsning. Præparatet anvendes til behandling af en række sygdomme kendetegnet ved god tolerabilitet. Den aktive ingrediens - clarithromycin.

instruktioner Det stof "Fromilid" til brug refererer til gruppen af makrolider. Mekanismen af lægemiddelvirkning baseret på evnen af aktiv bestanddel inhiberer (inhiberer) proteinsyntese af bakteriecellen. Præparatet har overvejende bakteriostatisk virkning. Aktiviteten af lægemidlet "Fromilid" vise respekt til de bakterier af Gram-positive.

Når i fordøjelseskanalen, er det aktive stof absorberes hurtigt. Clarithromycin penetrerer kropsvæv og kropsvæsker og når en meget høj koncentration af dem (ti gange højere end i serum).

Medicin "Fromilid" betjeningsvejledning anbefaler i infektiøse og inflammatoriske patologier, der er provokeret af bakterier, der udviser dertil (lægemiddel) følsomhed. Andre sygdomme indbefatter akut sinusitis, tonzillofaringit, forværring af bronkitis og erhvervet atypisk bakteriel lungebetændelse, otitis media og andre sygdomme i de øvre luftveje og luftveje (øvre og nedre divisioner). Lægemidlet "Fromilid" betjeningsvejledning anbefaler, at infektioner i blødt væv og hud, for udryddelse (destruktion) af Helicobacter pylori hos patienter med ulcus duodeni og gastrisk (kun i kombination med andre lægemidler). Medicin indiceret til behandling af mycobakterielle infektioner og forebyggelse hos patienter med AIDS.

Betyder instrukser "Fromilid" til anvendelse hos patienter med tolv år i en dosis på 250 mg hver tolvte time.

Børn under tolv år ordineret sirup (suspension). Dosen per dag er indstillet med en hastighed på femten milligram per kilogram legemsvægt. Mængden af lægemiddel bør opdeles i to trin. Den maksimale dosis til børn om dagen - et gram.

Behandlingsvarighed et gennemsnit på syv til fjorten dage.

Tabletter "Fromilid" bør ikke knuse, tygge, eller knuse. Vask ned medicin med lidt vand.

En enkelt dosis bør ikke være mere end fem hundrede milligram.

Medicinen kan forårsage nogle bivirkninger. Blandt de bivirkninger bemærkede glossitis, stomatitis, mavesmerter, diarré, opkastning, kvalme. I sjældne tilfælde, en cholestatisk gulsot, pseudomembranøs colitis, forøgelse af leverenzymer.

Medicinen kan forårsage mareridt, hovedpine, søvnløshed, følelser af frygt, forvirring, svimmelhed.

Sandsynligt som allergisk manifestation i form af Stevens-Johnson syndrom (sjælden), anafylaktiske reaktioner, urticaria.

I nogle tilfælde kan der være en kort ændring af smag.

Observationer viser, at størstedelen af patienterne udtrykte lidt negative reaktioner.

Lægemidlet er kontraindiceret porphyria, i det første trimester af graviditeten, hepatitis (sygehistorie), sygdomme i leveren, overfølsomhed over for lægemidlet og andre bestanddele af antibiotiske midler fra gruppen af makrolider.

Brugen af lægemidlet i det andet og tredje trimester gravide kvinder er tilladt på rådgivning og under lægeligt tilsyn. Hvis det er nødvendigt, at udnævnelsen af lægemidlet i amning amning ophørt.

Man skal huske, at tage antibiotiske midler påvirker tarmfloraen.

Med udviklingen af vedvarende bivirkninger bør kontakte en læge.

anbefales at læse vejledningen, før du begynder narkotikabehandling "Fromilid".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.