BilerLastbiler

GAZ-3309: tekniske specifikationer, anmeldelser, priser, billeder

Gorky bil plante - en af de største producenter af personbiler og erhvervskøretøjer i Rusland. Under sovjettiden, udgav han flere modeller af mellemstore biler, blandt hvilke var den GAZ-53. Hans efterfølgere i 90'erne blev modellen 3307 og dens diesel-version 3309. I dag ser vi på, hvad der er den GAZ-3309 specifikationer, design, indretning og gennemsnitlige omkostninger.

design

"Etnicitet" diesel "græsplæne" er stort set umulig at skelne fra sin benzin modstykke udseende. Forskellen mellem dem er kun i nærvær af indløbsrøret (GAZ-3309), der fandt sted langs hætten og cab vindue søjle. Gennem dette element diesel lastbil kunne overvinde de dybeste vandhazarder som luft til motoren det var netop på grund af dette rør, som er på højde med 2 meter. Plus - enorme hjul og frihøjde. Som vi kan se på billedet, GAZ-3309 efter nutidens standarder er ganske asketisk design. Men som de siger mange bilister, lastbil første vigtige tekniske indikatorer: hvis maskinen vil skabe reel gevinst, vil dens udseende gå ved vejen.

Byggeri kabine efterfølger 53. "græsplæne" er stort set ikke ændret sig. Lastbilen har alle de samme runde forlygter, genkendelige stål kofanger, en langstrakt hætte og klassisk metal fodstøtte, hvilket letter vejen til førerkabinen.

At dømme efter de anmeldelser, kabinen design 3309-th "plæne" havde mange fejl. Blandt dem, det største problem betragtes vinger, som konstant rustne. De skulle håndtere fyldstof eller nye overlay ark bliver beskadiget i løbet af metal korrosion.

Samtidig forblev massiv og stærk som nogensinde kofangeren. På grund af den store tykkelse af metallet var i stand til at modstå en kraft på op til flere tons. Chaufføren kan sikkert ordne kablet i en af de to huller i kofangeren og trække bilen fra enhver mose på slæb. Men diesel "plænen" er stort set ikke selv sidder fast i de dybeste og nødhjælp områder, og hyppige behov blev ikke bliver trukket.

interiør

Hvis vi sammenligner de saloner 53. 3309 og den anden "græsplæne", sidstnævnte mærkbart trådte frem på deres bekvemmelighed og design. Den væsentligste forskel ligger i anvendelsen af plastdele. Samtidig den indre GAS-53 var overvejende metalliske grundstoffer, herunder instrumentpanelet selv. Hastighedsmåler, omdrejningstæller og andre informative oplysninger forbliver i den samme gamle stil. Handskerummet er også fremstillet med en plastlåg. Hjul på "plænen" - dvuhspitsevy. Som før, det har en meget stor diameter. Bemærkelsesværdigt, diesel version af bilen fra fabrikken bemandet med servostyring. På det tidspunkt, servostyring var en luksus og kun installeres på den 66. "plænen" og tonnage KAMAZ.

Gulvet inde er glat, ligesom den 53.-modellen. Blandt andre ændringer, skal det bemærkes, et nyt arrangement af pladser. Nu, i stedet for en solid bred "sofa" lastbil var udstyret med en privat chauffør og en passager sæde. Af den måde, har førersædet blevet sprunget, og bemandet med en separat justerbart ryglæn.

Rummelighed af interiøret faldet siden tidligere i lastbilen kunne tage 2 passagerer. Men det har sine fordele: takket være fraværet af en anden stol markant stigning kabineplads gratis.

En anden lille del af moderniseringen af interiøret er den nye struktur polstring på døren med en stor lomme til ting.

Som vi kan se på billedet, GAZ-3309 i stil med 80'erne (ligesom der var den første GAZ-3307). Design detaljer med fordel kantet. På grund af dette, i bilen efter nutidens standarder virker meget forældet.

Den sidste og vigtigste element i en opgradering af cockpittet var dens varme-og lydisolering, hvor den 53. "græsplæner" ikke var i syne. Inde var meget mindre uden støj og støj fra motoren. En kabine om vinteren ikke så hurtigt frøs. Mens komfuret magt var ikke nok til at varme det indre i den kolde vinter.

GAZ-3309: tekniske specifikationer

De første diesel "græsplæne" versioner blev udgivet i 1992. På det tidspunkt, transportøren nedstammer flere partier af lastbiler er udstyret med den japanske 136-hk motor Hino. Kort efter at projektet er ophørt med at have virkning. I den 95. til "græsplæner" blev sat ny turboladede motorer luft-kølesystem GAS-5441-10. Den samlede kapacitet af motoren var ca. 122 hestekræfter. Dermed dens arbejdsvolumen var lig med 4,75 liter. Parallelt med 3309 model i 90'erne den er udstedt af en modifikation af 4301. Det var ikke anderledes end konventionel diesel 'plæne', undtagen for længden af legemet (3,85 meter i stedet for 3,7) og indstiller drivaggregatet. Denne lastbil var udstyret med en seks-cylindret motor til 6,2 liter. Power sådan bil var 125 hestekræfter. Men det var ikke kun installeret i 90-erne på "plænen" motor.

GAZ-3309 er også udstyret med en dieselmotor med en østrigsk-line arrangement af cylindre og luft kølesystem. Dens arbejdsvolumen var 3,2 liter, og strøm nåede 150 hestekræfter. Den største ulempe ved denne fremdriftssystem er dens dårlige vedligeholdelse. Efter et løb på 200 tusinde kilometer, disse motorer er ikke underlagt større reparation. Samtidig, indenlandske motorer efter kedelig enhed og fix stempel kan igen gå "i kamp".

GAZ krise og genoplivning

De mest vanskelige tider for den "plæne" kom i 1998, det år. Det var på dette tidspunkt, at efterspørgslen efter indenlandske lastbiler faldt til ekstremt lave niveauer. Grunden til dette var sammenbruddet af de kollektive landbrug, i henhold til hvilken, i virkeligheden, designet denne bil. For Gorky planteproduktion af diesellastvogne er blevet urentabel. Heldigvis, det varede kun et år, og allerede i den 99. produktion af "plæne" blev genoplivet.

1999 var et vendepunkt for vogn GAZ-3309. Tekniske specifikationer for bilen er forbedret markant takket være en ny motor Minsk MMZ D-245,7. Motoren havde lavt brændstofforbrug og høj produktivitet. Denne enhed er også monteret på lastbiler ZIL "Bull" og GAZ-3309 lastbil. D-245 er blevet den mest populære i Rusland. Han blev hurtigt elsket for høj vedligeholdelse, ydeevne og overraskende lavt brændstofforbrug. Var meget billige og reservedele. GAZ-3309 kan repareres praktisk talt felt under tilstedeværelse af et minimum af værktøj og reservedele. Nå, for at finde de nødvendige dele til en sådan maskine var ikke arbejder i nogen af de russiske outback. Desuden kunne reparation af GAZ-3309 udføre enhver chauffør, der kender selv overfladisk lastbil design.

sidste renovering

I fortsættelse af en samtale om motorer, kan vi konstatere, at i 2000'erne, Gorky ingeniører tilpasset Minsk motor under den miljøstandard "Euro-2". Men ved udgangen af 2000'erne, produktion af "plæne" styrtdykkede,. Hvorfor skete det, vil vi tale om senere, men for nu - interessante oplysninger om brændstofforbrug i den indenlandske srednetonnazhnika.

økonomi

Mange bilister ros diesel "græsplæne" for deres økonomi. På pas forbruger data maskine omkring 14 liter brændstof pr 100 km. Men i praksis har de tal ikke tilføje op til producentens oplysninger. Faktisk er den reelle brændstofforbrug diesel "plænen" er fra 16 til 20 liter. Men dette, i henhold til de chauffører, en god nok indikator for "appetit".

Til sammenligning, vi præsenterer data om forbruget af en lignende benzin lastbil GAZ-3307. I løbet af sommeren, forbruger den bil omkring 27 liter brændstof. I dette tilfælde vinteren forbruget kunne stige til 30 liter. Og det til trods for, at benzin "græsplæne" er udstyret med opgraderet karburatoren K-135 og inertiudstyr luft-oliefilter.

Om gearkasse

Som for drivaggregatet blev GAZ-3309 "diesel" udstyret med en enkelt checkpoint for alle 20 år af sin eksistens. Det er en mekanisk gearkasse 5-hastighed. I øvrigt er dens omskifterkredsløbet ikke udarbejdet på gearvælger og på forsiden (midten af små klistermærker).

Hvorfor faldende efterspørgsel efter "plæne"?

Hvis vi overveje spørgsmålet objektivt, den lave efterspørgsel efter "plæne" af flere grunde. For det første er det forældet design. Faktisk, efter mere end 20 år, cockpittet og formen af kroppen ændrer sig ikke. For det andet, den "plæne" af deres ansigtstræk er absolut ikke egnet til dagens transport markedet. I øjeblikket værdsat lille, økonomisk og volumen (målt i bagagerummet) bil. I denne henseende, at GAZ god få en model af "Valdai". For det tredje, komfort for føreren. I de 80 år af dette bilproducenter er ikke tænkt på. I dag, komfort er en vigtig faktor, der påvirker populariteten af en lastbil.

udgifter til

På grund af det faktum, at nu GAZ-3309 "diesel" stort set ingen efterspørgsel på området for transport, dens pris er faldet markant. I det sekundære marked prisen på lastbilen er fra 1 til 2,5 millioner dollars. Sådanne ændringer af GAZ-3309 lastbil, kan købes for 4-5 tusind dollars. Prisen afhænger hovedsageligt af året, og den tekniske tilstand af bilen.

Så vi fundet ud af, som er den GAZ-3309 specifikationer, design og pris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.