ComputereOperativsystemer

Computer problemer: hvordan du løser det blå "skærm af død" Windows?

I sig selv en blå "skærm af død" betyder, at operativsystemet arbejde opstod fatal fejl, hvorefter yderligere fortsættelse af arbejdet. Alle data, der ikke er gemt, før det sker, bliver fjernet. du kan se en masse oplysninger med fremkomsten af en blå skærm. Typisk er det en advarsel om, at der er opstået en fejl, dens navn, er den anbefalede foranstaltninger til at korrigere, navnet på den fil, der forårsagede fejlen, og dens placering i systemet, og så videre. D.

Hvad enten blå farlig "skærm af død"?

Generelt, hvis der er opstået en sådan situation kun én gang, intet galt med det. Af den måde, jeg skrev om det, og selve Windows. Hvordan at fastsætte blå "skærm af død" i dette tilfælde? Som regel efter genstart systemet er genoprettet, og ingen problemer med den videre anvendelse af computeren ikke forekommer. Men hvis der opstår en fejl på en regelmæssig basis, skal du gøre dig bekendt med de oplysninger præsenteres på skærmen. Automatisk genstart ikke tillader dette, men denne mulighed kan deaktiveres. For at gøre dette, gå til "Computer Egenskaber -> Avanceret -> Indstillinger -> Start og genoprettelse", og derefter fjerne det relevante afkrydsningsfelt.

Almindelige fejl

Lad os nu betragte nærmere de mest almindelige fejl og lære at lave den blå "skærm af død" i hvert enkelt tilfælde.

1. Driver Error. 70% af den blå skærm er forbundet med denne problem. Fejlen opstår i en situation, hvor føreren af det installerede udstyr er i konflikt med operativsystemet er beskadiget eller ikke er forenelig med den anden chauffør. Hvordan at fastsætte blå "skærm af død"? Med hjælp af specielle programmer (UpdateMyDrivers, af DriverPack Løsning, Driverbekræftelse manager, og andre.) Og oplysninger om fejlkoden, kan du hurtigt finde ud af hvilken driver forårsagede problemet og erstatte det med en nyere eller forrige fungerende version. Alt software skal downloades fra den officielle fabrikanternes websteder eller installere fra disken. Praksis viser, at risikoen for gentagne fejl i dette tilfælde minimeres.

2. Overophedning. Hvis computeren er lang tid i tændt tilstand, kommer ind i systemet blokerer støv og snavs, enheden begynder at overophede. Dette fører til en fejl i systemet. Som en følge heraf er der en blå "skærm af død." Behandling i dette tilfælde kræver en diagnose af alle systemkomponenter. Du skal finde ud af hvorfor, og hvor computeren er overophedet, og udskift defekte dele (oftest problemet er blæseren).

3. Virus udbrud. Nogle gange opstår fejl på grund af computervirus infiltreret systemet. For at slippe af med dem, bør være at scanne alle filer ved hjælp af moderne anti-virus program med den aktuelle database. Hvis din computer er inficeret også kan have brug for en fuld format C-drev og en ny installation af operativsystemet og alle chauffører.

4. Manglen på fri hukommelse. Dette er en anden almindelig årsag til fejl. Hvordan at fastsætte blå "skærm af død", der er indlysende. Slet alle de filer og programmer, som du ikke bruger, ren registreringsdatabasen, midlertidige hukommelse, samt dagbøger af forskellige programmer.

5. Det sker, at den blå "skærm af død" er et tegn på fejlfunktion af eventuelle computerkomponenter (harddisk, grafikkort, ram og så videre. D.). Uden medvirken af en specialist er ikke nok: du har brug for at reparere eller udskifte defekte dele.

6. Forkerte BIOS-indstillinger. Systemet er genoprettet efter ændring af indstillinger, provokere fejl. Hvis du ikke kan huske eller ikke ved, hvad der er ændret, kan du gendanne standardindstillingerne.

forebyggelse

Gå ikke i panik, da han så en blå "skærm af død." Hvordan at fastsætte forskellige typer af fejl, du allerede kender. I de fleste tilfælde behøver du ikke engang behøver nogen kontante udlæg. Men som med enhver anden sygdom, en blå "skærm af død" er lettere at forebygge end at helbrede. Så aldrig glemmer at sikre, at alle enhedsdrivere opdateres i tide, på en computer kraftfuld antivirusnik nyeste version er altid blevet sat, og disken er ikke gemt unødvendige filer og programmer. Også, ikke medmindre det er absolut nødvendigt at ændre fabriksindstillingerne på enheder og programmer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.