Hjem og familieBørn

Hvorfor børn opkast springvand. Er det normalt?

Regurgitation betragtes som en hyppig forekomst hos spædbørn. De sker af flere årsager, hvor den største er, at barnet mave på dette tidspunkt endnu ikke er fuldt dannet. Men mange forældre står med dette problem, er det meget bekymret over spørgsmålet: "Hvorfor gør børn opkast springvand?". Regurgitation er økologiske (unormal) og funktionelle (tilladelig norm). Denne artikel vil blive beskrevet i en sikker form for dette fænomen, dens årsager og forebyggelse af symptomer.

Hvorfor børn opkast springvand? acceptable normer

Næsten halvdelen af de nyfødte observerede opstød, og nogle gange er de et springvand. Denne lille mængde mælk eller formel, som "blander" barnet øjeblikkeligt eller nogen tid efter måltidet. Regurgitation forekomme uden spænding mavemuskler og ikke forårsager ubehag krummer. Dette er normalt og skyldes de fysiologiske egenskaber af strukturen af maven, hans arbejde, overfeeding, samt den horisontale position af barnet under fodringer. Sådan regurgitation optræder i et lille volumen, og ikke involverer vægttab. Med en acceptabel form for dette fænomen i et barn forekommer mere end seks hulrum per dag. For at kontrollere den omtrentlige mængde "fusion" et barn kan være tæt på bleen at vælte en skefuld mælk og sammenligne pletterne. Hvis de har samme størrelse, så fortvivl ikke. Det betyder, at en regurgitation i spædbørn er acceptabelt, vil det passere med tiden på egen hånd.

Hvorfor børn opkast springvand? grunde

  1. Overfodre krummer. Oftest sker det, når kunstig fodring, men nogle gange på brystet. Dette sker, når barnet er alt for glad for at suge proces og kan ikke løsrive sig fra hendes bryst. Så bare hælde ud den overskydende.
  2. Indtagelse af overskydende luft fodring. Dette sker på grund af forkert fat i bryst eller flaske, og hvis før du spiser baby græder i lang tid.
  3. Et andet svar på spørgsmålet om, hvorfor børn opkast, er tarm kolik.

Hvorfor børn opkast springvand? Sådan rette op på situationen?

Til opstød af barnet fandt sted i mindre mængder, skal du overholde følgende retningslinjer:

  1. Må ikke overfodre barnet og give ham den højre bryst eller flaske for at undgå at få for meget luft.
  2. Overhold den korrekte position af de krummer, når de spiser. Holde det bør være således, at hovedet var over kroppen, dvs. ved en vinkel på 45 til 60 grader. Det anbefales også at ændre kropsholdning mens fodring baby.
  3. Hvis barnet spiser fra en flaske, skal du vælge en sut med et lille hul, og sikre, at der ikke var nogen luft.
  4. For at forbedre fordøjelsen og kolik forebyggelse anbefales før fodring den nyfødte lå på hans mave.
  5. Hvis et barn græder, skal det først berolige bebrejdelse i hans arme lodret, og derefter at tilbyde brystet.
  6. Efter at have modtaget babymad nødt til at holde omkring 10 minutter af en kolonne, som han ræbede luft.
  7. Løft i krybbe hovedgærde på omkring 45 grader. Stak krummer på flanken, så han druknede spytte op mælk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.