Hjem og familieBørn

Han optrådte zoster hos børn. Hvordan til at behandle det? Vi lærer!

Små børn får ofte syge, og deres sygdomme at gøre hurtige fremskridt. Derfor bør forældre vogte alle usædvanlige formation på deres hud. Oftest, hudsygdomme vises i den varme årstid, fordi alle de svampe og mikroorganismer som varme og fugt. En meget almindelig hudsygdom er ringorm hos børn. Hvordan til at behandle det? Det er af interesse for mange forældre.

Zoster - er en meget smitsom sygdom forårsaget af en svamp. barn kan blive smittet ved at røre omstrejfende dyr eller tæt beskæftiger sig med den syge. Zoster manifesterer sig i små pletter på huden, der har en anden farve. Hvis tiden ikke anvender den passende oprejsning ved fratage børn, vil pletterne vokse og mørkere.

Huden på stedet for forekomst fratage skællende og kløende. Mere ubehag denne sygdom forårsager ikke barnet. Derfor forældre ofte ikke straks mærke ringorm hos børn. Hvordan til at behandle det, kan identificere kun en læge, fordi han er af flere typer.

De mest almindelige ringorm. Han er såkaldte fordi det vises på hovedbunden, og på dette sted dannede en vigende hårgrænse. En anden er pityriasis versicolor som manifesterer sig i form af røde, gule og brune skællende pletter. Meget mindre almindelige herpes zoster, som er forårsaget af herpes virus, eller pink, som manifesterer sig i form af blege pletter.

I alle aldre, kan du modtage zoster hos børn. Hvordan til at behandle det, du har brug for at tjekke med en hudlæge. Han vil rådgive et svampedræbende middel til behandling af pletter og anti-allergisk, hvis barnet har kløe. lægemidler er ofte ordineret til oral administration, men generelt sygdommen behandles med salver. Men det vigtigste - ikke stoffer, og samtidig medicinering.

Forældre er vigtigt at vide, hvordan man får zoster hos et barn, for uden behandling kan det sprede sig i hele kroppen. patienten er nødvendigt at begrænse eksponering for
solen og i vandet, for ikke at provokere fremkomsten af nye læsioner. Tøj skal vaskes ofte og mere godt til jern på indersiden. Desinficeres som nødvendige elementer af personlig hygiejne af barnet. Det er tilrådeligt at fjerne alle bløde legetøj og tæpper, fordi der kan forekomme re-infektion. Opmuntre dit barn til at vaske deres hænder ofte og ikke røre det berørte område.

Det er vigtigt at følge den kost baby. Du er nødt til at give ham flere grøntsager, frugt og andre produkter, som forbedrer immunforsvaret. Prøve mindre at bade barnet og for overdreven sveden hud, tørre det med en svag saltopløsning.

det er meget vanskeligt at udlede zoster hos børn. Sådan behandler sine folkemusik retsmidler? Du kan lave cremer fra bouillon vejbred, burre og humle. Flere gange om dagen for at smøre de ramte områder af havtorn olie eller hyben. Det kan smøres pletter fratager jod eller strålende grøn. Det hjælper også den konstante smøring af tranebærsaft.

Fratage et barn er lettere at forebygge end at helbrede. Lær dit barn at overholde reglerne for hygiejne, rør ikke omstrejfende dyr. Bær den kun i bomuld, åndbart tøj. Lad ikke det i lange perioder i vådt tøj, supercool, eller svedtendens. Kun underlagt reglerne for hygiejne, kan du beskytte dit barn fra at benægte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.