Hjem og familieBørn

Børns neglelak: er det sikkert

Moderne børns neglelak er et sikkert stof, der kan behage babyer. Indkøb produkter af kendte mærker kan være helt sikker på, at disse midler ikke vil skade sundheden. Hertil kommer, at børns neglelak har en behagelig aroma og en behagelig rigdom af farver. Små piger kan bruge det mindst fem gange om dagen - det ikke skade dem.

hvad er det

Mange forældre tror, at børn ikke skal bruge dekorativ kosmetik. Men hvis barnet virkelig er interesseret i dette emne, er det bedst bør give fortrinsret til de midler, der passer til hendes alder, hvad hun vil begynde at Disembowel sin mors makeup. Emnet i den største efterspørgsel blandt piger - børns neglelak. I dag i butikkerne, kan du se de værktøjer fra forskellige producenter, både indenlandske og udenlandske. Oftest er omkostningerne ved sådanne aktiver ikke er høj, og for at forbedre sikkerheden, de spildt i en skål lavet af plastik, som ikke bryder. Heldigt for meget unge piger som legetøj, de er dekoreret med bånd eller andet tilbehør til babyer.

udvalg

At vælge en gave lille pige, bedre at foretrække varer, som vides firma, som er en garanti for kvalitet og sikkerhed. I de fleste tilfælde - en børns neglelak, vandbaseret, som ikke er inkluderet acetone, formaldehydharpikser. For en pige med allergi kan vælge duftfri middel til at undgå negative reaktioner.

Sådanne kosmetik kræver ikke særlige faciliteter til vask: simpelthen vaske dine hænder med sæbe og vand. Det taler til det faktum, at disse midler er ustabile. Oftest, de forbliver på neglene ikke længere end 2 dage. Købe børns neglelak, skal du sørge for at være opmærksom på udløbsdatoen. Værktøjer, der er blevet uanvendelige, kan skade barnet. Hertil kommer, de går dårligt, efterlader striber, deres periode af tørring stiger.

Hvis væsken i hætteglasset er knækket, der er udfældning eller flager - at få i alle tilfælde ikke anbefales.

For skrøbelig og skør neglepladen skal købe lak med mineraler og calcium. I dette tilfælde kan man håbe på at styrke neglepladen. Det producerer sådanne belægninger, for eksempel "A Little fe". Kosmetik i brand i lang tid har indtaget sin plads på hylderne i små fashionistas.

skade

Moderne betyder stort set ingen sundhedsfare. Men for absolut sikkerhed før buy børns neglelak, skal du omhyggeligt studere sammensætningen. Lejlighedsvis kan der vise sig toluen phthalat eller formaldehyd. Denne lak til at erhverve i hvert fald ikke kan, fordi disse stoffer er giftige. Disse komponenter forstyrre indersiden plade, skade barnets krop.

Derfor før du køber, skal du sørge for, at lakken kun indeholder stoffer, der er sikker for barnet. Grundlaget for sådanne varer er vand eller en naturlig resin.

Separat, er det værd at bemærke, at negle har brug for ilt. Enhver, selv den sikreste søm dækker hans adgang. Det er af denne grund, at sætte dette værktøj på daglig basis er ikke værd et barn. Og om natten, i hvert fald, er det nødvendigt at vaske af. Det er nok til at bruge bare vand og sæbe - anvende specielle væsker er ikke nødvendige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.