SundhedPræparater

Mash af acne - det er effektivt?

Mash af acne betragtes tilstrækkeligt effektive midler til håndtering af problemet hud. Udpege en sådan medicin kan kun hudlæge, fordi det ikke er for alle. Der er tilfælde, hvor et udslæt på huden kan ikke engang fjerne de trendy og dyre lægemidler, og nem oplæser virker vidundere. Den er lavet af en særlig opskrift på apoteker, selv om mange folk er verificerede ordninger. Det skal bemærkes, at en og samme sammensætning mask af acne kan ikke tildeles til alle og enhver. Som regel er de vigtigste ingredienser vælges afhængigt af de specifikke spørgsmål, der førte til sygdommen.

Indikationer

Chatterbox hjælper ikke mod alle typer af læsioner, er det tilrådeligt kun at gælde ved små hudlæsioner. Hvis sygdommen er for avanceret, medicinen hjælper er usandsynlig. I de fleste tilfælde, acne mask ordineret sammen med kost, som er baseret på fraktioneret og flerdosis specielt udvalgte fødevarer. En sådan behandling varighed på ca. to måneder, hvor det anbefales helt at fjerne fra kosten røget, fedt, krydret, stegt og sød. Ved at følge disse enkle regler, kan du opnå en betydelig forbedring i hudens tilstand.

Mash af acne kan bruges som en udrensning tonic til ansigtet, en regelmæssig program, der hjælper toning huden og forebygge acne. Mange dermatologer anbefaler ikke kun tørre huden af sådanne løsninger, men også omhyggeligt gnid dem ind i porerne. Imidlertid bør tages for at gennemføre en sådan procedure pleje, især gravide kvinder, fordi der ofte sammensat boltushek usikre komponenter såsom menthol, svovl og ethylalkohol.

Sådan laver mask af acne?

Til fremstilling af lægemidler, skal du først finde en egnet opskrift, som ville svare til staten og den type af din hud. Hvad er komponenterne i en oplæser af acne? Apoteket tilbyder en masse forskellige udrensning og terapeutiske lægemidler til bekæmpelse af problemet hud, men ofte selvforplejning facilitet er mere effektiv og sikker.

At forbedre hudens tilstand ofte ordineret til denne opskrift: 50 ml medicinsk alkohol og borsyre, 5 g salicylsyre og 5 g af præparatet "Chloramphenicol". Denne blanding perfekt kæmper med teenage acne og fedtet hud. Problemet med sår og subkutane pletter, der er opstået på grund af dårlig hygiejne, vil en sådan dej: 50 ml borsyre alkohol og salicylsyre og 7 ml svovl. For prisen på et lægemiddel er ganske billigt, men resultatet af det kan overgå alle forventninger. Men en anden opskrift oplæsere, som tillader at rense ansigtet af pletter opstår på grund af stress eller menstruation periode: 50 ml af salicylalkohol, den samme mængde af borsyre og 4 g zinkoxid "Erythromycin" og forberedelse. Læger ofte ordinere flere boltushek som bør vekslede.

Forsigtig!

Self-behandling af hudsygdomme Chatterbox kan i væsentlig grad forværre din tilstand, så du skal ikke tage sig tid til at gøre det - bedre at besøge en hudlæge først. For det første anbefales det at blive testet og få testet om nødvendigt. Baseret på årsagen til sygdommen, samt under hensyntagen til den type hud og nogle andre indikatorer, vil lægen vælge den mest effektive stof, og vil skrive på ham opskriften.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.