SundhedPræparater

Det stof "Norkolut": Læs anmeldelser og anbefalinger

Lægemiddel "Norkolut" (internationalt navn Norethisterone) - særligt middel til behandling eller forebyggelse af sygdomme hos kvinder. Det stof "Norkolut" anmeldelser specialister skøn er meget effektiv som et middel til behandling af:

  • infertilitet og abort ;
  • anovulatorisk metroragi (overdrevent kraftig blødning ved uregelmæssig cyklus);
  • algodismenorei (månedligt med svære smerter);
  • endometriose (proliferation af endometriet);
  • bryst, mammalgia (cyklussen af smerte og overfyldning af brystet);
  • kræft i de kvindelige organer;
  • præmenstruelt syndrom;
  • klimakterium syndrom.

Desuden er lægemidlet anvendes til terminering af amning som et svangerskabsforebyggende middel et lægemiddel til overførsel af menstruation.

Det stof "Norkolut" svarene fra patienter behandlet med det, bekræfte det, hjælper ikke blot at slippe af med ubehagelige sygdomme. Fjernelse smerter symptomer, det forbedrer livskvaliteten for kvindelige patienter.

Præparat "Norkolut" en effektiv progestationalt middel, hvorved den transformerede endometriet fra proliferation til sekretion fase. Norethisterone efter befrugtningen skaber betingelserne for dens videre fremme. Præparatet reducerer kontraktilitet og ophidselse af livmoderen, hvilket gør det nemt at smerte. Medikament "Norkolut" Læger anmeldelser er enige i denne henseende, det virker på hypofysen, hvilket reducerer det beløb, de producerede gonadotropiner, hvilket igen forhindrer hårsække til at modnes og ægløsningen forekomme.

Som med enhver medicin, at lægemidlet har en række kontraindikationer. Han har aldrig ordineret til leversygdomme (kroniske eller akutte), tromboflebitis eller tromboemboliske hændelser, gulsot, brystkræft.

Inkompatibel drug "Norkolut" og graviditet.

Især læger omhyggeligt administrerede præparat alle astma, epilepsi, forhøjet blodtryk, diabetes, og visse andre kroniske sygdomme.

Doseringen afhænger af formålet med anvendelsen.

Således til behandling af dysmenoré, præmenstruelt syndrom eller mastodynia normalt anbefales at tage 5 mg af lægemidlet fra 5 til 24 dage cyklus. Hvis disse sygdomme ikke er udtalte, at medicinen kun tage 16 til 25 dage.

I cancer øget daglig dosis til 40 mg dagligt.

Det er nødvendigt at huske en enkel sandhed: på trods af, at den gennemsnitlige dosis af lægemidlet til forskellige diagnoser malet i den medfølgende vejledning, endelige dosering vælger lægen.

Russiske kvinder drug "Norkolut" bedre kendt som en yderst effektiv antikonception. For at undgå graviditet bør tages sent på aftenen af 1,5-2,5 mg en 5 dages cyklus. Efter 21 dage lave en ugers pause.

Det stof "Norkolut", af kvinder, der tog det enstemmigt, er særlig effektiv som et præventionsmiddel, hvis i de tidlige dage af at tage det sammen med et østrogen.

For at ændre kalenderdatoer af menstruation, anbefales det en uge før menstruationens periode til at begynde at drikke 1 mg af lægemidlet "Norkolut". Efter 12 dage menstruationens periode varierer. Det blev konstateret, at på denne måde kan overføres til menstruation for omkring en uge.

En meget vigtig detalje: at tage stoffet "Norkolut" til beskyttelse mod uønsket graviditet, og alle piller, du har brug for på én gang. Hvis en eller anden grund udnævnelsen er forpasset, anbefales det at blive taget så hurtigt som muligt dosis. Det er nyttigt på en dag for at bruge ekstra prævention.

Det stof "Norkolut" kan i nogle kvinder forårsage opkastning eller kvalme, pres udsving, oppustethed brystvorter, til tider blødning. Nogle gange værktøjet udløser udviklingen af allergi, blødning fra livmoderen. Det er overflødigt at sige, at vi straks bør gå til gynækolog med enhver manifestation af bivirkninger. Kan ikke tage piller uden recept.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.