SundhedHørelse

Akut og ekstern otitis media: behandling hos voksne

Øresygdomme er meget ubehagelige og ret farlige for deres komplikationer. Hvis en person har fundet otitis, bør behandling hos voksne patienter være så omfattende og grundig som hos børn. Det skal bemærkes, at denne sygdom kræver obligatorisk høring af lægen.

Otitis: Symptomer og årsager til udbrud

Hvis lægen diagnosticerer "otitis", begynder behandling hos voksne med definitionen af dens tegn og belysning af de faktorer, der kan fremkalde sygdommens udvikling. Således kan patologien forekomme på grund af infektiøse processer i nasopharynx. Faktum er, at bakterier hurtigt og nemt trænger ind i øret gennem Eustachian-røret. En anden årsag til otitis kan være en traumatisk ørekanal (forekommer med ukorrekt rengøring).

Den sikreste måde at fjerne en sådan sygdom som otitis behandling. Hos voksne er det lavet efter definitionen af symptomer. Den første manifestation af patologien er smerte i øret, som til sidst bliver stærkere og har et skydespil. Ekstern otitis manifesterer sig ved følgende symptomer:

- hævelse af øret

- lille stigning i kropstemperaturen

- smerter i smerte

Den akutte form af sygdommen er meget vanskelig, da alle tegnene forstærkes, og personen taber effektivitet, har han hurtig træthed. Hvis ekstern otitis er fundet , omfatter behandling hos voksne enkle procedurer. Det vigtigste er at forhindre patologien i at gå ind i kronisk form eller at sprede den ind i øret.

Funktioner med eliminering af otitis

Til at begynde med skal årsagen til sygdommen fjernes. For eksempel, hvis du har forkølelse, laryngitis, bihulebetændelse, så prøv at slippe af med infektionen hurtigt. Naturligvis skal behandlingen udføres under tilsyn af ENT. Med hensyn til varigheden af sygdomsforløbet er det ca. 10 dage afhængigt af dets sværhedsgrad og form.

Forberedelser og procedurer

Behandling af ekstern otitis hos voksne sker med antibakterielle dråber ("Normaks") eller salver ("Vishnevsky", "Levomekol"). Naturligvis skal du overholde ørehensyns hygiejne. Hvis et betændt sted dukkede furuncle, skal det åbnes og rengøres. Det kan ikke sig selv. Normalt er lægen eller sygeplejersken involveret i dette. Øret kan også opvarmes. Denne procedure er imidlertid kontraindiceret, hvis pus udskilles fra øret. Desuden kan den ikke bruges ved høj temperatur.

Om nødvendigt tager patienten en antipyretisk. Lægen kan også skylle øregangen. Behandling af akut otitis hos voksne bør påbegyndes straks. Hvis smerten er for stærk, så prøv at tage et smertestillende lægemiddel, for eksempel "Coldrex". Med hensyn til brugen af folkemedicin er deres modtagelse bedre koordineret med lægen. De kan være en hjælpemetode til at fjerne sygdommen. Selvmedicinering kan imidlertid ikke behandles, da sygdommen er fyldt med komplikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.