SundhedHørelse

Medicinsk gennemgang: hvordan man behandler mellemørebetændelse

Otitis media - en inflammatorisk sygdom i høreapparatet. Forekomsten er en af de førende steder blandt de inflammatoriske processer. Mere end 70% af tilfældene forekommer hos børn under en alder af 3-5 år. Ifølge statistikker, næsten alle børn mindst én gang i et liv præget tilstedeværelse af mellemøret inflammation. Hærde i de fleste tilfælde 100%. Komplikationer med rettidig behandling til lægen er stort set ikke observeret.

Hvad er mellemørebetændelse?

Hastigheden af udviklingen af inflammatoriske sygdomme er opdelt i akut og kronisk; arten af udledning - på purulent og bluetongue; på det sted, udseende - til den ydre, midterste og indre mellemørebetændelse (labyrinthitis).

sygdommens stadium

I de fleste tilfælde er sygdommen karakteriseret ved følgende trin:

 • en følelse af oppustethed i øret, støj fænomen;
 • skarpe udseende, men tolerante over for smerte, mild feber;
 • uudholdelig smerte, udstråling til de tilstødende områder af ansigtet og tænder, høj feber, nedsat hørelse;
 • et gradvist fald i smerte, aflade udstrømning, reducere temperaturen til normal, nedsat hørelse;
 • ophør af betændelse og ardannelse.

Hvor farligt er mellemørebetændelse?

Med utilstrækkelig eller ukorrekt behandling af sygdommen mulige fænomener:

 • overgang i den kroniske fase af sygdommen;
 • ardannelse, hvilket i betydelig grad svække øret;
 • Bølger af høretab;
 • udseende purulente processer i de tilgrænsende områder;
 • venetrombose;
 • forekomst af hjerne absces og meningitis;
 • sepsis (henfaldsprocesser, fælles i hele kroppen).

Sådan behandler mellemørebetændelse med medicin

Lægemiddelbehandling er kun anvendelig i tilfælde af komplikationer eller trusler i sygdommen af medium og høj sværhedsgrad. I sådanne tilfælde almindeligvis anvendes antibakteriel terapi og patientens øre vask antiseptiske opløsninger. Med betydelige smerter udpeget anabolics. I mildere former for otitis media anvendes ofte fysioterapi (lokal og generel opvarmning), antipyretiske medikamenter og øredråber.

Sådan behandler otitis media folkemusik måder

Glem aldrig, at behandling af enhver sygdom ved traditionelle metoder er kun mulig efter høring af en læge og en detaljeret diskussion af opskriften. Her er nogle af de mest populære opskrifter på traditionel medicin.

 • Forbedre den generelle hjælp almindelig solsikkeolie, der tidligere kogt i vandbad. Den resulterende masse afkøles til stuetemperatur og smøre dem ører patienter flere gange om dagen med en vatpind.
 • Reducer inflammatorisk smerte hjælper uld dyppet i saften af geranium. Proceduren skal udføres flere gange, hvorefter sygdommen ofte forsvinder helt.
 • For at beskytte sig mod sygdommen vil hjælpe propolis. Den indeholder mange næringsstoffer, der ikke blot kan forhindre selve sygdommen, men også til at helbrede en person fra mellemørebetændelse. For at gøre dette, er du nødt til at tygge propolis 2 gram 3 gange om dagen, og tilføje den til mad (i pulverform). Det er også muligt om natten for at grave den alkohol tinktur af propolis i det berørte øre.

Sådan behandler mellemørebetændelse i medicinske institutioner

Behandling kompleks sygdom, konservativ og i de fleste tilfælde foregår ambulant. Indlæggelser udsættes kun i alvorlige tilfælde. I tilfælde af komplikationer og overdreven ophobning af pus udført punktering af trommehinden med den efterfølgende pumpning af væske.

Forebyggelse af mellemørebetændelse

For at beskytte sig mod at finde et svar på spørgsmålet "hvordan man behandler mellemørebetændelse", er det nødvendigt at tage behørigt hensyn til forebyggelse. Først og fremmest, det kommer ned for at mindske risikoen for at få forkølelse og forebyggelse ører fra udsættelse for kold luft i vinterhalvåret. Børn kategorisk kontraindiceret indgå nogen kontakt med syge mennesker.

konklusion

I modsætning til populær tro, at nogen sygdom skal behandles i medicinske faciliteter til at behandle mellemørebetændelse i hjemmet som muligt, og uden frygt for komplikationer. Især når man tænker på, at patientens indlæggelse i de fleste tilfælde er ikke påkrævet. Men glem ikke om en af de vigtigste ting, hvis der er otitis ører, hvordan man skal behandle, og hvilke procedurer anvendes til dette formål, kan kun sige det relevante specialist (otolaryngologist). Det samme gælder for nødsituationer, der kan opstå på ethvert tidspunkt i behandlingen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.