SundhedHørelse

Hvordan turundy i ørerne? Fremgangsmåder til fremstilling og anvendelse

Turundy er en gaze eller en vatpind, som er beregnet til rengøring af hårde dele af det menneskelige legeme. Meget ofte er disse produkter indføres i anus, fistel, øregangen, næsepassagen, urinrøret eller purulent sår. Med hensyn til små børn, ligesom tamponer anvendes primært til behandling af sygdomme, såsom otitis media, sinusitis og andre.

hvor man kan få

Hvordan turundy i ørerne, ikke alle ved. Men det gør ikke noget. Køb disse tamponer kan være i næsten ethvert apotek. Men du kan lave din egen, hvis det er nødvendigt. Hvordan er det gjort, og hvad? Der er flere metoder, der tillader dig at gøre turundy ikke kun for voksne, men også til spædbørn. Faktisk er det nemt. For produktion, kan du bruge vatrondeller, gaze, bandager og konventionel bomuld.

Det skal bemærkes, at næsen puder er gjort længere end turundy øre. Hvordan at gøre produktet passende størrelse? Der er visse regler. For en voksen længde af produktet bør ligge i området fra 6 til 12 centimeter, og tykkelse - 2 til 4 millimeter. For barnet vil sådanne tamponer ikke. produkter skal være fra 5 til 6 cm og en tykkelse - mindre end 2 mm.

Hvordan turundy i ørerne af almindelig uld

Det er den mest almindelige fremstillingsmetode. Det første skridt er at tage et lille stykke vat, fortrinsvis steril. Det koster lidt stræk så lidt fluffed fibre. Den resulterende præform skal falde sammen til en tynd rulle, startende fra midten og bevæger sig mod kanterne. Som et resultat af sådanne manipulationer bør vende seletøj længde fra 10 til 12 centimeter og en tykkelse på mindre end 2 millimeter.

Præformen kan foldes på midten, og derefter vride halvdelene sammen. Denne vatpind er egnet til selv næsen. Resultatet er en temmelig bløde varer, der ikke er i stand til at beskadige det sarte væv af øregange. I denne tætte tamponer. Dette udelukker dem bøje under brug. Så hvordan turundy i ørerne ved denne metode viser det sig slet ikke, er det nødvendigt at overveje en anden måde.

Anvendelsen af tandstikkere

Hvis du ikke kan vride uld, så for at gøre turundae kan bruge tandstikkere. Selve processen forårsager ikke for meget besvær. I den ene ende af tandstikker bør nøje vind vattet for således at opnå tilstrækkelig tæt flagel.

Turundy næsten klar. Det er fortsat at trække en tandstikker. Den resulterende tampon skal forsegles, så det ikke flytte eller bøje under brug.

Produkter fremstillet af bomuld pad

Så hvordan kan turundy i ørerne af bomuld pad? Af et materiale opnået tætte og pålidelige tamponer. Det er værd at bemærke, at produktionen af en sådan turundae tager lidt tid. Bomuld pad ruller meget lettere og mindre pushitsya som konventionel bomuld.

For at gøre turunda er nødvendigt at fastsætte Materialet i halve. Efter at en vatrondel bør nøje twist. Det er alt. Den tampon klar. Det kan bruges ikke kun til ørerne, men også for næsen.

Turundy af bandage

I dette tilfælde en mindst pålidelige turundy øre. Hvordan man laver en bandage eller gaze vatpind? At komme i gang er at skære et stykke af materiale. Dens bredde bør være mindst 1 centimeter og en længde på 12 til 15 centimeter. Kanterne af den resulterende strimmel bør omhyggeligt indpakket inde. I dette tilfælde bør der udvises forsigtighed for ikke at fastlåste tråde.

Præformen skal tages som den modsatte kant, twist og fold i halvdelen. Fra denne brik, du har brug for at lave en stram årepresse. Det er værd at bemærke, at disse produkter er velegnede til behandling af forskellige øre sygdomme hos små børn. Turundy af bandage eller gaze opnåede flavorful, blød og tæt. Disse puder tillade at rydde kanaler af akkumulerede væske.

Turundy og folkemusik retsmidler

Mange foretrækker at behandle sygdomme i ørerne af folkemusik retsmidler. Til disse formål også gælde turundy. Nogle gange den indvendige side af vatpinden skal placeres et stykke hvidløg eller løg. Hvordan man laver en turunda? Faktisk alt er ganske enkel.

Sådanne tamponer er fremstillet af gaze eller fra en konventionel bandage. At begynde at skære en strimmel af materiale, hvilken længde er fra 12 til 15 centimeter, og bredden på ikke mere end 1 centimeter.

Den producerede billets brik er nødvendig for at vedlægge en medicinsk plante. Det bør være lang og ikke for tyk. En lægeplante skal placeres i midten af et stykke gaze. Efter dette er det nødvendigt at indpakke kantstrimlen og rulle således at lægemidlet er placeret på den ene side turundy.

Den resulterende barre skal foldes på midten og tvinde. På grund af denne urt i sådan en tampon vil ikke bøje og twist. Det skal sørge for, at det færdige produkt ikke holde tråd. Læg et turunda øregangen skal være meget forsigtig med ikke at beskadige de sarte væv. Efter behandlingen bør konsultere en læge til råds.

Sådan bruger

Nu hvor du ved, hvordan du gør turunda øre. Processen tager lidt tid. Det er muligt at bruge ikke kun bomuld, men de bandage og vatrondeller. Ved brug af sådanne puder glem ikke om sikkerhed. Hvordan korrekt at bruge dem?

Til behandling af øreinfektioner anvendes oftest turundy fremstillet af gaze eller vat. Dette giver dig mulighed for at få det bedste resultat. Før anvendelse præformen anbefales levomekol proces eller i våd hydrogenperoxid. Turunda komme ind i øret og forsigtigt flytte fra midten til kanten af kanalen. Som forurening fra produktet bør ændres.

Hvad man ikke skal gøre

Så hvordan gør turunda øre og alle kan, det er værd at huske nogle få regler. Dette vil undgå negative konsekvenser. Hvad kan ikke anbefales:

  1. Det er forbudt at indtaste vatpinden dybt ind i øregangen, og derefter tamp det.
  2. Turundy tip bør altid forblive udenfor. Du kan ikke helt kastet ud i produktet kanal.
  3. Påfør ikke produktet for meget af lægemidlet. Dette vil komplicere processen med at rense kanalen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.