SundhedHørelse

Hvis du har ører poppet, hvad de skal gøre i sådanne tilfælde?

Mange mennesker står over sådanne ubehagelige problem som indelukkede øre. Sagen er, at flyve i fly, op og ned i elevatoren, og ride på karrusellen type rutsjebaner kan forårsage disse fornemmelser. Det er én ting, hvis det skete i en sådan situation - så fortvivl ikke, at høre sig selv for lidt tid til at komme sig. Men en anden ting er, når det sker af ukendte årsager. Lad os sammen overveje temaet "Hvis du har ører poppet." Hvad skal man gøre i dette tilfælde, hvor de skal gå og hvordan man kan håndtere dette problem? Lad os prøve sammen at finde svar på disse spørgsmål.

Ører poppet. Hvad skal man gøre i sådan en situation?

Først og fremmest er det nødvendigt at finde årsagen, hvis det er selvfølgelig muligt. Hvis det er klart for dig (.. Bare kom ud af elevatoren, tog fart i et fly, etc.), vil det hjælpe et par enkle øvelser i denne situation:

  1. Gabe flere gange så bredt som muligt.
  2. Tygge tyggegummi.
  3. Dial en dyb indånding i brystet, arme holde din næse, lukke munden og forsøge med al sin styrke til at trække vejret, som om gennem ørerne. Hvis det gøres korrekt, vil du høre en let bomuld, og hørelse forbedret med det samme. Men det er kontraindiceret at gøre for at dem, der tidligere har lidt en skade trommehinden.

Forkølelse. Laid hans øre. Hvad skal man gøre i denne sag?

Under forkølelse, ingen af os er immune over smerter i ørerne. I dette tilfælde øvelserne er anført ovenfor, er ikke nok. Selv under en almindelig forkølelse du kan føle, hvad der er ører. Hvad skal man gøre? Hvis det virkelig skete, straks skylle næse med en opløsning af salt. Du kan bruge vodka eller salt wrap, indpakket sit hoved i et varmt tørklæde. Men dette kan kun gøres, hvis du er sikker på, at der ikke er noget betændelse.

Andre årsager overbelastning i ørerne og deres løsning

  1. Tidligere historie mellemørebetændelse. Hvad hvis jeg lagde ører efter denne sygdom? Selvfølgelig skal du kontakte din læge. Kun han vil være i stand til at bestemme tilstedeværelsen af sammenvoksninger dannet i trommehinden og ordinere behandling.
  2. Vand indføres. Hvis ja dette er tilfældet, så det bør fjernes fra øret passage straks, ellers ubehaget ikke forsvinder. Rens øret med en vatpind og gøre nogle synke bevægelser. Vand går i næsesvælget - og følelsen af overbelastning forsvinde.
  3. Tilstedeværelsen af svovl stikpropper. I dette tilfælde kan man slippe ind i øret på et par dråber mandelolie og vatprop passage. Efter et stykke tid vil du være i stand til sikkert at fjerne svovl har blødgjort med hjælp af vatpinde. Men hvis du ikke er sikker på deres evner, er det bedst at konsultere en kvalificeret professionel, der nemt kan fjerne stikket fra ørerne.
  4. Forstyrrelse af, hvordan hørenerven. Dette problem kan forekomme hos patienter med hypertension eller iskæmisk hjerneskade. I disse tilfælde er råd er bedre at konsultere en læge.

vigtigt

Spænd ikke med behandling. Du er nødt til at løse problemet med "friske spor". Hvis du ikke ved, hvorfor er ører, hvad de skal gøre, og hvordan man kan løse problemet - aldrig selvmedicinering. Tal med din læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.