HjemlighedKonstruktion

Canopy af metal: typer, ansøgning, design features

Canopy - en enkel konstruktion af en række af understøtninger med en fast top tag. Konstruktionen er uundværlig, når har brug for beskyttelse mod solen eller regn. Afhængigt af formålet, en række forskellige materialer, men hvis du ønsker at lave en struktur med høj æstetisk præstation, anvende de relevante materialer kan anvendes til fremstilling af hængslet konstruktion. En af dem - metal fliser.

design funktioner

Canopy af metal - det er ikke kun praktisk, men også smuk bygning, der kan forskønne ethvert område. Passende overalt - i landet, i et hus på landet, i et rekreativt område af byen, tæt på restauranter, caféer og mange andre institutioner.

Da metal fliser fremstillet i et stort udvalg af farver og har en anden form af profilen kan vælges til stedspecifik variant, som vil være i harmoni med arkitekturen og farven på andre strukturer. For eksempel, hvis du bygger en baldakin over våbenhuset - metal bør være den samme farve som på taget af bygningen, så udvidelsen vil se harmonisk.

Fordele ved metal skure

Før du begynder byggeriet, man spørger sig selv: og det er fordelagtigt at konstruere den hængslede design og som vil give det udseende af, for eksempel i det forstadsområde? Hængslede konstruktion professionelle er mange. De er:

 1. Gode tekniske egenskaber.
 2. Præsentabel udseende.
 3. Mangel på pleje.
 4. I lang tid tjeneste.
 5. Den enkle konstruktion, der gør det muligt, med de nødvendige færdigheder til at opbygge strukturen.
 6. Brugen af ethvert materiale til fremstilling af slagtekroppen - Træ, metaldele, rør. Men hvis du ønsker at plotte bygningen var indrettet, er det bedst at bygge et tag af metal på træpæle - disse materialer perfekt supplerer hinanden. Det eneste du skal passe - sikre beskyttelse af træelementer, især dem, der vil gå ned i jorden.

Typer hængslet konstruktion

Faciliteter varierer ifølge flere parametre. Først og fremmest - konstruktiv. Og kan være:

 1. Open. Disse bygninger består af tag og lodrette stivere-kolonner. På trods af, at bygningen kun ovenfra er beskyttet, er denne mulighed oftest bruges, som om sommeren, takket være naturlig ventilation, tag akkumuleres ikke varme. Hvis et tag af metal designet til at beskytte bilen, vil den naturlige ventilation tørre hurtigt fik under regnen maskine.
 2. Lukket. Byggeri afsluttet vægge. På grund af dette område under markisen er beskyttet ikke kun fra regn og sne, men også fra vinden, støv og forskellige rester, der kan bringe vinden. For vægge kan være en hvilken som helst let materiale - fra bølgepap og efterbehandling polycarbonat. En af de muligheder - smedning. Men mens en sådan struktur vil se smukke, beskyttet mod vinden, kan det ikke.
 3. Visor. Dette er den samme baldakin, men knyttet til bygningen væg på den ene side, mens den anden hviler på stolperne. Hvor sideafsnittene kan være både åben og lukket.

En anden forskel - typen af toppen. Baldakin af metal kan være ensrettede, gavl eller kompleks form: hvælvet, buet osv ...

Anvendelsesområde

Hængslede strukturer med metallocherepichnoy påført på forskellige områder og kan anvendes som:

 1. Beskyttelse af varer og personale nær salgsstedet.
 2. Indgang lobby nær kontoret, bolig eller kommerciel bygning.
 3. Beskyttelse parkeringsplads nær indkøbscenter, restauranter, kontorer.
 4. Garage i sommerhuset.
 5. Opførelsen af en legeplads, opholdsområde.

Overalt har brug for beskyttelse mod solen og regn, samt for at give bygninger en komplet form, passende baldakin af metal (foto findes i undersøgelsen bekræfter denne godt).

Professionel rådgivning

Siden opførelsen af designet er forholdsvis ligetil, mange vælger at bosætte sig i sit eget liv. Men arbejdet blev faktisk udført meget godt, du har brug for at kende nogle af de finesser:

 1. Metal næsten ingen bøjning, så at bygge en kobling konstruktion er bedst at vælge en simpel form af taget, eller til at klare denne forretning vil være umuligt uden den rette erfaring.
 2. klargøring. Med det valgte område for at fjerne alle de planter, fjern græsset og overfladen er godt forseglet. Hvis du bygger en carport af metal, er det nødvendigt at gøre på stedet betonfundament. Areal tilgængelig under hælde af beton, skal være større i omfang end baldakin området, og har en svag hældning til at dræne vand ind og ikke kunne forblive på overfladen. Når betonen - i første omgang eller sidste - løser hver mand. Hvis beton jorden, før du installerer lejerne, er det nødvendigt at forlade stedet for dem.

stadier af konstruktion

Hvis du beslutter at bygge et tag af metal med sine egne hænder, startende med fremstillingen af lejer. Oftest dette bruges en tyk træbjælke. Hans behov for at forberede - at håndtere: imprægnere beskyttelse mod støber materialer. Særlig opmærksomhed - den del, der vil være i jorden: for disse områder kan anvendes varm tjære eller tjære. Efter tørring af harpiksen træ kan indstilles i den fremstillede hul og at fylde med beton. Installation af understøtninger skal følge, således at der i det færdige byggeri taghældning vinkel ikke er mindre end 14 grader.

At gøre en mere holdbar konstruktion, er det muligt, at en del af støtten, der er nedsænket i jorden, erstattes af et metal modstykke - området, et rør, som derefter vedhæfte tømmeret over overfladen niveau.

Den næste fase - at udstyre taglægterne. Du kan få arbejdet gjort på nogen praktisk måde. Den nemmeste løsning - den øverste del af støtteskinnerne eller forbinde med metal hjørner, som derefter lægger kasse trælameller.

Færdiggørelse installationen af metal. For fastsættelse det med skruer. Da det ikke altid er på størrelse med plader til at lave en betonkonstruktion, skal de skæres. Den nemmeste måde at skære det overskydende med en saks til metal, men det garanterer ikke, at snittet har vist sig smukt. Bulgarsk vil gøre jobbet meget hurtigere og bedre, men du bør undgå at bruge slibeskiver nummer 6 - deres anvendelse øger temperaturen i arbejdsområdet og materialet er ødelagt. Efterbehandling starter opad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.