FormationVidenskab

Forurening af biosfæren

Blandt de store problemer i menneskeheden, med hvem han måtte i stigende grad står over for i begyndelsen af det 21. århundrede, det fortsætter med at vokse, såsom forurening af biosfæren. Det er en del af en liste over alle komplekse globale problemer, der anses for den moderne videnskab som sådan, er i stand til selv-udvikling, selv-reproduktion i alt stor skala, og at overvinde hvilket kun er muligt ved en fælles indsats fra hele menneskeheden.

Produktion og økonomiske aktiviteter i de lande, der begynder at have en sådan indvirkning på biosfæren af Jorden, at der på nuværende tidspunkt er der en reel trussel ikke blot i virkeligheden, ren natur, men også skabt forudsætningerne for dens fysiske og biologiske degeneration. Dette kommer til udtryk over alt i strid med økologisk samfund - en ligevægtstilstand af det naturlige miljø, hvor hun er i stand til at anvende interne ressourcer til at opretholde eksistensen af den nødvendige kemiske og biologiske niveau. Offset biocønose, hvad der sker under indflydelse af sådanne fænomener som forurening af biosfæren, direkte fører til tab af selvkontrol evne, som minimerer tab fra alle mulige naturkatastrofer og de negative virkninger af menneskelig styring i naturlige omgivelser.

I nogle tilfælde kan du nu tale om præstation, eller endog overskredet, alle de begrænsninger, hvorunder det biologiske miljø kan sikre en bæredygtig eksistens. Problemet ligger også i det faktum, at menneskeheden og videnskaben stadig er meget dårligt kendt disse samme grænser for bæredygtighed, som er formuleret primært på grundlag af empiri. Men i nogle områder af planeten lige nu er der irreversible processer af miljøforringelser og biosfæren som helhed. Du kan nævne nogle af de mest "Sound" spørgsmål, som direkte medførte forurening af biosfæren.

"Drivhuseffekten" - fænomenet skyldes en stigning i temperaturen i de nordlige breddegrader på Jorden, for eksempel, videnskabsfolk siger, at omfanget af denne stigning i de sidste tredive år var omkring 0,7 grader. Denne temperaturstigning forårsaget af stigning i mængden af kuldioxid og andre forbindelser med aerosol i atmosfæren af planeten. Som et resultat - absorptionen af overskydende luft af energien frigivet af Sun Earth. Denne virkning er faktisk et globalt problem af biosfæren, fordi dens kilde er energoresursnye virksomhed - CHP, nukleare, og vandkraft selvom indtil for nylig det blev anset for at være "energi vand" ren.

Samme sande "rum" problem står og nedbrydning af ozonlaget. Denne beskyttende skjold ved sin fysiske natur, er pulserende, dvs. ændrer sin værdi under indflydelse af en række faktorer. i de seneste årtier i de komplekse faktorer stadig vigtigere rolle stål spiller imidlertid en faktor, ikke et mellemrum, og en rent jordisk og ikke positiv. Vi taler om overdreven brug i produktion og livet af chlorfluorcarboner (CFC), som aktivt nedbryder ozon. Signeret internationale aftaler for at bevare ozonlaget, mens desværre de ønskede effekter er ikke, er stadig i gang forurening af biosfæren af disse produkter.

Ekoproblemoy vigtig er den massive ødelæggelse af skove, der spiller en ledende rolle i at bevare stabiliteten i det økologiske samfund over hele kloden. Kæmpe skove kan meget vel virke som en stor ilt leverandør i det område placeret bag titusindvis af kilometer væk. De er i stand til at absorbere atmosfærisk forurening, at beskytte jorden mod erosion og lette den normale strøm af floden, at regulere omsætning af oxygen og carbon i det naturlige miljø.

En bred resonans i verden af årsag og bekymringer biosfæren forårsaget af den faktiske "snavsede" industrielle og økonomiske aktiviteter af mennesker.

Det blev bemærket, at som følge af forurening af jord, skove, vand, luft, irreversible processer begynde i alle disse miljøer, og fordi deres løsning bør betragtes som hele menneskeheden som et presserende problem, der skal løses i dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.