Kunst og underholdningFjernsyn

"House of Cards": skuespillere og plot

Den amerikanske serie "House of Cards", hvis skuespillere er kendt for deres roller i den store biograf, optrådte i 2013. Siden da har hver ny sæson af franchisen haft stor popularitet blandt publikum.

Frank Underwood

Hovedpersonen i løbet af udviklingen af hele historien er Frank Underwood. Han vises i hver episode af serien "House of Cards". Skuespillere i den anden plan varierer fra årstid til sæson, selvom der blandt dem er permanente aktører.

Underwood blev spillet af Kevin Spacey. I løbet af sin karriere modtog han to gange en Oscar og stjernede i den største blockbuster af amerikansk biograf. I serien som hovedperson, så viste han sig ikke før. Men "Card House" er ekstraordinært. Selv efter meddelelsen af casten indså publikum, at det ventede på et hidtil uset optræden.

Karakteren af hovedpersonen

Under begyndelsen af fortællingen er Underwood senator fra det amerikanske demokratiske parti. Gennem hele serien viser hans karrierevækst. For det første bliver han vicepræsident, og derefter præsident for landet. Men alt "huse" er netop, at Underwood forsøger at opnå sin egen tak til fuldstændig ikke-demokratiske metoder, der er vedtaget i USA.

Underwood er en snedig intriguer. Han er kendetegnet ved koldblodhed, som hjælper ham med at lykkes i de mest uventede og vanskelige situationer. Senatoren spiller dygtigt på andres lidenskaber og interesser for at forbyde dem og tvinge dem til at gøre, hvad han har brug for. Mange kritikere bemærkede, at Underwood ville blive en fin karakter af den italienske forfatter Machiavelli. Denne florentinske diplomat på renæssancen er kendt for sin afhandling "The Emperor", hvor han præcist beskrev en sådan psykotype af politikerens adfærd. "Enden retfærdiggør midlerne" - dette er det vigtigste motto for en ambitiøs senatorhøst fra South Carolina. Det er han, der gør sådan en interessant og spændende "House of Cards". Skuespillere, der spiller andre figurer, fortjener dog også opmærksomhed.

Claire Underwood

Robin Wright spillede Franks kone, Claire Underwood. Hustruen ligner meget på sin mand. Hun er målrettet og heller ikke belastet med moralske principper, hvis det drejer sig om at realisere vidtrækkende planer. I starten af serien er Claire formand for en velgørenhedsfond i Washington. Da Frank begyndte at besætte ledende stillinger i staten, fandt hans kone sig også i global politik.

I tredje sæson blev Claire amerikansk ambassadør til De Forenede Nationer. Hun ejer en masse handlinger, forkølet ændret plottet af serien "House of Cards." Skuespillere og figurer i anden plan er i nogle tilfælde kyniker og pragmatister, men de er langt fra Underwood-parret.

Zoe Barnes

Den unge filmstjerne Kate Mara spillede en journalist Zoe Barnes. Hun ses i de første to sæsoner af serien "House of Cards". Skuespillere og støttende roller i denne franchise holder som regel ikke længere på skærmen. Så Barnes, som først var en af de centrale tegn, blev fjernet af forfatterne, der besluttede at dræbe hende ved Frank Underwoods hænder.

I den første serie samarbejdede Zoe med senatoren og hjalp ham med at arrangere praktiske og nyttige omløb i storbyens presse. Med denne metode slap Underwood sig af sine fjender og øgede sin popularitet gennem kompetent PR.

Mange af Franks kloge bevægelser blev højdepunktet i programmet i serien. Derfor er det ikke overraskende, at Kevin Spacey i 2015 modtog Golden Globe for sin succesfulde og overbevisende rolle.

Peter Russo

Nogle aktører i serien "House of Cards" (som Zoe) bliver uforstyrrede ofre for Frank. For eksempel var der kongresmedlem Peter Russo (spillet af Corey Stall). Denne politiker har en temmelig tvetydig biografi. I løbet af serien kæmper han med angreb af alkoholisme og narkotikamisbrug.

Young Rousseau blev et bekvemt redskab i forskellige svindel Underwood, afskrækker hans trusler for at fortælle vælgerne sandheden om hans dårlige vaner. Mellem disse figurer etableres komplicerede relationer, som derefter bliver fjendskab, så bliver til en stærk alliance. Dette er filmen "Card House". Skuespillere spiller tegn, der er vanskelige at tildele til de sædvanlige kategorier af dårlige og gode fyre. Hver helt har sit eget skelet i skabet. Periodisk sprænger hemmeligheder og skjulte motiver sig, hvilket gør historien mere interessant og snoet.

Andre funktioner i serien

"House of Cards" var en vigtig begivenhed for hele branchen af amerikanske tv-serier. For det første er faktum, at han aldrig optrådte på tv. Skaberne besluttede at bruge det nye indholdsdistributionssystem. Et sådant effektivt værktøj (erstatning af tv-kanaler) blev netvideotjenesten Netflix.

Dette projekt begyndte i 90'erne som et filmudlejningsfirma. Når hver amerikaner havde sin egen internetforbindelse, besluttede ejere af tjenesten at "flytte" til netværket. Her begyndte Netdlix at distribuere unikt indhold, herunder serier.

En af de første store var bare "Card House". Skuespillere (sæson 3 blev udgivet i 2015) er nu ikke prydet på tv med afbrydelser for reklame, men spilles på skærme af brugercomputere og bærbare computere. "House of Cards" kan downloades gratis på internettet. Seriens skabere besluttede ikke at bekæmpe piratkopiering (hvilket ville være spild af magt). I stedet skabte de tværtimod alle betingelserne for seeren fra hvor som helst i verden for at få den næste franchisesæson uden barrierer.

I sidste ende er det værd at nævne, at direktøren for den første serie og inspiratøren af hele projektet er den berømte David Fincher. I 1995 skød han blockbuster "Seven", en af de vigtigste roller, hvor kun Kevin Spacey spillede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.