HjemlighedReparationer

Hvad en god laminat til en lejlighed? Laminat hvilket selskab er bedre? Kundevurdering

At leve i et civiliseret samfund kræver overholdelse af mange sociale protokoller. En af disse - nydelsen af lokalerne. Hus - det er hvad der gør folk fra de mennesker, i virkeligheden. Men de tider af simple lerhytter og skure, selv i fortiden, i det mindste for de fleste. Nu er huset gået til at skabe en hygge. Det er korrekt, og du kan opnå resultatet af hel række forskellige måder. Men det hele begynder med det grundlæggende - gulv, vægge, loft.

Nu vil vi fokusere på den første, fordi gulvet - et meget vigtigt aspekt af hjemmet komfort. Du kan bruge en række forskellige materialer, men tidspunktet for traditionelle træ og stengulve i fortiden. Bare fordi det er for dyrt. De blev erstattet mere bekvemt at bruge coatingen, for eksempel laminat.

laminat Popularitet

Selv i slutningen af sidste århundrede på denne dækning blev set som en billig erstatning for træ. Dette er ikke overraskende, fordi den naturlige gulv temmelig dyrt, for at vise både konsistensen og smagen af ejerne. Nu folk spekulerer hvad en god laminat anmeldelser råde til at tage, da de naturlige materialer ikke alle har råd til. Brug den stort set overalt.

Sidstnævnte skyldes det faktum, at kvaliteten af en sådan dækning er vokset kraftigt siden sin opfindelse, så nu kan du ikke være bange for de udslettet steder efter mange års tjeneste. Men nu er alt måles i meget forskellige kriterier. Så spørgsmålet er, hvilken form for laminatgulve er bedre at vælge, alle vinder momentum.

Kriterierne for udvælgelse

Dette materiale kan være tilstrækkeligt forskellige som træ, billedet af hvilke det blev oprettet. Kriterier for udvælgelse her som følger:

 • Producent.
 • Tilstedeværelsen eller fraværet af et mønster på overfladen.
 • Pris.
 • Slidstyrke.
 • Bestandighed mod mekanisk beskadigelse.
 • Modstandsdygtighed over for fugt.
 • Chok modstand.

Det er med disse faktorer i tankerne, og du er nødt til at beslutte, hvad en god laminat og hvilke ikke. Næste vil blive beskrevet mere detaljeret, er det værd at være opmærksom på en bestemt sag.

Miljøvenlig

Dette kriterium blev ikke medtaget på listen, men det er også en afgørende faktor. Hvis du planlægger at dække gulve i stuen, så er du nødt til at beslutte, hvad der er bedst at vælge et laminat til en lejlighed, det er når miljøvenligt materiale, og kommer til at spille en rolle.

Pointen her er, at for at reducere omkostningerne ved produktion af nogle mærker bruger en phenol-formaldehyd-harpiks. Dette materiale er helt skadelig eftersom formaldehyd frigives derfra på en kontinuerlig basis. Denne gas kan forårsage alvorlig forgiftning, som har alvorlige konsekvenser - indtil døden.

Europæiske mærker i denne henseende er sikre nok, fordi indholdet af skadelige stoffer i laminatet er strengt kontrolleret. Så forskelle mellem gulve i denne henseende er slet ikke.

Hvordan til at bestemme bæredygtighed?

For at afgøre, hvad en god laminatgulve at vælge, skal du finde ud af, om det er sikkert at bruge. For at gøre dette, kan du lytte til dette råd:

 • Først og fremmest være opmærksom på lugten. Hvis der under åbningen af emballagen ser skarp og ubehagelig lugt, er det absolut ikke taler til fordel for kvalitet. Svag lugt af savsmuld, men ikke mere. Hvis din næse uchuet kemi, er det ikke anbefales at bruge sådan et laminat i lejligheden.
 • Du kan fordybe ene plade ned i vandet, hvilket er nok til tyve minutter. Igen, hvis der var en dårlig lugt, brug af en sådan dækning vil ikke være sikker.
 • Vær opmærksom på prisen - billigere end laminat, jo mindre den opfylder kravene. Sådanne produkter kan findes selv i store supermarkeder af byggeprodukter, især hvis ansvaret for din tilstand bæres af leverandøren, og ikke sælger.
 • Hvis du tænker over det europæiske dækning - en god laminatgulve at købe, så også se på prisen. Hvis en eller anden form for meget billigere, kan det betyde dens dårlig kvalitet. Alt bundet til kravene i materialet - de er lavere i Rusland end i Europa, så der kan realiseres og et sådant produkt. På trods af at salget af hjemland producenten kan skrive en stor bøde.

slidstyrke

Spørgsmålet, som er bedre at vælge et laminat til en lejlighed kræver en vis viden. Dette gælder også for forskellige klasser af laminat. I alt fire af dem i det mindste, der er forbundet med denne faktor.

Lejligheder til almindeligt anvendte 32-grade - det er nok. Men du kan købe og 31 minutter, især hvis du ikke reparere, og planlægger at ændre designet efter et stykke tid. 33th og-34 klasser af lejligheder - det er overkill. Faktisk er de ekstremt modstandsdygtige over for slid, men at bruge dem i en bolig i stedet for erhvervslokaler, ikke det værd.

Hvordan til at bestemme holdbarheden af klassen?

Ifølge hvad der er blevet sagt ovenfor, kan du vælge en passende model for sig selv. Men dette valg er lidt mere kompliceret end du måske tror. Den nederste linje her er fremgangsmåden til bestemmelse slidstyrken.

Påvirket af to faktorer: den tid af forekomsten af de første synlige ridser, og tidsforbruget til fuldstændig destruktion af det beskyttende lag påført laminatet. Forskellen ligger i det faktum, at forskellige metoder anvendes til at forbedre disse to indikatorer. Den første indebærer tilsætning af korund struktur, og den anden - bare øge det beskyttende lag.

Dette stille vand ligger djævelen - korund bruge teknologien ret dyrt. Men fremkomsten af den første revne er vigtigere for forbrugeren. Tænker hvad der er bedst for laminat lejligheder, være opmærksom på ikke kun i klassen, men også på prisen. Dyrere modeller selv klasse 32 kan være mere resistent end klasse 33.

På lagtykkelse beskyttende kan ikke betale særlig opmærksomhed - det er altid stort nok. Og generelt, for at opnå fuld slid i en lejlighed er vanskelig. Det vil tage tyve år, hvis ikke mere. Selvfølgelig gælder dette ikke for de fleste "populære" steder gulvet.

Modstanden styrke og fugt

Før du beslutter, hvad en god laminat til en lejlighed er bedre at købe, er du nødt til at lære lidt om teknologien. Denne belægning er lagdelt.

Grundmaterialet her - HDF-boards. Ovenfra de er dækket af et mønster simulerer en træoverflade, og et transparent beskyttende lag, som sikrer slidstyrke. Nedefra er der kun ét lag - stabilisering. Der er mere specifikke måder at bygge, men de er ikke meget almindelig.

For fugtbestandighed svarer præcis til HDF-komfur - eller snarere dens kvalitet. Det hele afhænger af tætheden af materialet - jo højere den er, jo længere du tjene laminat. Men vi må ikke glemme kvaliteten af den direkte effekt af sådanne plader i prisen. Så vi bliver nødt til at vælge mellem modstanden økonomi og fugt.

Hvordan til at bestemme fugt?

Uuddannede mennesker kan fortælle dig, at det hele er at imprægnere voks låse. Faktisk alt er anderledes. Denne imprægnering udføres for at lette placeringen og manglende ridser under efterfølgende anvendelse. Denne praksis er udbredt, men det vil ikke beskytte laminatet mod fugt, i det mindste, den afgørende faktor, sådan procedure ikke gør.

Den vigtigste ting, du bør være opmærksom - nøjagtigheden af placering og geometri af pladerne. Monter dem sammen bør maksimeres, idet tilstedeværelsen af slots og fører ofte til problemer fra fugt.

En anden kig på kvaliteten af låsene - denne faktor afhænger også af tætheden af HDF-boards. Jo stærkere forbindelse leveret af en lås, jo længere du tjene laminat.

Den sidste af i øjeblikket - er tilstedeværelsen af fugt afvisende sammensætning i selve materialet. Producenter angiver normalt beløbet i de tekniske specifikationer for deres produkter.

Det er værd at huske, at alt dette er i høj grad påvirke prisen. Så vil den dyrere være laminatet, jo højere vandbestandighed og slagstyrke.

design

Selvfølgelig er spørgsmålet om, hvad en god laminatgulve at vælge et væsentligt sted givet til designet. Dette er ikke overraskende, fordi laminatet købte det til efterligning af ægte træ, så han er forpligtet til at overholde dette kriterium.

tegninger almindelige arter almindeligt anvendt.

Selvfølgelig, for at sikre, at hver plade havde en enkelt billede, er det svært. Fordi producenterne generelt omfatte en plade produktion med flere forskellige mønstre.

Især værdsatte design model, så hvis du tror, hvad der er bedst at vælge et laminat, bare authoring muligheder er perfekte. Prægning gentager den valgte træstruktur op til absolut nøjagtighed, men prisen for sådan et køb kan være ubehageligt at imponere dig.

Hvordan til at bestemme kvaliteten af udseende?

Kvaliteten af belægningen afhænger stærkt af mønstret for tilbagefald - lavere end andelen, jo bedre laminatet. For en europæisk producent af eksemplarisk kvalitet er seks typer tegninger til et sæt af gulvbelægning. Hvis du bruger mere, det betyder også en bedre kvalitet produkt.

Russiske og kinesiske producenter foretrækker en anden del - tre slags mønstre for en type bord. Hertil kommer, at i et sådant laminat er ikke knob, fejl og alle, der gør træet særligt. Så tæller for meget i tilfælde af et sådant køb er ikke nødvendig.

Om forfatterens modeller ikke taler - de er altid kun udføres på et kvalitativt grundlag. Så hvis du er villig til at betale, når du se, hvor god du tilbyder laminatgulv, skal du ikke bekymre dig om kvaliteten.

Du kan stadig drage fordel af livagtighed - de gode modeller det er der altid. Prægning antager også og gør ruhed. Men hvis laminat er blank, så der vil være noget, du kan ikke lære, fordi glathed - det er en af de vigtigste indikatorer.

Hvilket laminat bedre anmeldelser

kundefeedback på et laminat - det er bestemt en vigtig faktor, når de vælger en belægning. Faktisk, som kan kende materialet bedre end en person, der allerede bruger det?

Så har europæiske mærker tjent meget positive anbefalinger.
Men den negative side er stadig til stede - er prisen. Selv om der er nok budget, og selv billige modeller, men det påvirker deres kvalitet.

Kinesiske producenter, til gengæld viste sig at være det samme som dem og er normalt. Det vil sige, at kvaliteten er temmelig lav, men da prisen på selve produktet.

Laminat hvilket selskab er bedre?

For at løse her er ganske vanskeligt på grund af antallet af producenter mærker. spiller også en rolle, og at forbrugeren publikum for forskellige mærker er anderledes. For eksempel Kaindl og HDM - det er premium-mærker, som har en tilsvarende pris.
Dyrere modeller - er, først og fremmest, Quick-Step, Wineo og Parador. Hvis prisen for dig - en smertefuld spørgsmål skal du vælge Alsafloor, Egger, Haro, Faus og Kronotex. Der er økonomiske muligheder - en Tarkett og LaminatPark.

Bestem hvilke laminat bedre feedback vil hjælpe bedst. På trods af anbefalingerne fra ovenstående, så tjek andre mærker, rådføre sig med rådgivere. Det vigtigste her er ikke at haste, og derefter ordet vil være din pålidelige og smukke i mange år.

Så vi var, hvordan man vælger en god laminat til en lejlighed fra producenter og ikke kun.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.