ComputereSoftware

Program til radioamatører. Nyttig software til radioamatører

Program skabt specielt til radioamatører eller bruges af dem kan gøre designprocessen mere sjov, så tjek nogle beregninger, afhente de nødvendige oplysninger og mange andre nyttige ting. Da radioamatør ting og kræver penge, er det tilrådeligt at lære om gratis software til radioamatører. Og i denne artikel er samlet netop sådan en samling af nyttige funktionel.

Hvad er programmer for skinke radio?

Hvorfor er oprettet og nye programmer produceret til radio? Fordi der er en efterspørgsel. Så meget som nogle mennesker kan det synes mærkeligt, men antallet af sådanne programmer er meget stor destination. De er skabt i første omgang til at gemme alle de nødvendige data ved hånden: .. Forskellige telefonbøger, letvægts udviklingsmiljø, hvis du kommer god idé i hovedet, osv Derfor kan en masse applikationer nemt arbejde med tabletter, smartphones eller yderst funktionelle telefoner (selvom arbejder lidt med det nyeste udstyr). Mange af de specifikke programmer er individuelle forfattere, der har skabt dem til dine behov, og derefter besluttede at dele med fællesskabet radioamatører.

Hvad kan hjælpe software designet til radioamatører?

Hvilke problemer eller udfordringer, at hjælpe med at styre programmet for radioen? Hvis du har brug for at kontrollere eller beregne på forhånd arbejde mikrokredsløb eller microcontrollere, der er, sådan software. Du bør i teorien måle spændingen på nogle knude? Der er software, der og det vil gøre. For at simulere, hvordan tingene vil se ud visuelt? Og dette er muligt. Men intet af design regnemaskiner, reference identiteter eller detaljer, og vi taler ikke - disse programmer meget. Nu til artikulation af hvilke har gratis programmer til radio, og hvorfor de er nyttige.

Softwaren, der er designet til at arbejde med en microcontroller eller chips

Radioamatører, der arbejder med AVR, vil være glade for at lette programmeringsprocessen. Og især for blev skabt denne ForMC program. Det giver dig mulighed for at bestemme koden karakter, generere det, beregne konstanterne hukommelse interrupt for at få den ønskede hastighed af sættet for microcontroller opgaver oversætte monokrome billeder med en udvidelse på 128 * 64 i repræsentationen af typen "vifte af data" for at derefter bruge det i mikrocontroller program for grafisk indikator.

Hvis amatørradio arbejder med ordningen og ønsker at foretage et lydkort, der vil spille lydene af en bestemt frekvens, nyttig software generator af lyd frekvens. lignende programmer purpose er så mange og de blev skabt for så mange formål og på sådanne vilkår for arbejde, og andre som dem, der giver et konkret eksempel på en bestemt software giver ikke mening. For hver computer, og særlige forhold (frekvens, chip og så videre. D.), kan du vælge et selvstændigt program, der vil gøre det muligt at realisere de ideer helt.

Måling Software

En meget bred vifte af applikationer kan indtastes her. Desværre er plads ikke tillade os at beskrive forskellige typer software og programmer selv, som kan bruges af radioamatører i hans kreative søgen. Men nogle stadig nødt til at overveje.

Coil32 program vil elske dem, der arbejder med de snoede medlemmer (design af modtagere, sendere, højttalere). Det bruges til at rasschitytat spoler, er nødvendige for at færdiggøre arbejdet. De positive egenskaber omfatter primært det faktum, at programmet er temmelig universel og cross-platform, hvilket er meget vigtigt for dem, der ofte skifter computeren.

Visualisering Software

Sådanne programmer hjælpe til bedre at forstå, hvad slags skabning ville have, at beregne alle de nødvendige og hvordan det vil blive offentliggjort.

Sprint Layout software, der anvendes til at designe printkort, der har en lav og medium kompleksitet. De væsentligste fordele bør omfatte en enkel og intuitiv brugerflade, som har alt hvad du behøver, og intet ekstra at arbejde med brædder. Til professionel forskning vil det ikke fungere, fordi programmet kun kan snyde betale et lille beløb, ikke har et betydeligt antal poster. Det er ikke alle nyttige software, så - mere.

Program-regnemaskine

Program ikke i den forstand, at almindelige regnemaskiner, og det hjælper at beregne de nødvendige parametre til jobbet. Her er et eksempel på et sådant program, som en "lommeregner elektriker", som er udviklet af brugeren, er kendt som Ivan219. Med hensyn til funktionalitet, kan denne regnemaskine sammenlignes med en foodprocessor, men for amatørradio. Programmet beregner induktans, modstand, spole på en ferrit ring og kerne, og meget mere. Også her er en lille guide til den mærkning af modstande, spoler og SMD-transistorer. Og dette program slutter ikke funktionalitet: Du kan finde analoger til transistorer eller IC'er. Det er ikke bare en lommeregner, men en reference ansøgning skinke radio, vi tror læserne forstå, hvorfor så begejstret hendes mening.

Program mapper

Stort set ingen af kredsløbet kan ikke undvære modstanden. Det så sker, at du skal købe den transistor, men forstår det ikke er muligt. Program Rezistor v1.0 korrigerer denne mangel. Det er designet til brug sammen med telefonen, og hvis du kører på den mobile spil og starte det. Med dens hjælp, kan du hente en ekstern visning af en modstand, som er foran dig, og programmet vil straks vise sin modstand. Generelt er der én zakovyrka arbejde: Programmet er fordelt i det tjekkiske sprog, men det væsentlige problem er ikke: Det er forståeligt på et intuitivt niveau.

Det er også populært og brug af transistorer. I definitionen af de detaljer, som er foran amatørradio, vil programmet hjælpe "Transistor" forfatterskab Kucherenko Valeri. Bestemmelse udføres i henhold til markeringerne. Fordelene ved programmet er at medtage det faktum, at den indeholder endda transistorer med specialfremstilles etiketter.

Og hvis du ønsker at kommunikere med andre radioamatører, der er, og et sådant program. det ": for radioprogram Virtual lirekasse" kaldes. Det bruges til kommunikation på 4 frekvenser, hvor en person sidder ja. Og dem, der er tilsluttet, kan du modtage en fuld høring om gennemførelsen af nogle værker. Men nyttige programmer ikke ende der.

Der er en anden god universelt design, som kan bruges til farveetiketter at forstå, hvad en modstand eller en kondensator foran dig. I sammenligning med den tjekkiske program er lidt mindre intuitivt interface, men mere funktionel og på russisk. Åh, ikke selve programmet er blevet specificeret - det Resss.

Program for detaljer, som vi arbejder

Hvis du arbejder med en transformator strøm op til 500 W med en frekvens på 50 Hz, den nyttig service, du kan gengive Transformer program. Det vil lette samlingen af sin egen strømforsyning.

Også dem, der ofte arbejder med billig industriel højttaler, ved, at stole filtre manuelt - ganske lang tid, så nogen måde at lette arbejdet godt. Et særligt program blev oprettet for folk at bestemme AC filtre ved hjælp af beregninger udarbejdet af formlerne Aldoshin og Tereshchuk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.