ComputereSoftware

Sådan opsættes computerstyring via "Android"

Indrøm det, du sandsynligvis nogensinde er kommet op med den vanvittige idé - at finde en multifunktionel fjernbetjening type. Mange præsentere den som en sensor skærm sort-hvid, som giver dig mulighed for at kontrollere alle underholdning enhed i hjemmet, uden at komme op fra sofaen.

Men denne idé er ikke så utopisk. Computeren er nu den mest kraftfulde enhed i dit hjem, så det er tid til at udskifte det forældede for dagens smartphones. Brug af flere tjenester, computer kontrol via "Android" for at oprette et snuptag. Med denne evne, kan du begynde at downloade oplysninger fra din pc til din telefon eller finde det i de ønskede oplysninger, selvom du ikke er hjemme.

Nedenfor guide vil lære dig, hvordan du opretter en sikker og alsidige kommunikation og forbinde med den bedste Android-applikation på afstand.

Kontroller, at computeren er klar

Denne tutorial forudsætter, at din smartphone og din pc konstant bruger den samme netværksforbindelse, og når den er tilsluttet til computeren for at bruge en statisk IP (permanent lokal IP-adresse).

Hver router har sine egne kendetegn, så du ikke kan give hundrede procent anbefaling for denne proces. Men de grundlæggende trin se sådan ud:

1. Kig enhedsadresse, der er tildelt det ved tilslutning til et netværk (kabel eller trådløst). I Windows kan du finde disse oplysninger ved at åbne en kommandoprompt skrive ipconfig. du skal åbne en terminal og skriv Ifconfig-enhed og på Mac OS eller "Linux". Kig ned for at finde IP-konfiguration, eller MAC-adresse, som normalt angives som den fysiske adresse, og ligner en liste over tal adskilt af punktummer.

2. Naviger til konfigurationen af routeren, starte en browser og skrive i sin linje af 192.168.1.1 eller 192.168.0.1. Hvis det ikke hjælper, skal du kontrollere listen over delte adresser eller besøge producentens websted. Se konfigurationsmenuen routeren så længe, indtil du finder de statiske parametre for undersøgelsesperioden, og derefter indtaste MAC-adressen devaysa, hans navn og adresse på den IP, som du ønsker at se permanent (192.168.1.100 - den sikreste løsning).

Denne vejledning er beregnet til Windows i første omgang, men styringen af computeren via "Android", der er konfigureret på denne måde, vil også være vigtigt i de moderne distributioner "af Linux" eller Mac OS.

Hvad vil programmet oprette en ledelse?

Til dato, denne funktion hører til kun ét program - Unified Remote. Det er et program, computer styring via "Android", som er hurtig og nem og repræsenterer ikke nogen fare for enhederne. Bare besøge den officielle hjemmeside for denne service, skal du hente den fra serveren ansøgning til PC og følg installationsprocessen. Den eneste ændring, du skal gøre - er at komme op med en god adgangskode. I alle andre henseender er det bedre at lade alle standard tilstand. Hvis din computer spørger "Har du brug for at åbne Windows Firewall for at programmet kan køre", fortsætter download processen ved at vælge "Ja". Så download denne app fra Play Butik, eller ved at følge linket på den officielle hjemmeside.

Sådan tilsluttes denne software?

Unified fjernbetjening giver dig mulighed for at bruge telefonen som en mus og fungerer perfekt, giver fjernstyring af din computer via "Android". Start mobil app, og hvis programmet allerede kører på computeren, og netværket er tilsluttet, - synkroniseringen sker automatisk. Hvis noget virker ikke ordentligt, bliver du nødt til at tilføje serveren manuelt gennem indførelse af IP-adressen på din computer.

Hvordan virker en computer styring via "Android"?

Når forbindelsen er oprettet, skal du undersøge alle programmer muligt. Der er mange muligheder, hvorfra du kan vælge det mest hensigtsmæssige. Den mest nyttige funktion er at styre computeren via "Android" som "grundlæggende input', som gør det muligt at anvende en sensor skærm smartphone som et fysisk tastatur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.