ComputereSoftware

Hvordan til at synkronisere musik til iTunes

I dag vil vi drøfte spørgsmålet om, hvordan man kan synkronisere musik til iTunes. Jeg må sige, at der er flere måder at udføre denne operation. Valget afhænger af tilgængeligheden af midler. Men under alle omstændigheder, du helt sikkert brug for en usb-kabel. Med det, gjorde den første forbindelse. Så, så du lære at synkronisere musik til iTunes.

uddannelse

Som nævnt tidligere, kan du synkronisere ved hjælp af flere metoder. Den første metode udføres ved hjælp af USB-kablet, og den anden - med brug af Wi-Fi-forbindelse. Selvfølgelig stadig nødt til at hente og installere på din computer ITunes-program. Det anbefales at installere den nyeste version, fordi det løser nogle bugs fra tidligere udgaver. IPhone-synkronisering med en pc kan opstå, hvis enhedens software installeret på mindst iOS 5. I tidligere versioner, der er en masse fejl i denne operation.

Instruktioner for tilslutning via usb

Alt sker ganske enkel. Det første skridt, åbne tidligere installerede iTunes. Tilslut USB-kablet til gadget og computeren. I programmet, gå til "bibliotek" mode, og klik derefter på fanen "enhed", som er i øverste højre hjørne. For at starte øjeblikkelig synkronisering, skal du klikke på etiketten "brug". Det er vigtigt at vide, at gemte mapper i enhedens hukommelse, ikke fyldt med indholdet, vil ikke blive vist i programmet.

Instruktioner for tilslutning via Wi-Fi

Tidligere du lært at synkronisere musik til iTunes via kabel. Lad os tage til det trådløse netværk. Som allerede nævnt, vil stadig være behov for usb-kabel til den første forbindelse. I fremtiden vil han ikke har brug for det. Først skal du åbne programmet, skal du tilslutte kablet og trykke på "enhed" (fra "bibliotek" panel). Nu skal du finde ordet "anmeldelse". Ved at klikke på det, vil du se en liste over mulige operationer. Vælg "Synkroniser med denne enhed for Wi-Fi-». Efter klik på "apply" til en direkte forbindelse. Den væsentligste betingelse for synkronisering af trådløs kommunikation er at være i det samme Wi-Fi-netværk. Programmet kræver også du tilslutte din telefon (eller tablet) i en oplader.

yderligere oplysninger

Hvis du spekulerer på, hvorfor iPhone ikke er synkroniseret, så mest sandsynligt, du er forkert at foretage justeringer. kun anbefales at bruge USB-kabel, der fulgte med enheden. Igen skal vi nævne, at det eventuelle behov for kun at bruge den nyeste version af iTunes. Udover musik, kan du synkronisere er mange forskellige indhold, såsom datoen for kalendere, fotos, bøger, software, film, kontakter osv Før den første forbindelse, kan du desuden brug for at indlæse drivere, hvis de ikke tidligere er blevet hentet.

konklusion

Hvis du for nylig har købt din første enhed fra Apple, en sådan mulighed som synkronisering, for du vil være en ny. Igen vil jeg sige, at der ikke er noget kompliceret opsætning. Alt er gjort i et par minutter. Jeg håber du forstår fra denne artikel, hvordan du synkroniserer musik til iTunes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.