TravelingRetninger

Ferie i Estland

Når du ønsker romantik, ro og uden at bruge store summer af penge, turister kommer til Estland. Dette er et smukt hav land, der omfattede omkring 1.500 øer. Den største af dem er Saaremaa, Muhu, Naissaar, Prangli og andre. Badeferie i Estland er muligt fra juni til august. Her regerer kystklima med moderat varme somre og regnfulde vintre. Estland - en perfekt kombination af kulturelle steder, resorts og strande, flavored natklubber og restauranter. På trods af sin nordiske karakter, er landet at tiltrække de unge og store virksomheder, som ikke er utilbøjelig til at feste hele natten.

Romance i Estland udføres med fordel i par i Tallinn. Her et stort antal monumenter, museer, kirker. Det er værd at bemærke, at hele byen er opdelt i øvre og nedre dele. Afregning deler byen væg, som ikke længere er lukket. Klatre i Vyshgorod foden hårdt nok, det skal være i god fysisk form. Det er her, de fleste af de monumenter og arkitektoniske strukturer. Sørg for at besøge Rådhuspladsen. I sommeren er det muligt at opfylde et stort antal leverandører af forskellige varer af sin egen produktion. Her er en gammel apotek, som solgte tinkturer og gebyrer urter. Hall selv er nu et museum. Ikke langt derfra, på Puhavaimu gaden er ved at bygge en stor guild, hvor en stor samling af mønter. Fortrolig med de udstillede genstande er med til at bedre kender landet.

Mange turister vælger vandreture ferie i Estland, fordi det er så fuld af attraktioner, der ikke bestiller nogen udflugter, stadig besøge flere museer. Ikke langt fra kirken står Guild of Helligånden, som uret er ikke stoppet går siden det 17. århundrede. Hvis du tænker over det: pilen på skiven har begået adskillige millioner runder. Gratis adgang til kirken. Til højre er kirken St. Nicholas i, som står for en voksen 4 euro. Der er chants, samt ture i museet findes på stedet. Kirke bewitches nogle skræmmende skønhed. Dette er især mærkbar sent om aftenen, når lysene tændes i bunden. Det er interessant, at der er en begravelse under gulvbrædderne. Inde i bygningen er der et maleri med titlen "Dance of Death". Generelt er det at bygge for fans at kildre dine nerver.

Enhver turist, der planlægger ferie i Estland, konfronteret med problemet med valg af hotel. Som i ethvert europæisk land, er de klassificeret af stjernerne. Du kan tilbringe natten i barsk herberg for 10 euro, men du kan på præmien. Valg afhænger finansielle kapacitet turisten. Overraskende, så Estland har bevæget sig væk fra sovjetisk indflydelse, at der ikke kan findes uhøflighed eller forsømmelse fra personale på alle niveauer institutioner.

Som regel er de nyeste tilbud i Estland er især populære i løbet af de internationale helligdage. Landet er ved at ændre på dette tidspunkt. Det er ligesom et billede med julekort begyndelsen af det 20. århundrede. Estland er smuk på alle tider af året. Det er meget rent og venligt sted. Mange turister sige lave priser i estiske cafeer og butikker. Hvor du kan spise meget stramt, uden at bruge mere end 20 euro. Ud over de små pæne huse, talrige museer og kirker i dette land er der et stort antal højt niveau natklubber, restauranter, biografer, der har unge smag.

Ved at købe sidste minut ture til Estland til en meget konkurrencedygtig pris, hver turist får en mulighed for at komme i nærkontakt med den smukkeste land i Europa, nyde de dejlige strande og havet, samt at forbedre deres helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.