TravelingRetninger

Slottet og parken komplekse Zwinger i Dresden beskrivelse. Seværdigheder i Dresden på én dag

Zwinger-paladset i Dresden er de mest berømte og populære attraktioner i den saksiske hovedstad, som er kendt langt ud over grænserne i Tyskland selv. Det var på dette tidspunkt lagres sådanne mesterværker af verdens kultur, som "chokolade" og "The Sixtinske Madonna" og andre malerier uovertruffen. Ensemblet af paladser (Zwinger) - er en genial kunstværk lavet i barokstil. Dette er et af symbolerne i landsbyen. Det er beliggende i centrum af metropolen ud til havnefronten af Elben. Først og fremmest er det Zwinger kendt som det sted, hvor ligger den Dresden Art Gallery. Denne attraktion er et af de emner, som du ønsker at være vidne til på første hånd, fordi ingen historie om dem ikke kan sammenlignes med den virkelige pragt og pomp.

Beskrivelse og historie

Zwinger i Dresden - de syv pavilloner, som er forbundet med et galleri, et springvand, "Badning Nymfer", gårdhave, dekoreret med springvand og blomsterhaver, og porten Kronentor. Stærk, men med tiden har fået en mørkere nuance af sandsten, en forgyldt krone på porten og taget blå nuance gør denne attraktion ligner et eventyr slot. Galleri dekoreret balustrader, skulptur og vaser. Det hele gør Zwinger i en enkelt mesterværk af barok kunst. I midten af bygningen er der flere store museer, herunder den nuværende og den gamle mestre galleri. I sommeren en udendørs gårdhave arrangeret en række aktiviteter.

Utrolig smuk palads og park kompleks Zwinger blev bygget i det område for at styrke byen, spillede rollen som forsvar faciliteter kurfyrsterne Castle. Når der var fredstid, er det objekt, anvendes til en række af retslige festligheder. Zwinger syntes takket være indsatsen fra kurfyrsten August den Stærke, arkitekten MD Peppelmana og billedhugger B. Balthasar Permoser. I løbet af årene 1711-1728 i opførelsen af ensemblet deltog og mange andre håndværkere og kunstnere. Fra begyndelsen var det planlagt at bygge et kompleks af drivhuse, der skulle være en samling af sjældne planter af kong August den Stærke. Men i årenes løb udvidet projektet lidt, hvilket resulterede i Zwinger forvandlet til en stor struktur med en park. For at gennemføre projektet indtil udgangen ikke lykkedes.

På bare et par år er det komplekse blive epicentret for rettens festligheder, ceremonier, ferie og livet i almindelighed. Det var også et sted for indsendelse kurfyursheskih samlinger. For eksempel, fra 1728 huser den videnskabelige og tekniske samling.

XIX-XX århundreder. i historien om seværdighederne

Zwinger gården til det XIX århundrede ved floden var begrænset til kun en lille mur. Der var planlagt en park. Men i de 40 år af det XIX århundrede blev det bygget Zemperbau - en ny bygning af museet, der har arbejdet på projektet domstol arkitekt G. Semper. Museumsbygningen har forvandlet Zwinger i Dresden, i den lukkede ring.

I løbet af XVIII-XIX århundrede strukturen mange gange ødelagt og genopbygget, spilder sin historiske udseende. Men i 1920'erne blev det anerkendt som en stor værdi for barok kunst i Europa, men fordi det Zwinger-paladset i Dresden bliver genoprettet under streng kontrol af Hubert Ermisha. Den store erfaring med et sådant arbejde vil give arkitekten og ekspertgrupperne historikere at genoprette attraktion er næsten i samme form, som den blev skabt for mange år siden. I dag har vi mulighed for at beundre det objekt, nøjagtigt som det så Tyskland for første gang.

Hvad er i Zwinger

Zwinger i Dresden har sådanne bygninger og museer:

  • Kunstmuseum med gamle mestre - det er det Dresden Art Gallery, som er den mest berømte museum i byen. Det er her, du kan se "Sixtinske Madonna", som er skrevet af den udødelige Raphael.
  • Armory - indeholder en af de rigeste samlinger i verden turnering udstyr og domstol ceremonielle våben.
  • Tyske pavillon - sammen med den tilstødende galleri objekt forbinder pavillon med det astronomiske ur og bygningen af Semper Gallery.
  • Indsamling af porcelæn - Dresden porcelæn samling består af 20 000 udstillingsgenstande og er en af de mest værdifulde samlinger af keramik i verden.
  • Hall med det astronomiske ur - i 1933 på opførelsen af den kommunale pavillon Zwinger kronometer blev sat i den mekanisme, som er blevet integreret fire dusin af klokker lavet af Meissen porcelæn.

Dette er ikke alle museer og monumenter placeret i det område af Zwinger. Beskriv dem i én artikel er svært, så den bedste måde at se al denne skønhed levende.

De mest fremragende genstande Zwinger

Zwinger i Dresden, hvis udbredelse efter vi har givet i artiklen - er den største attraktion i byen. Og hvis du tilfældigvis komme til dette sted, så sørg for at besøge The Fountain "Nymph bade". Det er beliggende i det sted, hvor der engang var for den franske fastgørelse pavillon skaft. Dette er en af de smukkeste springvand tilhører barokstil. Det blev bygget i henhold til projektet Balthasar Permoser. Oven på skaftet har et hul, fra hvilket vandet strømmer og falder i puljen i kunstigt skabt vandfald. Fra den sydvestlige side af springvandet er dekoreret med seks statuer af nymfer og delfiner, hælde vand.

Ikke mindre interessant vilje Kronentor gate eller port-krone. Deres kroner den dome skildrer den polske krone, som bærer fire ørne. Det er dette formål blev rekonstrueret efter Anden Verdenskrig.

En af de smukkeste teatre i verden

Meget smuk er Dresden. Attraktioner på én dag, så kan du udforske de mange. Så bortset fra Zwinger, Semper Opera er et besøg, som er en af de smukkeste teatre i verden værd. Operahuset er virkelig smuk, og det er bygget i stil med neo-renæssance. Anlægget er placeret i Teaterpladsen af landsbyen. I de nicher langs omkredsen af seværdigheder er 16 stykker af populære forfattere og litterære helte.

skive Italien

Mange turister som Dresden. Attraktioner på én dag er ikke grundigt overvejet, men at gå på de fleste af dem er ganske reel. Og hvis du bliver kastet ind i denne by lige for en dag, gå ikke glip af en italiensk landsby, som ligger på en af bredden af Elben. Der er én utrolig smuk bygning. Og det er flot både inde og ude.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.