ComputereSoftware

Ansøgning software, generelle formål: eksempler

På nuværende tidspunkt er der mange mange forskellige programmer. Men ikke alle er alt. Og i denne gennemgang bør være at finde ud af, hvad der er den applikationssoftware.

De komplekse programmer af forskellig specialisering

Ansøgning software er nødvendig for at skabe, udføre bestemte opgaver. Det fungerer under kontrol af operativsystemet. Det omfatter en række forskellige softwarepakker. Det skal forstås et sæt af værktøjer, der er i stand til at udføre forskellige opgaver af en vis klasse.

Hvad kunne være softwaren?

På det nuværende stadium af applikationssoftware kan inddeles i:

 1. Generelt anvendelse programmeringsværktøjer.
 2. Metode-orienteret software.
 3. Programmer, der sigter på at løse specifikke problemer.
 4. Software til lette tilrettelæggelsen af, hvordan det globale netværk.
 5. De nødvendige midler til administration af computing processer.

Hvad der menes med de generelle formål programmer?

Denne anmeldelse vil blive diskuteret mere detaljeret et generelt formål applikationssoftware. Denne kategori af softwareværktøjer omfatter følgende pakker:

 1. Tekst med grafik redaktører, forlagsvirksomhed natur af systemet.
 2. Regneark.
 3. Systemer til at styre databaserne.
 4. Case-teknologi.
 5. Shell forskellige ekspertsystemer.
 6. Skind til den kunstige intelligens-system.

Det er nødvendigt at overveje nærmere hver af disse pakker, der er inkluderet i programmet.

Grafiske og teksteditorer

Under redaktionen skal forstå produkterne, hvis vigtigste opgave er at skabe og ændre tekster, dokumenter, billeder og andre data. Med hensyn til funktioner denne form for program er opdelt i tekst og billede redaktører, samt udgivelse.

Hvad der menes med de tekstbehandlingsprogrammer? Denne applikation software - en pakke, der giver dig mulighed for at behandle relevante oplysninger. Med dem kan du udføre handlinger såsom at skrive til en fil, indsætte, slette, kopiere, ændre, tilpasning, paginering, og så videre. N. Også, du kan søge efter et ord eller en sætning, type tekst. På nuværende tidspunkt de mest populære programmer som Word, Word Perfect, Leksikon.

Hvad der menes med en grafik editor? Denne applikation software - er systemer, der er nødvendige for oprettelsen og behandling af relevante dokumenter (billeder, grafer, tegninger, diagrammer). De mest populære programmer som Adobe Photoshop, CorelDrow, Adobe Illustrator.

Hvad der menes med at offentliggøre systemer?

I publicering systemer kombinerer funktioner typiske for tekst og grafik redaktører. Sådanne emballager er kendetegnet ved en lang række muligheder med hensyn til dannelsen af et andet materiale strimler. Denne information kan derefter udskrives. Publishing, orienteret til anvendelse i den pågældende sag. De er kendt som layout af systemet. De mest populære programmer er Adobe PageMaker, Ventura Publisher.

regneark

En sådan ansøgning software som regneark, er et program, der er designet til at behandle den numeriske oplysninger, der modtages i form af et gitter. Data kan være af forskellige typer. De er lagret i cellerne. Ved hjælp af formlen, kan du indstilles afhængigt af værdierne af nogle af de andre celler. Blandt de mest populære pakker bør tildeles Excel.

Hvad er databasen?

Ansøgning software bruges, når der arbejdes med databaser. Det skal forstås et bestemt sæt af data, der er organiseret på en særlig måde. Disse oplysninger gemmes på disken. database management betyder input, sletning, søgning, data redigering. Operationer kan være meget.

Afhængigt af, hvordan databasen er organiseret, kan det være hierarkisk og relationelle fordelt. Den mest populære på nuværende tidspunkt er systemer såsom MySQL, Access, Oracle.

En række forskellige programmer

Under de integrerede pakker skal forstås sæt af programmer, der adskiller sig fra hinanden i funktionel henseende. Sådanne organer er komplementære. De interagerer med dataudveksling, har en samlet grænseflade, gennemføres på en enkelt computing-platform fungerer. Typisk sådanne pakker omfatter processorer, regneark, database management system software og andre kommunikationsmodul.

På det nuværende stadium af integration har objektet-relaterede tegn. Dens ejendommelighed ligger i det faktum, at de fælles ressourcer kan være af flere forsyningsselskaber. Blandt de mest populære integrerede pakker bør fremhæve Microsoft Office.

komplekse systemer

Case-teknologi - er det generelle formål applikationssoftware, der bruges i dannelsen af de komplekse systemer af informationer karakter. Dette kræver en kollektiv realisering af projektet. Følgelig kan forskellige eksperter deltage i den. For eksempel, systemer analytikere, programmering og design. Under brug af denne type teknologi skal hver enkelt person løse visse opgaver i deres niveau. Distraheret af andre detaljer, er de ikke nødvendige.

System til at generere ekspert beslutninger

Under kyndig sitemy være forstået pakker, der er designet til at behandle oplysninger fra højt specialiseret område. Med dem kan brugerne forberede løsninger passende til niveauet af faglig ekspertise. Denne form for systemer anvendes til at forudsige visse situationer. Med dem er det muligt at diagnosticere tilstanden af objektet. De gør det muligt for målrettet planlægning og styring af driften af processen.

Fremkomsten af systemer i forbindelse med edb processer til løsning af problemer er karakteriseret ved den type "Hvad nu hvis ...". En lignende bestemmelse er baseret på logik, samt individuelle fagfolk oplevelse. Hvilke værktøjer er inkluderet i en sådan ansøgning software? For eksempel programmet Expert-Ease. Det anvendes i økonomien.

konklusion

I denne undersøgelse, blev det anset for applikationssoftware: eksempler på dets anvendelse på nuværende tidspunkt, da det kan være, er det et middel. Det skal straks bemærkes, at programmer de generelle formål kan være meget. Og hver dag er der mere. de er nødvendige for at forenkle vores drift. Uden sådanne programmer, der allerede kan ikke forestille mig deres liv. Alle på én gang, men brugte dem til de daglige opgaver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.