HobbyHåndarbejde

Origami "shuriken", en fremgangsmåde til fremstilling

Udbredt i verden opnåede den japanske kunst af origami. I Japan, kulturen, der er mange forskellige kategorier. For den vigtigste omfatter kultur ninja og samuraier. Denne japanske krigere, hastighed og kæmper teknik, der er på randen af fantasi. Udvalg af våben, der anvendes af dem var meget bredt. Til den ene af de sorter af våben omfatter shuriken, kan den opdeles i to typer: Stjerner og kaste dart.

Legendary våben - Shuriken

Med japansk shuriken bogstaveligt oversat som "kniv skjult i hånden." Faktisk dette våben er meget farligt, og det kan nemt skjules i hånden. Dens fremstillet af metal, sender 4, 5 eller 8 dele med skærpede hjørner og i midten gjort huller. Shurikens er udbredt og har været nødvendig for at udstyre samurai.

origami

I dagens verden er der et stort udvalg af ideer, der kan realiseres fra papiret, og de kan være en god legetøj for en dreng. Få flere hvordan man laver origami "shuriken", vil vi se på senere.

At føle sig som en rigtig ninja og producerer våben, du behøver kun papirformat A4, og hvis det er også en multi-farvet, kan gøres mere farverige håndværk, og model - vanskeligere.

Instruktioner hvordan man laver en shuriken

For at udvikle deres evner til produktion af origami, skal du starte med en simpel model. Origami "shuriken", har et stort udvalg af modeller, de mest almindelige er en fire-takkede stjerne.

fire-takkede stjerne

Stjernen vil vende en lys, hvis du tager 2 ark i forskellige farver papir. Do origami "shuriken", til fremstilling af kredsløbet er den mest enkle:

 1. Papirarket skal foldes på langs, vil resultatet blive to rektangler. Vi wrap hjørnerne af hver firkant indeni. Som et resultat, bør få to trekanter med lige sider. Det vigtigste i denne proces er, at hjørnerne er foldet mod hinanden.
 2. Det er nødvendigt at folde arkene igen symmetrisk i retning af en trekant.
 3. De på denne proces, i forhold til hinanden tal skal spejles. For at gøre dette, drej til venstre modul og kombinere det med den rette, hviler på toppen.
 4. Højre og venstre trekanter bunden af produktet indsat i et hul område top. Efter sådanne manipulationer origami "shuriken" ligner den afbryde stjerne.
 5. Vi slår over vores høst og igen sætte hjørnerne i hullerne. Alle origami "Shuriken" klar.

Den otte-takkede stjerne

Ud over muligheden for en fire-tal fremstilling kan skabe endnu origami "8-endelig Shuriken". Kørsel fremstilling otte-takkede stjerne origami er som følger:

 1. Tag et stykke papir i form af et kvadrat. Vi placerer den på et bord i en diamant. Lodret Fold det på midten.
 2. Hver del af trekanten er resultatet af disse manipulationer, at bøje så svær den spidse vinkel placeret øverst, har bestået en foldelinie.
 3. Vi gør notater i form af fold linjer på tværs og diagonalt.
 4. Den nederste del af den tomme-wrenching, så det nederste hjørne bøjninger, resultatet er en nødvendig del af en af enderne af vores stjerne.
 5. Ligeledes gør vi de resterende syv stykker Star "Shuriken". De kan laves som en enkelt farve, og anderledes.
 6. Dernæst tilslutte stjerne origami, indsætter hjørnerne af et enkelt stykke i sin lomme en anden. Alle segmenter skal flyttes til centret. Som et resultat af vores arbejde har vendt otte-takkede stjerne "Shuriken".

For børn, især skolealderen, en af de foretrukne legetøj er origami "Shuriken". Denne "våben" kan betjenes ved hjælp af flere metoder. Falder hjørne asterisk origami kastet fremad parallelt med gulvet eller lidt opad. Eller den ene arm bøjet ind i en knytnæve, sætte en stjerne, og en fri hånd til at vende til produktion af "våben" på det, så det fløj væk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.