HobbyHåndarbejde

Hvordan laver de glaskugler af bånd med deres hænder

Hvordan kan jeg gøre et venskab armbånd? Til dette formål monteres en række Materialer: perler, tråd, selv blød wire. Og, kan du lave en unik dekoration til hinanden af lyse bånd. Proces let, sjov og egnet selv for begyndere håndarbejde.

Kom godt i gang

For at forstå hvordan man kan gøre de glaskugler af bånd, overveje hvert trin i rækkefølge efter deres vævning. I første omgang er det nødvendigt at vælge nogle lyse striber af satin ønskede længde og mængde. Den optimale størrelse - hundrede centimeter. Meget imponerende udseende af smykker satin striber af kontrastfarver. Nå, lad os starte? To bånd skal bindes sammen og fastgjort til arbejdsfladen. Det kan fx være, et skrivebord eller en blød pude. Som fastgørelses- værktøjer henholdsvis udføre tape eller stift. Ved den tid, hele processen med udsmykning vil tage et par minutter.

Hvordan man laver det mirakel af de to bånd

Overvej, hvordan man kan gøre de glaskugler af bånd, ved hjælp af en flad vævning. Denne indstilling er mest almindelige. Først er det nødvendigt at sætte to bøjet i form af løkker strimler på tværs. Kom godt i gang. Nu du har brug for et bånd (for eksempel hvid) wrap omkring den anden (lyserød). Så i første løkke af tråd en anden, holder den sidste, forsigtigt stramme løkken. Nu, fra hvidt bælte at folde løkken og videregive det resten af lyserøde bånd. Sikker fastsættelse den første strimmel, stramme knuden. Ligeledes fortsætter vi vævning, indtil en passende længde af armbåndet. Ved slutningen af løkken i behovet at tråde bånd og trække de to strimler fra hinanden for at sikre jobbet. Så indhentet fra Kugler 2 bånd, lyse og smukke. Ved afslutningen af de tips i vævet skal behandles med ild, så de er ikke spredt. Af båndene kan oprettes som en meget grundlæggende model og originalt, selv trendy. For eksempel alle de tre farver kan eller monokrom stribe satin væve fletning. Armbånd dekorere dekorative elementer såsom perler, rhinestones, kæder, og så videre. N.

Vævning flere bånd

Måder at gøre glaskugler af bånd, der er mange. Baseret på den ovenfor beskrevne udførelsesform, er det muligt at flette en lænke af fire eller endog seks stofstrimler. Princip observeres det samme. I første omgang på hver bånd danner en løkke og bandt knude. Så er du nødt til at tråde forvandler dem til hinanden og forsigtigt stramme den første af dem. Så vævning går som følger. Det bør tage et bånd, der er nederst til venstre. Det udvikler og er gået ind i løkken til højre. Spørg som efterstillede Kugler af bånd, den ordning, der er opdelt mestre på specialiserede websteder eller sider af magasiner på håndarbejde. Vi præsenterer dig de billeder, som skildrer processen.

Her er en anden måde at gøre kugler af bånd: man kan anvende teknikken med at væve macrame. Dette kræver at tage en satin bånd liggende til højre, og fastgør den på det nærmeste til hendes bælte samling, trække ham til jorden. Gentag derefter og gøre en anden en i nærheden. På samme måde gå gennem alle de strimler. Tape ændre deres holdning. Nu er den første af dem var den sidste, og dens plads blev taget af den anden. Resultatet er en meget interessant armbånd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.