HobbyHåndarbejde

Hvordan laver papirprodukter: deres egne hænder?

Når et barn ser dukke, temmelig snart hver barn begynder at undre sig over enhedens hjem til hende. du kan købe næsten enhver møbler eller bare et hus på moderne legetøj industriens udvikling i vente for din favorit dukke. Uanset hvor meget sjov vil udstyre alle elementer lavet af deres egne hænder. Du behøver ikke nogen særlige kvalifikationer eller dyre materialer, såsom krydsfiner, træ, metal eller plast. Du kan blot væbne sig med lim, saks og papir. Og hvordan man laver papir møbler til dukker, vil vi se på i denne artikel.

På hvilke måder er en dukke lavet af papir møbler

I dag er der mange måder at gøre papir møbler. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Her er den mest berømte af dem.

  • origami teknik.
  • Produktion af tegninger af møbler.
  • Limning af farvesammensætninger.
  • Vævning papirstrimler eller rør.
  • Ved hjælp af Matchbox som en "byggemateriale".
  • Fremstilling af møbler lavet af bølgepap.
  • Malede møbler.
  • Produktion af papir møbler fra kompositmaterialer.
  • Møbler lavet af papmache.

Mens alle disse teknikker er forskellige, de bruger de samme materialer - papir og karton, der stammer fra det. Uanset hvilken af dem blev valgt konsekvent for alle én regel: produktion af dukken møbler kræver særlig omsorg og opmærksomhed, fordi det er næsten stykke arbejde.

Papir Krav til legetøj møbler

Når man overvejer, hvordan man laver papir møbler til dukker med deres egne hænder, er det værd at huske på, at hver af de metoder, fremstillings har visse krav til papiret.

Næsten alle disse metoder kræver tungt papir på 90 g / m2. Det er okay at bøje og ikke delaminere på fold steder. Men origami papir behov mindre tæt, i stand til at overføre genanvendelige bøjning og gemme en smuk udsigt.

De samme krav gælder for bestyrelsen. Af den måde, til fremstilling af møbler det kan bruges som et normalt kontor pap og bølgepap emballage.

Hvis dukken møbler vil blive fremstillet måde papmaché eller spor i kvalitet hjælpematerialer er perfekte gamle aviser eller magasiner.

Hvordan laver møbler ud af papiret med hænderne: Origami

Den nemmeste metode til fremstilling af møbler, der ikke kræver særlige færdigheder, materialer, og vigtigst tid - dette origami (folde papir tal for kunsten).

Alt det tager kvadratisk stykke papir og ordningen, som det er korrekt foldet. Ingen lim og saks origami er ikke nødvendigt (hvis, naturligvis er det ikke modulære underarter).

Gør dukke møbler på en sådan måde er først at øve på papir fra en notesbog i matematik (fordi cellerne vil være lettere at folde). Og efter at have mestrer denne teknik, lave en tabel, en stol, eller noget andet af specialpapir.

Scheme, hvordan man laver en stol, et bord og en sofa ved hjælp origami teknikker

Som et eksempel på, hvordan man laver møbler fra papiret med hænderne (i etaper) nedenfor er givet for Origami tre ordninger. Størrelsen af det færdige produkt, foldet på hver af dem afhænger af ark størrelse. Efter at have trænet flere gange, vil det ikke være vanskeligt at beregne sine relative vækst dukker.

Den første diagram viser en fremgangsmåde til fremstilling af den del af papiret.

For en god idé at tilføje en stol til at lave en papir bord. Hvordan til at gøre dette er vist i dette diagram.

I stedet for papir stol, foruden god brug af tabellen sofa indsamlet af skema vist nedenfor.

Hvordan laver møbler til dukker fra papir uden lim

Udover origami, der er en anden fremgangsmåde til fremstilling af papir møbler uden lim. Men i dette tilfælde, ikke kan undvære saks. De har brug for at skære dukken møbler ordningen. Så du folde det.

Fremstillet på denne måde en stol eller plade ser mere elegant end produkterne af origami. Men at skabe møbler på denne måde, er du nødt til meget nøje klippe og stable det, så for ikke at ødelægge.

For at udskrive sådanne ordninger er bedst brugt papir på omkring 100 g / m2.

Det færdige produkt kan male til din smag.

Doll møbler fremstilling af farvesammensætninger

I gamle dage, næsten enhver boghandel kan købes papir-cut kits til huse. Efter anvisninger ved hjælp af saks og lim af dem får et charmerende dukkehus eller palads med møbler.

Kendskab til grundlæggende i at arbejde med et billede editor og principper for sådanne ordninger, er det let at foretage sådanne emner. Hvis produktionen af et palads til dukker ikke indgår i planerne, ikke dårligt at skabe et klædeskab, en stol eller seng, og printe dem ud for at gøre hans foretrukne vintage møbler. Det er overflødigt at sige, at denne metode er kun egnet laserprint som inkjet, selv om mere farverig, men i kontakt med vand kan svømme eller bare brænde ud over tid.

Med hensyn til valg af lim til denne møbler, er det bedst at bruge dobbeltklæbende tape eller brevpapir limstift. Det er også tilladt at bruge en limpistol, men meget omhyggeligt.

Vævning af papir rør, som en måde at gøre dukke møbler

Vævning - temmelig gammel og populær form for håndarbejde. I dag er det oplever en ny vækkelse. Imidlertid er de moderne mestre i stigende grad anvendes til vævning er ikke en vinstok, og papirrør eller tape. Det færdige produkt er malet og derefter lakeret, og som sådan er i stand til at tjene i mange år.

At vælge en måde, hvordan man laver møbler ud af papiret med hænderne til Barbie, at en god idé at drage fordel af det i dag mere fashionable bliver det en tendens til at bruge det vævede papir møbler i deres hjem.

Blandt fordelene ved denne metode - den elegance og holdbarhed af færdige møbler, samt dens gennemførlighed. Desuden vil materialerne koster ingenting, det er ubrugelige gamle avis eller magasin ark.

Men blandt de ulemper - at gøre dukke møbler på denne måde, skal du først lære den væveteknik, samt har et bestemt mønster. Men, at lære at bygge legetøj borde, skabe og stole til Barbie, en god idé at prøve din hånd på at gøre menneske størrelse møbler.

Møbler lavet af tændstikæsker

Blandt de, der anvendes til fremstilling af dukken møbler tændstikæsker materialer. Faktisk tjener de som byggesten til at skabe borde, kommoder, senge osv Og hvis nogle mestre bare indsætte over det færdige produkt med farvet papir eller klud, den anden indrettet med møbler lavet af tændstikæsker hjælp decoupage, tilføjer realisme til produktet.

For at være sikker på en tændstikæske kan gøre en meget flot møbler til dukkerne, følgende er en master class på at gøre et stykke legetøj brystet af to æsker tændstikker. For dens gennemførelse vil også få brug kontor pap, sort og hvid maling, dobbeltklæbende tape, sandpapir og to perler.

På denne måde kan du også med held lave garderobeskabe, skrivebord og køkken møbler. Den vigtigste ting at have en masse tændstikæsker på lager.

Møbler til dukker lavet af pap

Ganske populære i dag er den metode, som fortæller, hvordan man laver møbler til dukker med deres hænder ud af pap og papir. Denne metode er lavet ikke kun møbler, men også hele dukkehuse.

Til denne metode er mere rationelt at bruge bølgepap, kilden til som kan være en hvilken som helst kasse fra under den forudsætning eller nogle husholdningsapparater.

Oftest er møbler lavet af dette materiale klistret over med papir eller klud, og nogle gange male. Men i de senere år er det blevet meget populært at bruge EcoStyle. Efter det, lavet af bølgepap møbler er ikke malet, og forlod som det er. Vi må ikke glemme, at hvis der var noget trykt eller skrevet, er det nødvendigt ansigtsløftning på forsiden af kassen, så billedet forblev skjult i produktet.

Det er værd at bemærke, at produktionen af denne modulopbyggede møbler lavet af bølgepap er ved at blive en ganske populær tendens i verden i dag. Sandheden er, det er ikke særlig holdbar, men det er til rådighed til kostpris og er miljøvenlig, i modsætning til plast, og let bortskaffes eller transporteres, når de flytter.

malede møbler

At vælge hvordan man laver papir møbler, ikke undervurdere den enkleste måde. En af dem - bare trække på papir eller pap møbler og placere den i dukkehuset.

Selvfølgelig, med mængden af møbler lavet for nogle af de ovennævnte teknikker, malet udsmykning af huset ikke sammenligne, men som en mulighed er ganske velegnet til nybegyndere designere dukke huse.

Af den måde, ud over papiret, kan du male på bølgepap. Det er bemærkelsesværdigt, at nogle moderne designere er begyndt at bruge metoden til delvis trukket møbler til dekoration af disse huse.

Møbler lavet af kompositmaterialer: en master class på at skabe gennembrudt stole lavet af papir og kop kaffe

Fantasere hvordan man laver møbler, papir, bør ikke overses ved at kombinere den med en række forskellige materialer ved hånden, for eksempel med papir kasser med chips og kopper kaffe.

For eksempel, ud af en lille boks i form af en cylinder vil komme ud perfekt vugge til baby dukke.

Og fra et papir kaffekop i kombination med papir quilling strips til at få en meget elegant dukke høj stol. Fra bunden af koppen er skåret ud sædet og ben af stolen i fremtiden. To vatpinde holde mellem benene for at tilføje stabilitet. Som et materiale til bagsiden af stolen vil passe resten af papiret kop. Quilling strimler egnet til at sidde smykker vævning, samt til fremstilling af fine krøller på benene og bagsiden af produktet.

papmaché

Blandt de mange måder at gøre møbler, papir, skiller sig ud papmaché-teknik (brugen af papirmasse fra papir og lim til modellering).

Oftest denne metode skaber en maske eller nogle tal, men også for dukkens møbler, han er ganske galt. Vævning af papir rør, papmache teknik er meget økonomisk, men det er mere simpelt.

Made møbler på en sådan måde, bør have en ramme og tørre grundigt, før det vil dække med maling eller lak. Af den måde, hvis du tør at tilføje lidt papir gips, vil produktet være langt stærkere.

Hver af de præsenteret ovenfor metoder, hvordan man laver papir møbler er unik. Nogle er komplekse, andre er mere enkel i udførelse. Men uanset hvilken af dem der er valgt, er de vigtigste ting at sætte dit hjerte i dit arbejde. Så resultatet er sikker på at behage, og elskede børns dukke er den bedste hus i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.