BilerBiler

Bil "BMW F30" (BMW F30): specifikationer, test drev anmeldelser

Hver ekspert i den tyske bilindustri ved, at er en "BMW F30". Er navnet på en bil platform, som blev brugt til opførelsen af den sjette generation af den bayerske sedan af den tredje serie. Hun kom til at erstatte BMW E90. Hun blev introduceret for offentligheden i midten af oktober 2011, og salget begyndte efter 4 måneder. Men det er også kendt under dette navn, og den første model bygget på denne platform. Og her om det skal fortælle os mere.

udseende

Sedan "BMW 3" F30-serien, i forhold til sin forgænger E90, tilføjede betydeligt i størrelse. Forøgede længde af 93 mm. "Han voksede op" bil kun 8 mm og bredere blev 6 mm. Akselafstanden er også steget - med 5 centimeter. Det blev også muligt at sætte i bagagerummet på 50 liter mere gods. Men alle disse krop ændringer, sammen med den anden omdannelse, påvirket prisen på bilen. Dens omkostninger var 1050 euro dyrere end den, hvorpå den foreslåede nye E90.

Særlig ros fortjener udseende af denne model. "BMW F30" anses for at være den bedst sælgende præmie bil klasse. Først og fremmest opmærksomheden henledes på forsiden af sedan. Den karakteristiske "look" aggressiv indsnævret forlygter polygonal form, mærkevarer gitter, tåge optik, ekstra luft kanaler og skrånende hætte - alt dette skaber et billede af en bil med en sporty karakter.

Mere "highlight" af modellen kan betragtes som en lavt tag og brede baglygter. Profil sedan stille, kan du endda sige, at den klassiske. Men det mest interessante - den vindmodstand, Cx-svarende 0,26. Alle elementer blev grundigt testet i en vindtunnel. På grund af dem formået at opnå sådanne mål.

interiør

Inde i "BMW F30" det ser ikke værre end udenfor. I processen med efterbehandling blev det brugt læder og høj kvalitet blød plast, behagelig at røre ved. Instrumentpanelet er bekvemt rettet mod føreren. Den overflod af muligheder der, men placeringen af betjeningsknapperne og ergonomisk venlige. Af særlig interesse er den centrale tunnel og multifunktionel 3-eget rat i læder fletning. For dem i øvrigt er bekvemt placeret asketiske enheder. Eksperter har gennemtænkt deres design - føreren behøver ikke at blive distraheret fra vejen og stirre at se de nødvendige oplysninger.

På forsiden streg "BMW F30" kan du se den moderne multimedie skærm. Han er god i alt. Den eneste hage, som nogle betragter det som en minus er, at skærmen ikke er fjernet i instrumentbrættet.

Stole er meget komfortable. De er moderat bredt, med sidestøtte, og også udstyret med funktionen af justering i alle retninger. Sofa bageste række tilføjet i størrelse på grund af en stigning i længden af kroppen. Af samme grund i benene og hovedet over til de passagerer steg rum. Så Imødekommende alle kan.

Af den måde, "i BMW F30" store kuffert. Han kan rumme 480 liter last. For førsteklasses ydeevne sedan en mere end anstændigt.

komplet sæt

Denne sedan "BMW" 3rd serien tilbydes med tre forskellige udstyrspakke. Den første kaldes «Sport Line». Biler i konfigurationen er blevet foreslået med en 17-tommer diske, blanke sorte luftindtag og en kølergrill. Sidespejle, malet i bilens farve, udstødningsrør dekoreret med mørk krom, og var en vigtig teknisk supplement sportsundervogn.

Det indre af "BMW" 3rd serie glædede ved tilstedeværelsen af en sports rat og karmen, sportssæder, aluminium trim (Vi tilbyder også et udvalg af glans) Eksklusivt design håndtag PPC, en overflod af krom og baggrundsbelyst instrumentpanelet. Særlige "smag" sådanne modeller låne farve accenter i form af røde skær.

Også udstyr «Modern Line» er blevet udviklet. De særlige kendetegn for modellerne er at have dekorative mat chrom på udstødningsrøret og kølergrillen. Inde i interiør er dekoreret med træ og aluminium trim. Også i interiøret er der flere lyse farver end standardversionen.

Den tredje udstyr er kendt som «Luksus Line». Det anses for den dyreste og luksuriøse. Check modellen i denne konfiguration kan være ved tilstedeværelsen af storslåede strømfald, instrumentbræt og sæder kaffe-farvet, krom ringe på konsollen.

316d

Denne sedan-versionen anses for at være den svageste, "BMW F30". Motorydelse under alle omstændigheder ringere end alle andre versioner.

Under hætten 316d monteret 116-hestekræfter 2-liters enhed med drejningsmoment 260/1750 Nm / v. min. På trods af det lille antal "hest", kan bilen med motoren accelerere til 202 km / t. En "hundrede" det når mindre end 11 sekunder fra starten. Version med denne motor tilbydes med både 6-trins "mekanik", og med den 8-trins "automatisk". Suspension 316d bevist, pålidelig - McPherson.

Det skal bemærkes, at denne bil overgår sin direkte konkurrent Audi A4 B8 af kilometertal på en fuld tank. 316d er i stand til at køre 1461 kilometer, hvis der er 57 liter. "Audi" vil rejse mindre end 17 kilometer. Og det overvejer at dens tanken er mere end 8 liter.

Af den måde, strømningshastigheden i denne model er beskeden. F30 BMW 316d motor bruger kun 4,6 liter pr 100 "urbane" kilometer. Hvis du går på banen, vil strømningshastigheden falde til 3,5 liter.

335i

Dette er - den mest kraftfulde "BMW F30". Prøvekørsel denne model, selvfølgelig umuligt at ignorere. Men først, det er værd at sige et par ord om dens karakteristika.

Under hætten, køretøjet monterede 3-liters 306-hk motor. Dens drejningsmoment er 400/1200 Nm / vol. min. Med en sådan maskine model kan dispergeres til et maksimum på 250 km / t (som er begrænset af elektronikken). Og mærket på 100 km / t speedometer nået to gange hurtigere end den tidligere version. For at blive spredt til "hundrede», 335i model skal blot 5,5 sekunder.

Men bekostning, selvfølgelig, hun har mere. 100 "urban" kilometer væk mere end 10 liter brændstof. Hvis du kører på motorvejen, så at overvinde den samme afstand vil efterlade 5,5 liter. Af den måde, med denne motor model fås også med en 6-manuel og automatgear 8.

Andre udførelsesformer for motorer

Ovenfor er mærket opmærksomhed model med den mest kraftfulde og svag motor. Men der er andre muligheder, såkaldte "gyldne middelvej".

Der er model F30 320i. Denne sedan hætte installeret under en 2 liters 184-hk motor med en turbolader, med et drejningsmoment 270/1250 HM / vol min. Med det bilen accelererer til 100 km / t på 7,3 sekunder. Den maksimale i dette tilfælde er 235 km / t. Forbruget er lille - omkring 8,2 liter 95-oktan benzin ved 100 "bymæssige" kilometer. Og på motorvejen tager omkring 4,9 liter.

Også værd at sige om F30 328i. Under kølerhjelmen af bilen, også er en 2-liters motor. Kun er udstyret med en turboladet og producerer 245 hk Forbrug - 8,5 byen og 5.2 på motorvejen. I øvrigt, i tilfælde af alle motorer "automatiske" forbruger 0,3 liter mindre brændstof.

Og selvfølgelig, skal det bemærkes, opmærksomhed model 330D. Under sin hætte er et 3-liters 258-hk dieselmotor med en turbolader. Denne maskine er i stand til at accelerere til 100 km / t for 5,6 sekunder. Og dens maksimale - er den samme som for den mest kraftfulde version. En strøm i dette tilfælde er 6 liter pr 100 "urbane" kilometer. På ruten tager det kun 4,3 liter. Denne model tilbydes kun med baghjulstræk og 8-trins automatgear.

udstyr

Så hvad er salonen "BMW F30", motoren og kroppen - det er klart. Nu kan vi tale om det udstyr.

Denne maskine har alt. Grundlæggende konfiguration omfatter seks airbags, ESP system og ABS, optik tåge, regn sensorer og lette, samt 2-zone klimastyring. Også i al F30 har fuld effekt, en kraftfuld lyd-system med MP3 og USB, og har endda opvarmede sæder.

Men det er ikke alt. Der er stadig en ede kamera, der er udstyret med et system af den cirkulære revision, samt et automatisk parkeringssystem. Særlig opmærksomhed bør være den multimediesystem, kendt som ConnectedDrive. Det omfatter et betydeligt antal højteknologiske applikationer og tjenester, der kan informere og underholde personen på farten. Med det, kan føreren forbindelse til noget. For eksempel, en concierge service, fjernbetjening bil, eller anvendelsen dig besked om trafikforholdene i realtid. Når ConnectedDrive chauffør bistand kan få adgang til internettet direkte fra deres køretøj. Og hvis han bliver nødt til at finde den bedste restaurant eller sted i byen, vil det hjælpe i anbefalingerne fra «BMW-Online».

Og selvfølgelig skal det bemærkes opmærksomhed opfordres bilister M Pakke med sportsundervogn (sænket med 1 cm), adaptive "cruise", en farve projektionsskærm og 19-tommer aluminiumsfælge. Tuning "BMW F30" med ekstra udstyr er simpelthen ikke nødvendigt. Bilister selv tilbudt en eksklusiv farve af kroppen, interiør trim, og andre unikke dekorative elementer, som indgår i emballagen muligt.

Bil i

"BMW F30" feedback overvejende positive. Og jeg vil gerne være særlig opmærksom på de kommentarer, der er tilbage i deres anmeldelser Professionelle bilister efter en prøvetur. Selvfølgelig er det bedste eksempel - er den mest kraftfulde model, som er 335i.

Administration er på toppen. Ridning på denne maskine er blød, glat - selv om speedometer nål til at overskride den maksimalt tilladte hastighed. Hastighed ringet hurtigt. De fleste bilister tildeler den til plusser, men andre ikke kan lide. De siger, at på grund af dette, har BMW mistet noget af sin gambling og sportslighed.

Fremragende maskine opfører sig i sving. Alle takket være den aktive affjedring og rattet. Generelt denne bil er fremragende "stædighed." Hjul "BMW F30" fast holde bilen på vejbanen, så under turen føreren føler sig tryg - føler ikke, at sedan eller andet sted "vil føre" til den anden side.

Men der er mennesker, der mener, at denne model er ikke den bedste el. Han efterlader ingen feedback rat. I den forbindelse bliver det svært at holde bilen på en glat vej. Men i sådanne øjeblikke selv fuldt åbenbare bremser. De reagerer øjeblikkeligt på farten. Og ABS aktiveres hurtigt, lydløst.

Hvad med hastighed? 250 km / t - er ikke grænsen. De mennesker, der gennemførte en test-drev, hævder, at denne model er den maksimale rullende ud uden problemer. Men det klart følte reserven motor.

Kommentar ejere

Folk, der kører BMW F30, glade for at tale om fordelene ved denne bil. Og jeg anbefale at få bilen udelukkende i det komplette sæt.

Parktronic er placeret på begge sider af bilen - det er praktisk og behageligt for hver chauffør. Automatiske høje bjælker som mennesker, ofte rider på sporet. Det fungerer perfekt, og eliminerer behovet for at omkonfigurere det selv, der ønsker at drive processen. Det lys, der udsender lys "BMW F30" skifter selv. Og altid på de rigtige tidspunkter.

Mange ligesom kurvelys. Han skal være meget nyttigt at døve russiske motorvej med neobrisovannymi sidelinjen.

Også til de rigtige ejere F30 muligheder omfatter en opvarmet rat. Selvfølgelig er der folk, der tror denne funktion valgfri. Men for den russiske vinter, hun er uerstattelige.

Og, selvfølgelig, ingen er opmærksom på sædet. Alle ved, at sædet af BMW en af de bedste og mest bekvemme. De er store "hold" fører og passager. Selv efter flere timers kørsel, ingen der rygsmerter og en følelse af, at han sad på en skammel.

Mange enthralls også adaptiv styring. En aktiv styring forvandler processen med at køre en sand fornøjelse. Arbejde med nogen aflytning til at være reel, og parkering og ombygning ikke giver anledning til problemer. Behagelig kørsel stort set ledsager og suspension. Ingen swing og valkost. Elastisk suspension - takket være hendes hjulene ikke falder og ikke gå ind i et tilbagetog. Alle uregelmæssigheder glattes perfekt, og i sving er der ingen antydning af organ roll. En nedrivning bageste del når de indgår lysbuen ved høje hastigheder ganske muligt at styre.

Selvfølgelig, BMW får en masse "plusser" til sådanne gode funktioner, som en stor lydsystem, kraftige højttalere med klar lyd og velfungerende navigation.

ActiveHybrid 3

Dette er den nyeste model BMW F30, som jeg gerne vil fortælle. Det er unikt. Efter alt, kun i det fra hele spektret af kombineret forbrændingsmotor og en moderne, innovativ elektrisk drev. I denne bil TwinPower Turbo-teknologi fungerer problemfrit med en 8-trins "automatisk" og hybride intelligente energistyringssystemer.

Under motorhjelmen 3 er installeret ActiveHybrid samme 306-hestekræfter motor, som i 335i. Den elektriske motor udvikler 54 "heste". Og den energi, den modtager fra de high-power lithium-ion batterier placeret under bagagerummet. Forud for "hundreder" af denne model accelererer lidt mere end 5 sekunder. Og 100 kilometer byen tager omkring 5,9 liter benzin. mængden af CO 2 emission er således mindre end 47 g / km end den tidligere nævnte BMW 335i.

ActiveHybrid 3 - det er en fantastisk bil, der kombinerer sportslige præstationer og brændstoføkonomi. Men hver model BMW F30 i sin egen gode. Og at alle kan lave deres egne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.