Sport og FitnessKampsport

En lille lektion: hvordan man binder bæltet på en kimono

I nogle typer af kampsport bælte på en kimono viser graden af beherskelse af deltagere til deres farve. Ud over denne funktion, det har også Bole vigtig opgave: at holde jakke fra pløjning og dermed fratage fjendens fordel i capture. Samtidig at fastgøre remmen skal være således, at det ikke forstyrrer den atlet. Kompleksiteten af denne operation er, at livremmen har en længde på fra 3,2 til 2,8 meter.

Det bør erindres, at for at løse knuden binde har sin egen teknik. Den består af flere etaper. Først skal du foldes på midten for at bestemme rammen midten. Efter at han trak foran ham så midten var lige overfor navlen. For at opnå bedre fiksering af stammen er pakket to gange: enderne fik bag ham og passage over, igen viklet om. Du bør også sørge for, at enden vil være den samme længde. Heraf følger, at svaret på spørgsmålet om, hvordan man binder et bælte på en kimono, er ikke specielt svært, det vigtigste - strække mildt. Han skal omkranse tallet stram, men uden overdreven komprimering af indre organer og eksterne kroppens muskler.

Kryds og tværs ender, skal du sørge for, at venstre vil være den øverste højre, så det er gået let fra bunden op gennem de to lag af materiale. Så forlod viklet rundt om enden af den højre, der er konstant i bunden, og gøre smuk og holdbar montage. I dette arrangement bør det være strengt vandret projektion. Det ender processen med forsigtig at trække i enderne i modsatte retninger.

Nu overveje hvordan man binder bæltet på en kimono for at matche udseendet af de overordnede æstetik af atlet. For at gøre dette, fremhæve nogle vigtige nuancer:

  • udragende ender anbragt i den nedre del skal være længere end kanterne af kappen, men ikke under knæet;
  • den ideelle længde af de fastsatte regler er fra tyve til tredive centimeter;
  • ender må nødvendigvis være den samme, da de er de østlige overbevisninger, identificere harmoni i krop og ånd af de involverede i kampsport atleter.

Efter en fuld forståelse af hvordan man binder et bælte på en kimono, og vellykket løsning af problemet, kan du gå til gymnastik. Under de erfaringer nødvendige til løbende at overvåge tilstanden af hjemmesiden, især for sin pålidelig fiksering. Hvis rammen er ikke længere se ud som det skal, er det bedre at stoppe handlingen og binde det ved at følge ovenstående anvisninger.

En interessant pointe er, at efter at have modtaget den teoretiske viden om hvordan man binder bæltet på en kimono, i praksis, kan du støde på nogle vanskeligheder. Det faktum, at i øjeblikket disse handlinger producerer temmelig ubehageligt. Derfor er det bedre at øve på sin velkendte eller sparringspartner. Selvfølgelig kan man ikke ophøre med at blive praktiseret på sig selv (for eksempel foran et spejl) for at sikre de opnåede resultater.

Det er endnu ikke sagt, at binde et bælte til kimono let som at binde en knude for at binde, så den konstante praksis, før eller senere vil føre til succes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.