Hjem og familieBørn

Når børn begynder at tale?

Den vigtigste forudsætning for den fulde udvikling af barnet er rettidig beherskelse af talen. Dens dannelse foretages i flere faser. De mest produktive perioder - fra seks måneder til et år og tre til fire år. I disse korte perioder få børnene grundlæggende sprogfærdigheder. Allerede til fire år til ordbog barn har omkring tusind ord. I denne alder, barnet allerede opbygge enkle sætninger og grammatisk korrekt læringsstil dem. Han kan genfortælle en lille eventyr, for at vurdere en given situation.

Det skal bemærkes, at udviklingen af hvert barn kommer individuelt. I den forbindelse og den tid , hvor børn begynder at tale, er anderledes. Rigtigheden af tale eller tilstedeværelsen af noget unormalt kan bestemmes kun specialist. Med hensyn til ham, kan du også få oplysninger om, hvordan man kan rette de eksisterende mangler.

Eksperter identificere følgende perioder af tale udvikling hos børn:

 1. 1-2 måneder. I denne alder, barnet udtrykker sine følelser gennem intonation. Forældre kan have på et barns skrig at fastslå hans humør.
 2. 1,5-3 måneder. Barnet gentager individuelle lyde, COO.
 3. 4-5 måneder. Kid gentager stavelser vises barnlige ævl.
 4. 8-14 måneder. Der er de første simple ord: den kvinde, sygeplejersken, Lala, og så videre.
 5. 1,5-2 år. Udvikling af sammenhængende tale er meget aktiv. Barnet kan allerede forklares med et par ord.
 6. 2-2,5 år. Det er den alder, hvor børn begynder at tale meget bedre og stille spørgsmål om i verden.
 7. 2,5-3,5 år. Barnet kan ændre ordene på antallet, tilfælde, jeg forlader. Meget ofte kan du høre ordene opfundet af ham, men velformet. Den knægt kan kommentere deres handlinger under de spil eller andre aktiviteter.

Der er en række faktorer, negativt påvirker udviklingen af talen. Under deres indflydelse de perioder, hvor børn begynder at tale, kan være meget forskellige fra dem, der er beskrevet ovenfor. Alle faktorer kombineres i to grupper:

 1. afbrudt fiasko enten sensoriske eller neurologiske grundlaget for et barns tale. I dette tilfælde har brug for eksperthjælp.
 2. Pædagogiske fejl og negative sociale forhold.

Sprog udvikling hos drenge og piger er også anderledes. Drenge begynder at tale senere, men hurtigt lære de ord, der indikerer handlinger. De snart dannet grammatik, men det er fyldt med konfektionerede ord. Piger begynder at tale tidligere end drenge. Ordforråd hurtigt genopfyldes ord der betegner genstande. De senere drenge begynder at bygge sætninger, men gør det rigtigt og kompetent. Et interessant faktum er, at den samme situation for børn af forskelligt køn beskriver i helt andre måder.

Ved hvilke tegn kan afgøre, om det er ved at udvikle normalt i et barn?

 • <- [endif] -!> Fysiske udvikling af din baby er normal, ingen neurologisk sygdom;
 • <- [endif] -!> Barn kommunikerer aktivt med venner, men i tilstedeværelse af andre er tabt, genert;
 • <- [endif] -!> Barnet er i stand til at gentage nogen af de ældre ord og sætninger;
 • knægt siger bevidst søge at rette fejl ;

I nogle tilfælde, bør du begynde at bekymre sig om udviklingen af tale:

 • <- [endif] -!> Der er alvorlige sygdomme, forsinket udvikling;
 • <- [endif] -!> Barn nægter at gentage ordene fra voksne, ignorerer deres anmodninger;
 • barn søger at løse problemerne på egen hånd, uden at ty til en voksen;
 • <- [endif] -!> Det er helt uforståeligt for barnet, og han selv er ikke bekymret;
 • jævnaldrende taler meget bedre.

Efter at være blevet født ind i verden, mennesket har evnen til at tale. Dette færdigheder er erhvervet senere. Når børn begynder at tale, er de i høj grad efterligne voksne. Korrekt dannelse af barnets tale afhænger meget af de mennesker nærmeste. Voksen læsefærdigheder er det bedste eksempel for barnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.