Kunst og underholdningFilm

Skuespiller Christopher Heyerdahl: biografi, fotos. De fleste film og tv-serier

Christopher Heyerdahl - en canadisk skuespiller, der ofte medvirkede i science fiction-film og tv-serier. Det kan ses i "Supernatural", "Smallville", "True Blood", "The Chronicles of Riddick", "Hell on Wheels". Han spillede også leder af en "dårlig" vampyr klan i den berømte film "Twilight. Saga. New Moon ". Hvad ved vi om denne mystiske mand?

Christopher Heyerdahl: begyndelsen af rejsen

Den fremtidige skuespiller blev født i Canada, var en glædelig begivenhed i september 1963. Christopher Heyerdahl blev født i familien, ikke er relateret til en verden af biograf og teater. Blandt hans forfædre var nordmænd, skotter. Kristofer Ros aktiv dreng have det sjovt i sport. Han havde mange hobbyer, for eksempel unge Heyerdahl elsker at ride på en motorcykel, snowboard.

Men den væsentligste lidenskab fremtidens skuespiller var en film. Det er ikke underligt, at på tidspunktet for eksamen, havde han ikke i tvivl om, der vil forbinde sit liv med film.

første rolle

Christopher Heyerdahl har optrådt for første gang på en film indstillet i 1987. Aspiring skuespiller fik en lille rolle i tv-showet "21 Jump Street". Han medvirkede i "Warriors" episode af forbrydelsen thriller I 1994, en ung mand. Dette blev fulgt op af små roller i flere tv-serier, som ikke bringer Chris berømmelse.

Den første store resultat af skuespilleren kan kaldes arbejde på thrilleren "Taking Aim", som blev udgivet i 1996. Hans kollega på den indstillede derefter blev berømt Dolph Lundgren. I denne film Heyerdahl legemliggjort billedet af en brutal fighter mafia.

Efter udgivelsen af militante "under trussel om magtanvendelse» Christopher Heyerdahl blev han en populær skuespiller. Sæber med hans deltagelse gik ud en efter en. Han medvirkede i tv-showet "Er du bange for mørke," "Coyote", "Call of the Wild", "La Femme Nikita", "Anfald af terror." Lille rolle han spillede i "hæmoglobin", "Sult", "Tribulation", "Peacemaker".

Finest time

I 1998 spillede han sin første store rolle Kristofer Heyerdal. Filmografi skuespiller erhvervede maleriet Out of Mind: Historierne om HP Lovecraft. I denne film, han glimrende legemliggjort billedet af den berømte amerikanske forfatter HP Lovecraft, der betragtes som grundlæggeren af fantasy genren.

Rollen af HP Lovecraft hjulpet Christopher slippe af rollen som den evige performer af biroller. Skuespilleren er i stigende grad tilbudt at spille de centrale figurer. I 2000 blev han inviteret til en actionfilm "Hvordan til at fiske uden vand", hvor han legemliggjort billedet af den frygtløse fighter med mafiaen. Dernæst han medvirkede i thrilleren "Tradition", "Sidste nyt".

Et vigtigt resultat for Heyerdahl blev involveret i optagelserne af miniserie "Nürnberg". I denne tv-serie glimrende spillede han den nazistiske General Ernst Kaltenbrunner. Rollen gav skuespilleren ikke kun nye fans, men også en nominering til "Golden Globe". Så Christopher medvirkede i adskillige Hollywood-film, herunder "The Chronicles of Riddick", "Catwoman", "Blade 3:. Trinity"

vampyr rolle

Christopher Heyerdahl, hvis billeder kan ses i artiklen flere gange spillet vampyrer. For eksempel skuespilleren medvirkede i den berømte film "Twilight. Saga. New Moon ", plottet som blev lånt fra værker af Stefani Mayer. Hans karakter blev en magtfuld vampyr Marcus, en del af Volturi-klanen.

Chris spillede rollen som Marcus, og i de efterfølgende dele af rating sagaen. I tre tusind år, hans karakter er træt af livet, glemt, hvordan man oplever menneskelige følelser. , Den gensidige kærlighed til Edward og Bella gør Men ham til at tænke på, hvor meget han havde mistet ved hans egen skyld. Skuespilleren hævder, at han indvilligede i at denne rolle primært af hensyn til sin niece, som er en varm fan af "Twilight".

Christopher kan også ses i tv-serien "True Blood". Hans karakter var den mystiske vampyr Dieter Braun, konstant overraskende deres ikke-standardiserede handlinger.

Hvad andet at se

Selvfølgelig ovenstående liste er langt fra alle de interessante rolle af Christopher Heyerdahl, film, og hvis biografi er omtalt i denne artikel spillet. For eksempel billedet af en lys karakter skuespiller udtryk i tv-showet "Hell on Wheels". Svenskeren Tor Gyundersen - antagonist, på enhver mulig måde forgiftning liv hovedpersonen. Gyundersen til stede i alle sæsoner af den populære serie, hans karakter dør først i slutningen, og ikke at kunne tage hævn over den mand, der finder sin fjende.

Hvor ellers i 53 år måtte trække Christopher Heyerdahl? "Supernatural" - den kult tv-serie, hvor du også kan se skuespilleren. I denne tv-serie glimrende spillede han rollen som en blodtørstig dæmon Alastor, som er tvunget til at kæmpe de centrale figurer.

interessante fakta

Journalister har ofte spurgt Christopher om, hvorfor han så let accepterer at rollen som fantasi tegn. Skuespilleren fortæller, at fantasi - hans foretrukne genre siden barndommen. Som han kan lide at fortælle, hvor alvorligt forberede hver rolle. Heyerdahl altid bekendt med den oprindelige, som er lånt fra plottet af filmen og serien, gør alt muligt for at forstå den måde at tænke på sin næste tegn, motiverne af sine handlinger. Han deler aldrig de tegn i gode og dårlige mennesker, prøver bare at puste liv i hvert skabte billede.

Christopher - den mand, der nægter at vie udenforstående i detaljer med hans personlige liv. Hvad er kendt er, at skuespilleren ikke er juridisk gift, havde ingen børn. Rygter om hans romaner med kendte kolleger Heyerdahl aldrig be- eller afkræfte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.