Kunst og underholdningFilm

Handsome Alek Bolduin: Filmografi. Den mest berømte rolle

Amerikanske skuespiller Alek Bolduin (Aleksandr Rey Baldwin) blev født den 3. april 1958 byen Amityville, NY. Som barn, lille Alec løb løb, spillede baseball og regelmæssigt bragt hjem omstrejfende killinger. Da jeg voksede op, jeg gik i skole. I gymnasiet, drømte jeg om politik, og efter endt uddannelse han trådte University of Washington i Institut for Statskundskab. Student Alek Bolduin var eksemplarisk, han studerede på "udmærket", og forud for sin forventede høje politiske fremtid.

Series

Men i 1982, skæbnen for den fremtidige politiske analytiker brat ændret. Alec, en studerende, der har behov for penge, og for at tjene ved at ansætte en ekstra 'klinik i Texas "i tv-projekt. Det var en meget almindelig serie, som spillede ingen kendte skuespillere. Men en række forskellige tv-serie co-starring at udføre ekstra. Når skyderiet begyndte, instruktøren straks bemærket en smuk ung mand, der stod ud fra mængden af ekstramateriale. Tall og statelige, Alec lignede en førende mand, han ikke er opmærksomme på kameraet, holde det naturlige og selvsikker. Den næste dag blev han tilbudt en rolle i serien - og den studerende Alek Bolduin, hvis billeder var allerede i filerne af kanalen, fra statistiker vendte sig til skuespiller. Den rolle han fejler, og drengen begyndte at dukke op på tv allerede som en almindelig skuespiller.

NY

Erfarne TV folk så engang i ham en talentfuld kunstner, som hvis det er født til biografen. Alec var behov for moralsk støtte, fordi han ikke kunne beslutte, om at fortsætte sine studier på Det Naturvidenskabelige for Statskundskab, eller hellige sig en verden af biografen. Og han har fået denne støtte: Administration Baldwin TV-kanal kaldet den mest talentfulde medlem af projektet, og dette svar kom i en pressemeddelelse offentliggjort i en landsdækkende avis. Så der var skuespilleren Alek Bolduin, hvis filmografi i et par år vil konkurrere med listerne over de førende filmstjerner film. Skylles med succes, den sidste elev af Statskundskab Institut for universitetet forlod væggen, aldrig at vende tilbage. Et par dage senere, Alec flyttede til New York, hvor han indskrevet ved Det Naturvidenskabelige Drama. Han formåede at kombinere studie med deltagelse i optagelserne af tv-serien, og dermed tjene til livets ophold og samtidig få erfaring i at handle. Talentfulde unge mand med en præsentabel fremtoning tog villigt i tv-showet, og efter et stykke Alek Bolduin, hvis filmografi hurtigt fyldt med nye billeder med sin deltagelse, begyndte at acceptere invitationer til stor tv-rolle.

filmdebut

I mellemtiden, håbefulde skuespiller med succes afsluttet sine studier på Det Naturvidenskabelige Drama og kom ind i teatret og biografen institut Lee Strasberg. Kurset var baseret på ideer Stanislavsky der, og mere i overensstemmelse med den teatralske håndværk end cinematografi, men ikke desto mindre Alec var i instituttet en god bagage af færdigheder, som vil hjælpe dem senere i skuespillerens arbejde. Film debut i Baldwin fandt sted i 1987, da han modtog en invitation fra Amos Kollek om udførelsen af en af co-hovedrollen i filmen "Lu evigt." Alek Bolduin, hvis filmografi indeholdt hidtil kun tv-film, var klar over, at hans skuespil er over disse roller, men indtil 1990 måtte han spille bare en mindre rolle. Selvom filmene med Alec Baldwin haft stor succes, uanset hvilken rolle han spillede. Og kun én i 1988 skuespilleren medvirkede i fire film: "Gift med den Mob", "Hun har et barn er født", "Beetlejuice", "Working Girl". Derefter fulgte en række film, hvor Baldwin spillet elskere. Raleigh, tilsyneladende simple, men de kræver en dyb fortolkning, ellers vises et indtryk af usikkerhed, og denne faktor er fatalt for enhver film.

De vigtigste roller

Invitationer stjernespækket Alek Bolduin, hvis filmografi har allerede været omfattende, var gammel nok til at komme efter 1990. Den første i hans handler evne troede direktør Dzhordzh Ermitazh, Alec tilbudt at spille i filmen "Miami Blues". Plottet af stress-psykologiske, der kræver samtidig aggressiv og ironisk karakter. Udfordrende rolle mislykkedes skuespiller. Derefter blev det filmet maleri "The Hunt for Red October" - er historien om en sovjetisk ubåd. Baldwin spillede rollen som en analytiker Ryan Jack. Alec karakter kombineret intelligens ganget med at true egnethed en atlet. Begge disse inkarnation, modsat i naturen, afspejlede Baldwin fuldt ud.

Kim Besindzher

Så, i 1990, Alek Bolduin, hvis foto i en avis kolonne "Kinonovosti" ved et uheld så producer-instruktør, var inviteret til rollen som velhavende playboy Charli Perla i filmen "The gifte Man". På det sæt af skuespilleren først mødte skuespillerinden Kim Besindzher, sin kommende kone. Den næste film med Baldwin i titelrollen var filmatiseringen af teatret produktion af "Prelude til en Kiss". Så film med Alec Baldwin gik den ene efter den anden: "Malice", "Escape", og andre. De Alec spillede også en stor rolle, og i filmen "Escape" var igen sin partner Kim Besindzher.

Stellar familie

I sommeren 1993, Kim giftede Alec. Brylluppet fandt sted ikke langt fra Amityville, hjemby for skuespilleren. Kim om hun var ældre end sin mand på fem år, så bare glad pige. Alec Også glødede med lykke. De slog sig ned i en hyggelig lejlighed i roligt område i Los Angeles. To år senere, en datter af Alec Baldwin og Kim Besindzher - Island. Forældre forgudede i barnet, en pige voksede op i en stjerne familie, harmonisk udvikling tilses af barnepiger og guvernanter.

skilsmisse

Skuespillerinden Kim Besindzher har altid været i efterspørgslen, blev hun tilbudt kun højt betalt stjerne, men på grund af fødslen af et barn at arbejde i filmen skulle suspenderes, og vil lide i første omgang det filmografi. Alek Bolduin var sympatisk på problemerne med sin kone og støttede hende. Ikke desto mindre er den rolle i filmen "LA Confidential", som blev lanceret i 1997, Kim kunne ikke nægte. For sin del i filmen skuespiller vandt hun blot to øverste awards - "Oscar" og "Golden Globe". Ved den tid, familien, Kim og Alec begyndte forskelle, som i stigende grad endte i et skænderi. Ægteskab brød op i begyndelsen af 2001, søgte om skilsmisse Kim Besindzher.

Hilary Thomas

I 2011 Alek Bolduin mødte sin kommende anden kone, Hilary Thomas, en yoga instruktør, der aldrig har været gift. Hun datede på det tidspunkt var 28 år. Første kærlighed talte om to måneder i de sociale netværk, og derefter begyndte at mødes. I 2012 Alec fremsat et tilbud den unge kvinde, og hun tog det. Forskellen i 25 år, er Hilary ikke forvirre, samt af Baldwin. Lykkelige par, unge kone ledsager sin mand på alle kinoprezentatsii, herunder festival for film i Cannes. Hilary udseende i fuld overensstemmelse med de standarder for Hollywood, og under visse betingelser det kunne forsøge at Movie dele, men Alec fraråder kraftigt elskede kone af den risikable skridt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.